Gitti gidiyor dan alışveriş yapan varmııı

ben de çok kez alışveriş yaptım. tek sıkıntı ürünlerin farklı satıcılara ait olması. yani alacağın ürünün satıcısını incelemen gerekiyor önce. bazen hakkında çok iyi yorumlar yapılmış olsa da aksilikler de olabiliyor. kk numarasını vermek istemeyenler açık arttırmalı ürünlerde havale ya da eft ile ödeme yapabililer.

ben alışveriş yaptım ama ürünler defolu çıktı ve gerekli yorumu yaptım.satıcı ise ürünü kusursuz bir şekilde iade aldığından falan bahsetmiş fakat öyle bişey olmadı ve iki üründe elimde.
ayrıca orjinal değil belli oluyor kalitesinden.siteden almak yerine görerek almak daha iyi oluyor.
çünkü resimde çok kalite duruyolar

satıcıyla alakalı.. biz ailece büyük mevlalarda ordan alışweriş yapıyoruz .... önemli olan satıcıyı araştırmak.. müşteriler memnunsa düşünmeden alıyoruz ...

kesinlikle satıcıyı iyi araştırmak gerekiyor bende sürekli oradan alışveriş yapıyorum uzun yıllardır.Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

çok fazla ürün aldım ggden bazısı gerçek bazısı değil satıcıya verilen yorumlardan anlayabilirsiniz..

kızlar kredi kartı nosu vermeye çekiniyorum güvenilirmi?

ben gittigidiyordan 3 tane halı bile aldımkaydirigubbakcemile3
Allahtan resimlerinden bile güzel çıktılar.komşularım bayıldı.onlarda istiyor aynısından..hemde piyasa fiyatının yarısına.defosu falanda yoksositososito

yalnız satıcıya %99 güvenmelisiniz..çoğu ürün orjinal deil çünki..:sinifsinif::1no2:ama bu sitenin en güzel yanı sıfır risk sistemi..yani koşulsuz iade garantiniz var.sadce ödediğiniz kargo ücreti devantajınız oluyor geri iadelerde:nazar:
AMA HERŞEYE RAĞMEN GÖREREK ALMAK EN İYİSİ .GERÇEK SIFIR RİSKa.syerimseniben

an itibariyle 33 tane işlemim var gg'den. ama görüp elleyip almadığım için midir nedir, genelde aldığım şeyler pek içime sinmedi. ama kullanmadığım şeyleri satışa çıkarıyorum iyi oluyor. bi de satış için listeleme ücreti almasa iyi olacak :KK43:

X