L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
kızlar gittigidiyorda aradığım birçok şeyi çok uygun fiyata buldum ama ben kredi kartı kullanmıyorum ve EFT/havale ile nasıl ödeme yapılır kargo ücreti ne kadar olur bi fikrim yok çünkü hayatımda hiç internetten alışveriş yapmadım, yardımcı olur musunuz???
tek bildigim alışveriş yapacağım kişinin profilini filan inceleyip güvenilir olduğundan emin olmam gerektiği, peki ödeme nasıl yapılır???
bir de bi şey daha sorcam
bir ürüne teklif vermek istiyorum ama her seferinde iki seçenek geliyor:
1- Email adresinizi, işyerinizden, okulunuzdan veya servis sağlayıcınızdan
aldığınız email adresiyle değiştirebilirsiniz
(Örneğin: superonline.com, doruk.net.tr v.b.)
2- Kredi kartı verifikasyonu işlemi yapabilirsiniz.
Bu işlem tamamen ücretsiz ve güvenli bir servistir.
Web tabanlı email adresi kullanan yeni kullanıcıların sistemde teklif verebilmeleri için sadece bir defaya mahsus, aşağıdaki işlemlerden herhangi birini yapmaları gerekmektedir. yazıyo ama 2 kere değiştirdim mail adresimi hala teklifim geçerli olmuyor nedenini bilen var mı???
tek bildigim alışveriş yapacağım kişinin profilini filan inceleyip güvenilir olduğundan emin olmam gerektiği, peki ödeme nasıl yapılır???
bir de bi şey daha sorcam
bir ürüne teklif vermek istiyorum ama her seferinde iki seçenek geliyor:
1- Email adresinizi, işyerinizden, okulunuzdan veya servis sağlayıcınızdan
aldığınız email adresiyle değiştirebilirsiniz
(Örneğin: superonline.com, doruk.net.tr v.b.)
2- Kredi kartı verifikasyonu işlemi yapabilirsiniz.
Bu işlem tamamen ücretsiz ve güvenli bir servistir.
Web tabanlı email adresi kullanan yeni kullanıcıların sistemde teklif verebilmeleri için sadece bir defaya mahsus, aşağıdaki işlemlerden herhangi birini yapmaları gerekmektedir. yazıyo ama 2 kere değiştirdim mail adresimi hala teklifim geçerli olmuyor nedenini bilen var mı???
Son düzenleyen: Moderatör: