- 1 Temmuz 2015
- 6
- 5
- 36
- Konu Sahibi Miracle Ladybug
-
dileklerin kabul olmasinin aya yorgiyle bi alakasi yok biz de gittik bi numara olmadi. hatta hic birimizin ki olmadi. denk gelmis
adalar feribotuna binip büyük adaya gidin, atlayın bir faytona son durak aya yorgi yokuşunun başıdır. oradan bir süre yüyüyerek ve dik bir yokuşu çıkarak kiliseye varırsınız , yokuşun başından sonuna kadar makara açma adeti vardır , kilisede de mum yakar dilek kutusuna dilek yazıp atarsınız gerisi Allahtan olursa olur, olmazsa kader.Üç dilek dilemiş, üçü de olmuş. Bir defa da ben oraya gidip dilemek istiyorum. Olmazsa da demek benim dileklerim burada da kabul olmuyor derim. Nasıl gidileceğini öğrenip, sonrası için olumlu düşünmek istiyorum.
adalar feribotuna binip büyük adaya gidin, atlayın bir faytona son durak aya yorgi yokuşunun başıdır. oradan bir süre yüyüyerek ve dik bir yokuşu çıkarak kiliseye varırsınız , yokuşun başından sonuna kadar makara açma adeti vardır , kilisede de mum yakar dilek kutusuna dilek yazıp atarsınız gerisi Allahtan olursa olur, olmazsa kader.
benim arkadaslar toplu gittiler kimse de bi numara yok. git gezmis olursun guzel bi tepenin basinda.Üç dilek dilemiş, üçü de olmuş. Bir defa da ben oraya gidip dilemek istiyorum. Olmazsa da demek benim dileklerim burada da kabul olmuyor derim. Nasıl gidileceğini öğrenip, sonrası için olumlu düşünmek istiyorum.
Evet resmen sabır ölçüyor, biz yokuşu çıkarken yanımızdan geçen biri arkadaşına "Oğlum o dönem Hristiyan olsaydım kesin bu yokuş yüzünden Müslüman olurdum hatta evlenmek için kiliseye geleceksem ömür boyu bekar kalırdım." demişti.Haberlerde bir ara ne çok çıkardı.
O Aya Yorgi Kilisesi baya yokuş bir yerde miymiş ne millet çıkıyor çıkıyor bitmiyor yoruluyorlar ki sanırım oraya yapılmasının nedeni insanların sabrını sınamakmış gibi bir şeyler duymuştum.
Nasıl gidileceğini bilmiyorum umarım bilen biri çıkar.
Ama baştan çıkıp duracağınız yokuşa hazırlıklı olun :)
Yokuşun üstünde çeşmeler filan vardı, insanlar oralara doluşuyordu çölde vaha bulmuş gibi. Herkes kan ter içinde. Evet ben Temmuz'da gitmek gibi bir salaklık yapmıştım da. Bir daha gitsem kesin kar yağarken filan giderim, en azından dönüşte kaydırak etkisiyle hızlıca inilir.Evet resmen sabır ölçüyor, biz yokuşu çıkarken yanımızdan geçen biri arkadaşına "Oğlum o dönem Hristiyan olsaydım kesin bu yokuş yüzünden Müslüman olurdum hatta evlenmek için kiliseye geleceksem ömür boyu bekar kalırdım." demişti.
Haha iyiymişEvet resmen sabır ölçüyor, biz yokuşu çıkarken yanımızdan geçen biri arkadaşına "Oğlum o dönem Hristiyan olsaydım kesin bu yokuş yüzünden Müslüman olurdum hatta evlenmek için kiliseye geleceksem ömür boyu bekar kalırdım." demişti.
Ben de Eylül'de gitmiştim ama çok sıcaktı çıkana kadar yanımdakilere söylendim ama tepeden manzaraya dönünce "o neydi gızzzYokuşun üstünde çeşmeler filan vardı, insanlar oralara doluşuyordu çölde vaha bulmuş gibi. Herkes kan ter içinde. Evet ben Temmuz'da gitmek gibi bir salaklık yapmıştım da. Bir daha gitsem kesin kar yağarken filan giderim, en azından dönüşte kaydırak etkisiyle hızlıca inilir.
Benim aya yorgiye gitmeme gerek kalmıyor , ellerimi RABBİME açıp hakkimda hayirlisiysa kabul eyle RABBİM diyorum ondan istiyorum ve bende olması için oturup beklemiyorum cabaliyorum olucagi varsa zaten oluyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?