• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gittigidiyordan testlerr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alisinannesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
1.175
333
Kizlarr 30 adet ovulasyon testi 1adet erken gebelik testi ve 2adet gebelik testini 29tl ye gittigidiyordan aldim. Haberiniz olsunnn🙋‍♀️

Eklentiler

• IMG-20190822-WA0015.jpeg
    IMG-20190822-WA0015.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 69
Bende aldim bana cok uygun geldi bugun gelcek insallah bekliyorum kargoyu n11 den aldim bende ama simdi artmis fiyati

Bende 29 a aldim sali sipariş ettim perşembe elimdeydi ama ben aldıktan sonra fiyati artmış:)

Ben iki gundur kullaniyorum ikinci cizgi hafif silik daha tam pik olmadi bi kac gun daha var herhalde:)

Benim fazla degil sanirim 30 tane ovu iki gebelik 1 erken gebelik testi cikti bende

Aynen bende mecburiyetten aldim innovita hic bi yerde yok cunku ilk kez kullaniyom insallah laboquik de zorlanmam pik konusunda

Ben normal de doğum kontrol hapi kullanıyordum gecen ay biraktim adet olmam gerekiyor bugun leke leke geliyor ama daha olmadim. Ne kadar sure sonra deniyorsunuz

Ben normal de doğum kontrol hapi kullanıyordum gecen ay biraktim adet olmam gerekiyor bugun leke leke geliyor ama daha olmadim. Ne kadar sure sonra deniyorsunuz
Herkesin dongusune gore degisiyo diye biliyorum ben 25 26 gunde bi oluyorum adetimden 3 gun sonra basladim yapmaya kimisi hemen bitince basliyo istersen sende oyle yap kaçırma ihtimalin olmaz

Back