gitmek istemiyorum ama..

nesssl

...
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
369
30
73
Kızlar,hemen anlatim;
Ben gorumcelerimi çok sever sayarım,büyük gorumcem yıllardır bebek istemiş tüp bebek falan da denedi olmadı,şimdi tedavi olmadan kendiliğinden hamile kaldı 3aylikmis,e haliyle çok dikkat ediyor düşük olmasın diye,tamam kabul bende çok sevindim.Gorumcem balkona cam kaplatacakmis aradı "hafta sonu gelir misin "dedi "tamam"dedim.Az once ortanca gorumcemi aradım "sende gelicekmisin abla" dedim,"dükkanı kapatınca akşam gelicem inşallah birgunde biter parkeler "dedi," Aa abla ben parkeyi bilmiyordum"dedim "Hmm parkede döşenecek, balkona cam da takılacak ama ilk iş banyo koridor ve balkonu boyamakla baslicaklarmis "dedi."Abla ben pzt ye kadar kalamam herhalde ,hem pzt maaş alicak ıhsan onun yanında olmam lazım,hemde annem ler (kv)bağa gittiler evde yalnız"dedim."biter inşallah birgunde gece 2-3e kadar temizleriz "dedi.
Ev yalnız derken müstakil evimiz ve dış kapımız bir,kapının üstü boş yani atlayarak girilebilir+ asagda bir odada kv ve benim fazla eşyalarımız duruyor,kapının kilidi yok.
Eşim maaş alırken yanında olmam lazım çünkü bilinçsiz harcıyor çok savurgan ve onlarda maaşı çekerken beraber gittiğimizi biliyorlar.
Küçük gorumcem gelmicekmis eşi gideceğimiz gorumcemin hayat arkadaşı ile konuşmuyor yani izin vermiyormus.(gorumcem 15yildir birlikte fakat nikahlari yok,tüp bebek falan kibris ta yaptirdi)
Aklıma takılan madem iş var bana tlf da izah edip "yardıma gelir misin"demedi,parke boya işini kendisinden değil kardeşinden duydum.Bana sormadan kendi aralarında konuşmuslar demekki ama bozuldum yani adam yerine koyup sormalarini beklerdim.
Ne var yani git eline mi yapışır hem seviyormuşsun hepsini hem hamileymiş yardım et diyenler olacak biliyorum,zaten asıl sebepte bu, kararsızım!bir aklım yardımcı olim elime yapismaz diyor,bir aklım bir gunde bitmez hafta içine kadar kalır,gündüz oturup akşama diğer gorumcemin gelmesini bekleyemem elbet iş yapicam,pzt ev sahibi çalışıyor ise gidecek ben evde akşam onlar gelene kadar calisicam offf lütfen fikir verin karar veremiyorum.

söyleme tenezzülünde bile bulunmamış
herkes işini yapsın banane derim ben
hem gitmekte istemiyorsun boşverrrr

söyleme tenezzülünde bile bulunmamış
herkes işini yapsın banane derim ben
hem gitmekte istemiyorsun boşverrrr

söyleme tenezzülünde bile bulunmamış aynen çok bozuldum buna iş yapmaya çağırıyor resmen,bende cam takılacak evde yalnız olduğu için çağırdı sandim

söyleme tenezzülünde bile bulunmamış aynen çok bozuldum buna iş yapmaya çağırıyor resmen,bende cam takılacak evde yalnız olduğu için çağırdı sandim

bende buna kızıyorum ya , uşak mıyım

madem hamile sana güvenerek mi bukadar büyük işe kalkışmış?Sevaptır yardım etmek ama bugün ben de hamile kalsam yardıma gelecek kimse yok,yani var da yok.O yüzden halım olsa yıkamaya veririm,gerekirse birini tutar parayla yaptırırım diyorum durumumuz çok iyi olmasa da..

Yaniii bence de, bide benim elimin altında çocuk var ,ertesi gün pazar iki bacisida gidebilir aslında.

