• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Giriş,Gelişme, Sonuçç

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sevdigim_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
103
4
38
İstanbul
Sevgili KK üyeleri sıra geldi nişana mekanımız belli ama benim daha ne kıyafetim ne kuaförüm hiç birşey belli değil :((
17 sınde nişanım var elbise arastırmasına hafta sonu cıktım o kadar gereksiz yere pahalı ki Eminönü İstanbulda farklı mekan önerileri olan varsa önerilerinizi bekliyorum arkadaslar :))

Bakirkoy ve Nisantasi tek gecerim :) tabi bitaz pahali haklisin ama bn nisanim sonucta diye almamiz gerekir diye dusundm :)) ama Bakirkoyde baya uygun olanlar da var tavsiye ederm.. benm de 16 sinda nisanim elbisem hazir basligima bakarsn istersenn kolay gelsn canm kafaya takiliyor ama alinca nasi rahatliyo insan Allah gonluna gore versnn

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...3-asamamiz-nisannn-16112013-once-elbisem.html

Çok sağol canım birde oralara bakalımm neler war biraz zor begendiğim için uğraştıracak gibi duruyorumm...Şimdiden seninde hayırlı olsunnn :)

Çok sağol canım birde oralara bakalımm neler war biraz zor begendiğim için uğraştıracak gibi duruyorumm...Şimdiden seninde hayırlı olsunnn :)

Valla her çeşit abiye var canm, Bakırköy'de mesela ben pek beğenememiştim çoğu fazla basit geldi nişanım için tabi başka bir davete gidiyor olsam çeşitler daha çok göz dolduruyor ama nişan olunca baya üstünde durdm, sonra Jovani satan bir yer buldum, Jovani markasına taktm biraz pahalı olsa da çok hoş elbiseleri var, Nişantaşı'nda da çok Jovani satan varmış gidince gördüm, birkaç modelini de denedm, birine sanrıım bu olcak diye düşünmeye başlamıştım derkn başka bir yerde aradığımı buldum, altı uçuşan bir elbise isterken hafif kabarık bir modele aşık oldum ve aldım :))

Son düzenleme:
Back