Anket Gitmek Mi?Kalmak Mi?

GİTMEK Mİ?KALMAK MI?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

ooopapatyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
91
2
86
İstanbul
MERAK EDİYORUM BAYANLAR SİZCE HANGİSİ ZOR.GİTMEK Mİ ZOR KALMAK MI ZOR. KALIP ,GİDENİN ARKASINDAN BAKAN MI OLMAK İSTERSİNİZ YOKSA HERŞEYE RAĞMEN GİDEN Mİ?​
:çok üzgünüm: a.s.

Gitmek daha zordur,neden dersen?giderken arkanda butun bir gecmisinide birakip gidersin,ozleyecegin hersey biraktigin yerde kalir,kalmak bir kisiye ozlemse,gitmek butun sevdiklerine ozlemdir,ardinda biraktigin herseye delice bir ozlemdir gitmekk,off daha ne diyeyim,kafama tukureyim ne isim vardi gurbetteesenağlamasenağlamasenağlama

Kalmak her zaman daha zordur bana göre... Gitmeyi tercih ederim... Amaa.. Birakip gittigin kalbinse eger,elbet döneceksin tatlicadiarzu

Karşılaşılan duruma bağlı....
Ama birçok durumda kalmayı tercih ederdim heralde...

onu sonkez gordugumu bılıyordum vedalastık bana sarılmadı bıle arabaya bındı ve arkasına bıle bakmadan gıttı ben orda oylece kaldım ınanın haraket bıle edemedım bu tecrubeden sonra anladımkı gıtmek en kolay olan kalmaksa cok acı....helede kalbınde onunla gıttıyse...

KATILIYORUM BENDE SANA KESİNLİKLE CANIM...EN ZOR OLAN İÇİNDE ONU,HATIRALARI TAŞIRKEN KALMAK VE SADECE ARDINDAN BAKMAK....YANİ KALMAK ZOR :çok üzgünüm::asigim:

Vallah Bence Gitmek Daha Zor Ben Hep Birilerin Yanindan Gitmek Zorunda Kaldimm O Yüzden Bence Gitmek Daha Zorrr.kalanlari Arknbada Birakmak Sonra Yolda Giderken Hep Onlari Düşünmek çok Zor çokkk

şartlara göre değişir...bi isteyerek gitmek vardır, lanet olsun deyip. o zaman kalan için zordur.
bide gitmek zorunda olupta gitmek vardır ki bu hepsinden daha zordur...
gitmeni istemezler... gitmek istemezsin... ama gitmek zorundasındır.bu eşin olabilir, çocukların olabilir, annen baban olabilir, yada sevgilin...gözü yaşlı bıraktıkların için vicdan muhasebesi yaparsın...
herzamanki gibi yine bağlayamadım konuyu ama,
sözün kısası gitmek zordur....

Kimdi kimdi kalan
Giden mi suçludur herzaman?
Ne zaman başlar ayrılıklar
Dostluklar biter ne zaman

Her geçen gün bir parça daha
Aldı götürdü bizden
Aynı kalmıyordu hiçbir şey
Değişiyordu herşey
kendiliğinden

Artık çözülmüştü ellerimiz
Artık bölünmüştü yüreğimiz
Birimiz söylemeliydi bunu
Ötekini incitmeden

Kimdi giden kimdi kalan
Aslında giden değil
Kalandır terkeden
Giden de
bu yüzden gitmiştir zaten

Murathan Mungan

gitmete zor kalmakta zor ama gitmek daha zor ikisinide yaşadım gurbetteyim gitmek daha zor offffff offfffffffffffffffff.gidiyosun ve sevdiklerin geride kalıyo sen yerini herşeyini bırakıp gidiyosun.allah bütün gurbette olan arkadaşlara kolaylık versin alışma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…