- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Yok balık gibi değil daha hiç mantar enfeksiyonu bile olmadım tek hamile sürecinde olmuşdu ilk defaEnfeksiyon galiba.Koku balık gibi mi?
Pamuklu giyerim hep özelikle pamuk alırım herzaman ama ped takmayınca da hergün değiştirmem gerekiyor bazen akıntı fazla oluyor ozaman da pantolona geçiyor yani bi kaç doktor daha değişdim hepsi örnek alıyor laboratuvar gönderiyor ama nedense bişi çıkmıyorBence normal değil. Pamuklu iç çamaşırı giymek, günlük ped takmamak, kuru tutmak vs dikkat etmemiz gereken birçok şey var. Bunları bi gözden geçirin, bence farklı bir doktora daha görünün
Ama senelerdir böyleiltihap olabilir geçici bir durum üzülmeyin. 15 gu günlük saracoglu soğan Kuru tavsiye ediyorum.
O bittikten sonra beslenmenize dikkat edin. Iki güne bir güzel kokulu bitki çaylarını içebilirsiniz melisa nane gibi . Bazen ara verin .
Benim bildiklerim bunlar geçmiş olsun
Ama var bir sey demek yoksa neden oyle koksun ki?Araştırıp iyi bir doktor bul bence cok önemli.Bende enfeksiyondan koku vardi spiral kaynakliymis cikarildi bitti şükür kurtuldum öyleYok balık gibi değil daha hiç mantar enfeksiyonu bile olmadım tek hamile sürecinde olmuşdu ilk defa
Nasıl kuru tutimki anlamadım ne yapmalıyım kuru tutmak içinGünlük ped kullanmayın pamuklu beyaz camasir kullanin. Kuru tutun hep. Bir de kefir için.
Ne güzel ya bilmeyin de hiç zatenAklıma bir tek mantar geliyor ,başka neden olur ki öyle koku :/ ben hiç bilmiyorum koku . O yüzden ne desem boş .
her gün alın duş , bacak aranız terliyor da ter ile mi karışıyor acaba :/
En iyisi doktorunuzdan tekrar yardım istemek , içinize sinmiyorsa başka bir doktor ile görüşmek . Bence normal bir durum değil :/Ne güzel ya bilmeyin de hiç zaten
Bacak aram terlemiyor aslında bide mantar tek hamile sürecinde oldu ondada sarı akıntı oluyor ve balık gibi kokuyor ondan biliyorum ki o değil
Of of
Evet şeker severek yerim ondan vazgeçim ozaman. Hep özenirim böyle başkalarına istedikleri gibi bacaklarını açıp otururlar ben hep kapatmalıyım koku sizmasın diyevajinal mantar kokulu akinti yapmaz nadiren eksimsi olurmus.ama enfeksiyon yapar.tavsiyem sekeri cok tuketiyorsaniz kesmeniz ,kefir icmeniz,bol su..ama mutlaka vardir bir nedeni.
Aynı durumdayız ya resmenBenimde olur senelerdir. Enfeksiyon falan da yok. Günlük ped çok zorda kalmazsam kullanmam. Akıntım olduğunda sürekli değiştiririm çamaşırımı hiç ıslak kalmaz. Temizliğime çok dikkat ederim ama oluyor yani. Eskiden çok rahatsız olurdum şimdi o kadar değil azalmış da olabilir bilemiyorum
Pazartesi kesin bi uğricam doktorumaEn iyisi doktorunuzdan tekrar yardım istemek , içinize sinmiyorsa başka bir doktor ile görüşmek . Bence normal bir durum değil :/
Hiç gitmedimAynı durumdayız ya resmen
Doktora gittinizmi hiç ? Ne dediler ?
Nedn ki? Ya allah korusun bişey varsa. Bende yıllarca gitmedim de yeni yeni ilgilenmeye başladıımmHiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?