- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi ciceklientari
-
Miafirlige geldigi yer konusmadigim kuzenimin evi siz olsaniz gider miydiniz o eveiyide misafir gelen dayınızmış sizin gitmeniz gerekiyordu zaten.. onun size gelmesi değil.. kuzeninizde sizi öpmüş kızınızla ilgelenmiş vs.. sizin yaptığınıza pireye kızıp yorgan yakmak denir..
Miafirlige geldigi yer konusmadigim kuzenimin evi siz olsaniz gider miydiniz o eve
Kuzenim de cani istedi konusmadi cani istedi konustu sizce kabul edilir biseymi
Yani boyle bir muameleye karsi nasil davranirdiniz
Hadi bunu gormezden geleyim kuzenim burada otururken esinden cekindi konusmadi diye dusuneyim
Dayima bu yaptigini yakistiramadim
Cunku annem geldiginde tek tek onun cocuklarini arar sorar ziyaret eder
Miafirlige geldigi yer konusmadigim kuzenimin evi siz olsaniz gider miydiniz o eve
Kuzenim de cani istedi konusmadi cani istedi konustu sizce kabul edilir biseymi
Yani boyle bir muameleye karsi nasil davranirdiniz
Hadi bunu gormezden geleyim kuzenim burada otururken esinden cekindi konusmadi diye dusuneyim
Dayima bu yaptigini yakistiramadim
Cunku annem geldiginde tek tek onun cocuklarini arar sorar ziyaret eder
Yorumlari okurken birden bu yazdiginiz geldi aklimaEl kızının dayınızla aranıza girmesine izin vermeyin. Ziyaret edin dayınızı. Gelinin ekmeğine yağ sürmeyin.
Kuzenimin esi kendini saf haşa melek gibi tanitan bi tipKarşındakinden çok büyük bir kazık yemediysen doğru olduğuna inandığın şeyi Allah rızası için yapacaksın zaten, karşılık bekledeğin için ya da ne düşünürler diye değil.
Bir de bişeyleri içinde bu kadar büyütmektense, hazır yeri geldiğinde konuşmaktan yanayım ben. İnsanız, yanlış anlaşılmalar oluyor. Sorun küçükken konuşulsaydı belki de hiç bu kadar büyümeyecekti zaten.
Bende öyle çok hazır cevap değilim ama yeri geldiğinde de söylemek lazım. Öyle başkasının üzerinde değil ama kendi yaşadığınız somut örneklerden, yarı şaka yarı sitemli laf çarpmalı.Kuzenimin esi kendini saf haşa melek gibi tanitan bi tip
Onun menfaati bitince herkesi silip attigini cook sonra ogrendim ben
Baskalarina da yapmis o zaten oyle dediler
Onun yaptigi umrumda degil zaten suan
Benim uzuldugum kuzenimle dayimin yaptigiydi aslinda
Onun agziyla bana tavir alinmis hissiydi yasadigim
Ben cok doluydum o sira
Konuşsam yakar yikardim ama ya sonra pisman olursam diye yapmadim
Sonra o soyleyemediklerim icten ice beni yedi orasi ayri tabi
Annem sabah arayip git dediginde biraz çıkıştim gitmem diyeCanom yaa gidersen hiçbirsey kaybetmezsinn kısa resmi bi ziyaret gibi düşünn ama gitmezsen her konuda kaybeden sen olursun kimseninn deilsede annenin hatrına git dayın olark deil annenin kardesi olarak gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?