Giriş holünde açık renk halı sıkıntı oluyor mu?

turkishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
89
4
36
Konya
Mrb arkdşlar. yeni evime geçmeden önce yine fikirlerinizi alarak en iyi şekilde döşemeye çalışıyorum. bu sefer aklıma "girşi holü için halı rengi nasıl olsa" sorusu takıldı.Aslılnda renk olark açık renk yoğunlukta bir yolluk düşünüyorum.shaggy pek tercihim değil çünkü içine iğnne düşse zor blunuyor. onun için bildiğimiz ince yapılı antre halısı düşünüyorum. asıl sorum krem rengi ,açık renkli halı sıkıntı oluyor mu.? eve ayyakbıyla girmiyoruzz ama kulllanan varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum.aklımdaki vestiyer bu...tam çizimim çok iyi değil ama. az desenli açık renk yoğunlukta bir yolluk düşünyorum ne dersiniz?

benim açık krem ve kahve desenli
krem yoğunlukta ama kirlenmiyo çabuk
eşimle iki kişiyiz çocuk falan da yok
bence güzel ki koyu renk hangi oda olursa olsun halı da tercihim değildir

benim tüm ev açık renk..krem ve çok uçuk kahve şaggy kalın ve oymalılardan...halılarımı çok seviyorum ama giriş kısmı çok çabuk kirleniyor..o yüzden yıkamaya verdikten sonra girişteki yolluğunun üzerine ince bir örtü örttüm..o koruyor..misafir geleceği zaman kaldırıyorum

hatta resmini bile buldum ekliyorum hemen...

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dek...i-izel-13-80x300-30650645#product-information

Son düzenleme:
Mobilyana uygun koyu renk tavsiye ederim acik kirleniyo sen dikkat etsende gelen giden etmiyor

koyu renk kullnım açısından kolaydır elbette ama şimdi koyu alsam hol çok karanlık olur diye düşndm.çizmimde bir iki renk denemesi yaptım açık renk az desenli daha şık durdu.ama dedğinz gibi çok kirleniyorsa o da zor:26:

benim halımda krem rengi kapının önünden başladığı için çabuk kirleniyor ama açık renklerin görünümüde başka oluyor:D

bende açık renk aldım pek memnun kalmadım ne kadar dikkatli kullnsanda illaki kirleniyor.en ufak bir ip düşsün belli oluyor.birde hol olduğu için eşim işten geldikten sonra banyoya gidene kadar o çoraplarıyla gidiyor.her defasında terlik dayıyorum önüne ama kirli çorapla terlik giymek istemiyor.yani anlıycan pek memnun kalmadım ben ama yinede senin tercihin

koyu renk kullnım açısından kolaydır elbette ama şimdi koyu alsam hol çok karanlık olur diye düşndm.çizmimde bir iki renk denemesi yaptım açık renk az desenli daha şık durdu.ama dedğinz gibi çok kirleniyorsa o da zor:26:

canım kesinlikle tavsiye etmem açık renk halı..ben evlenirken yaptım o hatayı şimdiüzerlerine pike örtü örtmekle onları çırpmakla ömrüm geçiyor.. açık renkler insanı cezbediyor heveslendiriyor aklımızı alıyor baştan...ama kullanmaya başladıktan sonra bin pişman oluyoruz...hele birde çocuk olduktan sonra çok sıkıntı oluyor...sakın açık renk alma derim.. silmekten yıkatmaktan bıkkınlık gelir canım..kir götüren çok tatlı kahveler var krem rengine benziyor..onları düşünebilirsin.. $kahverenkli-yolluk-modelleri (1).webp bunun gibi bi şeyler çok şık olur bence...

ben 23 snelik evliğim boyunca hiç koyu renk halı kullanmadım bütün halılarım krem açık yeşil kahve renklidir hiç pişman olmadım hepsini severek eskittim benim düşüncem insan seviyorsa katlanıyor silip temizliğine biraz özen istiyor ama sevdiğin eşyayı kullanmanın zevkide ayrı oluyor bir nedenden almayınca içinde kalır.....

canım kesinlikle tavsiye etmem açık renk halı..ben evlenirken yaptım o hatayı şimdiüzerlerine pike örtü örtmekle onları çırpmakla ömrüm geçiyor.. açık renkler insanı cezbediyor heveslendiriyor aklımızı alıyor baştan...ama kullanmaya başladıktan sonra bin pişman oluyoruz...hele birde çocuk olduktan sonra çok sıkıntı oluyor...sakın açık renk alma derim.. silmekten yıkatmaktan bıkkınlık gelir canım..kir götüren çok tatlı kahveler var krem rengine benziyor..onları düşünebilirsin..Eki Görüntüle 377649 bunun gibi bi şeyler çok şık olur bence...

size katılıyorum resmini koyduğunuz halının renginde kullanıyorum ben de .hem açık renk havası var hem de kir belli etmiyo

size katılıyorum resmini koyduğunuz halının renginde kullanıyorum ben de .hem açık renk havası var hem de kir belli etmiyo

bende onu kastetmiştim zaten canım.. biraz akıllıca davranıp hem kullanışlı hemde zevkimizi karşılayan halılar bulabiliriz..açık renk görünümünde bir halı ve gayet kir ve lekeyi kamufle edici bir yapısı var...benim salonumda bu tarz bişey var inan daha bez almadım elime bu halım için..sadece süpürüyorum..çırpmaya bile gerek kalmıyor.çok memnunum..önemli olan içimizde uhte kalmaması için zevkimiz olan renklerin kullanış yönünü bulmak... mantıklı davranırsak çok cezbedici eşyalar bulabiliriz..

doğru diorsunuz benm de oturma odamın halısı aççık renkti. silmekten illalah ettim. sonuçta halı silmek çok kolay değil gerçkten lekeler çıksın istiyorsak...gözterdğiniz halıyı beğendm ma shaggy değil mi bu zor olmuyor mu temzlk.hangi marka

girişde açık renk gayet uygun ..sonuçta bir yürümek için geciyoruz ordan..vea birşey taşınırken dökülebilir tabi ama giriş için en yugun renk açık renk hem görsellik açısından hemde oturulmuyor falan yani en geç o kirlenir hatta..benim girişde krem üzerinde kırmızı beyaz puantiye yuvarlak şekil:21: var..

Back
X