Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gittiğimiz ve memnun kaldığımız dermatologlar ve çalıştıkları hastaneler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kubrabarbaros_canbey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
230
1
96
İstanbul
kızlar gelın benım gıbı saç dokulmesı sorunu yasayanlar gittiğimiz dermatologların adlarını uzmanmı profesormu olduklarını en ıyı doktorların ısımlerını ve çalıştıkları hastanelerı paylaşalım...
Ben başlım,Sait çiftçiye gitmiştim kışın,şuandkı gıbı aşırı dokulmemde yoktu demır hapı ve perfectıl vermıstı saliha hnm,3 tup kan vermıstım hormonlarım dügün çıktı,demir eksikliğim var ferittin değerim 2.7'ydi,tiroidlerimde de hersey yolunda,yaklaşık 9 aydır içiyorum ılaçlarımı ama 1-2 aydır dokulmem aasırı derecede arttı,duş almaktan korkar oldum arkadaşlar.bukadar ilaç içip kendım otlarla evde bıseyler yapmama ragmen bu kadar cok dokuluyosa demekkı baska bısey mı var acaba dıyorum oyuzden daha kapsamlı bı arastırma yaptırmak ıcın onerebılcegınız gıdıp memnun kaldıgınız doktorlar ve calıstıkları hastanelerı yazarmısınız.

4 dermatoloğa gittim dökülmem son gaz devam etti son 5 aydır azaldı derken son 1.5 aydır gene azıttı sıcaklar falan derken dayanamadım özel prof. gözüktüm derim dermatolojiye gittim
saçlarımın diplerine baktı hemen teşhisi koydu egzama var dedi saç losyonu ile nizoral şampuan yazdı artı kan tahlilleri istedi bu losyon ile şampuanı bir süre kullandıktan sonra 8 kan tahlilini yaptırcam bakalım dökülme nedeni egzama da olabilirmiş inş tamamen durur da bumuş nedeni derim daha 4-5 gün oldu bakalım ...

bazen saç dıplerım konak gıbı yara oluyo eşim egzama yada sedef gıbı dıyo ama suanda bi ilaç kullanıyorum diplerim için konakları yaraları tamamen gecırdı sadece cok hafıf kepeklenmem var ama onunda bukadar yogun bı dokulmeye neden olcagını sanmıyorum.istanbulda iyi bir dermatolağa gorunun varmı acaba