Givenchy Absolutely Irresistible ???

34esra86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
240
0
96
38
İstanbul

Givenchy Absolutely Irresistible ??? kullanan varmı aranızda kalıcılığı kokusu ve fiyatı hakkında bilgilerinizi bekliyorum ....

bende merak ediyorum bu parfümü
aşk-ı memnu da behlülün bihtere hediye ettiği parfüm bu kaydirigubbakcemile3

kizlar buparfümü 3 tane douglas parfümerine gittim bulamadim nasil bir parfümse italya ve türkiyede varmis cok merak ettim kokusunu bakmadigim yer kalmadi

kizlar buparfümü 3 tane douglas parfümerine gittim bulamadim nasil bir parfümse italya ve türkiyede varmis cok merak ettim kokusunu bakmadigim yer kalmadi

Nasil olur trkyede olan bisey burda yok hemde douglasta öylemi? Canim bende bugün cikip bir bakacagim bulursam yazarim buraya.

Bende d&p parfÜmden doldurmasını kullanıyorum 2 aydır
gayet gÜzel kalıcı
bıraz aĞır ama hemen aĞırlıĞı gıdıyo
tavsıye ederım kızlarr

çoook güzel bir kokuuu...
elimdekiler biraz azalsın alıcam ben dezemuszemus

kızlar çilekte indirim var bu parfümde 3lü set 75 tl... 50ml parfüm 75ml lik te losyon ve duş jeli.. aslında almak istiyorum ama kokusunu hala deneyemedim yaaaaa...

evet kızlar sonunda kokuyu denedim bugün.. güzel bir koku benim gibi bir türlü parfüm beğenmeyen biri için bile güzel:) şekerli bir koku ama kesinlikle baymıyor.. ama dp de açığının olması hoşuma gitmedi açıkcası

çilek ne.. parfumleri orjinalmi.. kredi kartıylamı ödeme..riskli ddilmi kredi kartını nette kullanmak

çilek ne.. parfumleri orjinalmi.. kredi kartıylamı ödeme..riskli ddilmi kredi kartını nette kullanmak

canım,çilek tahmin ettiğin gibi internet sitesi.Alan arkadaşlar olmuş forumda da gayet güvenilir ve ürünlerin orjinal olduğu hakkında da bilgi vermişler.Kadın parfümleri bölümünde strawberry'den alışveriş gibi bi topic var.Detaylı bilgileri alabilirsin :enbuyukkk:

esim bana evlilik yildonumuzde aldi super bir koku yaz icin uygun olmayabilir fakat sonbahar ve kisa ozel bir koku bence ve birde ozel gecelerde cok cekici kokuyor,harika bir koku harika herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar bu kokuyu bir parfüme benzettim durdum bugün ve şimdi aklıma geldi hemen yazıyorum, avonun rare gold diye bir parfümü vardı bir ara çokseverek kullanıyordum ve bu koku ona çok benziyor.. koku çok güzel gerçekten ama çok tanıdık gelio yani nsaıl diyim off çok harikaacaip orjinal çok klas bir koku d,yeceğim bir parfüm değil daha çok güzel ama sıradan gibi, tabi bu benim zevkim ama yinede alıp kullanabileceğim bir parfüm.. çok ama oldu ama 50ml 150 tl vermem asla strawberyy'den indirimden alabiirm ancak baya uygun oluyor korfe 75ty...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…