Yaniii bence de, bide benim elimin altında çocuk var ,ertesi gün pazar iki bacisida gidebilir aslında.

teksen zor olur,enazından bacıları da gelsin bence.Çünkü ben de olsam rededemem ama tek başına da zor olur.

teksen zor olur,enazından bacıları da gelsin bence.Çünkü ben de olsam rededemem ama tek başına da zor olur.

Birine eşi izin vermez diye teklif etmediler sanırım,digeride dükkanı kapatınca 8-9gibi ancak gelir,esimde 4-12ye gidiyor gece 12de gelicek.

Birine eşi izin vermez diye teklif etmediler sanırım,digeride dükkanı kapatınca 8-9gibi ancak gelir,esimde 4-12ye gidiyor gece 12de gelicek.

işte bu yüzden sen de kendini zor durumda hissedyorsun tahmin edebiliyorum.Hani gitmesen sonuçta söylemiş ve hamile gitsen dünya nın işi ve o olsa gelir miydi?

işte bu yüzden sen de kendini zor durumda hissedyorsun tahmin edebiliyorum.Hani gitmesen sonuçta söylemiş ve hamile gitsen dünya nın işi ve o olsa gelir miydi?

Hamile olmadan bile suyunu dahi almaz herşey ayağına gider ,eşime anlatsam oda ablasını arayıp ;"abla çocuk durmaz boyayı görünce eller mutlaka,cam takılırken matkaptan da korkuyor hele parkeyi doserken adamları rahat bırakmaz,perişan olursunuz,yalnız kalmamak içinse ben gelim ise gidene kadar dururum,adamlar gidincede silip supurmeye gelsinler "dese ayıp mi olur?

ayıp olmaz,geçerli nedenleriniz var çünkü ama işte için rahat eder mi?Gerçekten hani ben de olsam belki gitmemek için bişeyler düşünebilirdim ama hamile olduğu için söylemiş birkere diyerek kararsız kalırdım.Bir de küçük çocuğun varmış yani zor olur yardım etmen o da var

Bence gorumcenı arayıp parke de varmıs boya badana da varmıs bana kardesın soyledı . Agır ıs yapamam yanına gelır dururum ama falan de bence . Anlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana yeterli aciklamada bulunmamis gorumcen. ne kadar is oldugunu baskalarindan duymussun.tamam yardim etmek guzel ee hamileymis de ama bu durumda butun isler sana kalacak.cocugun da varmis kis gunu zor valla.kendini dusun cocugun hasta olur milletin isini gorecegim diye.esinle konus bence bi bahane uydur

ben diyebilsem şöyle tıkır tıkır,diyememki yüzüne duramam eşim e soylettircem mecbur:-(

Aslında hiç denk gelmedim belki basit bir iştir bir gunde biter benimmi gözümde büyüyor acaba bilmiyorum ki ama benden habersiz benim adıma karar verip neslihan gelir diye düşünüp ve bana tlf da açıklama yapmaması hamile olduğunu gözardı ettiriyor bana,yani sonuçta bende hamile oldum kim geldi sanki,lafı olmaz ama bir dürům alıp geldi hayırlı olsun diye,tabi iyilikleride var inkar edemem,galiba bensiz karar verilmesi beni etkiledi yoksa iş te ne var topla sil supur toz al ,hani öyle bir cümle söylemek istiyorum ki , ictenice biraz kırıldığımi bana sormadan benimle ilgili karar vermemeleri gerektiğini bildirmek ıstiyorum,tabi kirmakta istemiyorum,kirkyilda bir cagirdimda gelmedi denmesin arkamdan,off ama gelin oldugumu fikirlerim olduğunu da bilsinler,ne zormus gelin olmak yahu,biri bitiyor biri başlıyor.
Ben ilk arayıp cmt bana gelir misin balkona cam kaplaticam dediğinde bahane bulup isim var dicektim sonra balkon diye duyunca balkonu yikarim evi de supururum diye düşündüm ,parke boya işini birkaç saat önce ogrendim

Aynı durumda sen olsaydın onlar sana yardıma gelirler miydi ? Veya gelmişlikleri var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…