- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kaca aldınızaldiklarimi bir gunde gonderdi satici sag olsunBende aldim bana cok uygun geldi bugun gelcek insallah bekliyorum kargoyu n11 den aldim bende ama simdi artmis fiyati
Sevindim canim uyguna almana simdi ben adet olmayi bekliyorum ilk defa denicemBende 29 a aldim sali sipariş ettim perşembe elimdeydi ama ben aldıktan sonra fiyati artmış:)
Bende sipariş verdim dunKizlarr 30 adet ovulasyon testi 1adet erken gebelik testi ve 2adet gebelik testini 29tl ye gittigidiyordan aldim. Haberiniz olsunnn
Normalde n11 de bazen iki test fazla koyuyolar ben innovita test aldigimda 2 tane fazla koymuslardi sizinde oylemi oldu acabaBen iki gundur kullaniyorum ikinci cizgi hafif silik daha tam pik olmadi bi kac gun daha var herhalde:)
Normalde n11 de bazen iki test fazla koyuyolar ben innovita test aldigimda 2 tane fazla koymuslardi sizinde oylemi oldu acaba
Himmm anladim canimBenim fazla degil sanirim 30 tane ovu iki gebelik 1 erken gebelik testi cikti bende
Herkesin dongusune gore degisiyo diye biliyorum ben 25 26 gunde bi oluyorum adetimden 3 gun sonra basladim yapmaya kimisi hemen bitince basliyo istersen sende oyle yap kaçırma ihtimalin olmazBen normal de doğum kontrol hapi kullanıyordum gecen ay biraktim adet olmam gerekiyor bugun leke leke geliyor ama daha olmadim. Ne kadar sure sonra deniyorsunuz
Tamam canim denicem oyleHerkesin dongusune gore degisiyo diye biliyorum ben 25 26 gunde bi oluyorum adetimden 3 gun sonra basladim yapmaya kimisi hemen bitince basliyo istersen sende oyle yap kaçırma ihtimalin olmaz