giris,dans ve pasta müzigine karar verdim..

AYSSAM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
256
2
96
İstanbul
çok aradım off püff dedimm sonra amann be bu olsun yeter düşündüğüm dedim..iyide demişim ya:dance:

giriş:conquest of paradise

dans:yonca lodi emanet(akustik)

pasta:tarkan adımı kalbine yaz

Güzel seçim cnm hayırlı olsun..Ben de esra erolun dügününde calan seni seviyorum yada modası gecse dahi eskimeyeecek şarkı hastalıkta saglıkta düşnüürüm:)

Ben de nişanımda ilk dans müziği olarak Yoncalodi'yi düşünüyorum çook güzel bir şarkıııı opuyorumnanaktan

ay ben bu tarz şeylerde arabesk şarkıları seviyorum pasta keserken bilmem de dans müziği arabesk olmalı benim için "gelinliğinle gel bir kuğu gibi"mesela

Nişanımda ''aşk herseye değer' çaldırmıştık düğünde henüz karar veremedikk

Güzel seçim cnm hayırlı olsun..Ben de esra erolun dügününde calan seni seviyorum yada modası gecse dahi eskimeyeecek şarkı hastalıkta saglıkta düşnüürüm:)

ya bırak şu hastalıkta sağlıkta..tamam güzel şarkıda herkes onu kullandı canım...

bak birde burcu güneşin bi şarkısı var bende yeni keşfettim ateş ile suyun aşkı..bi dinle bakalım..

çok aradım off püff dedimm sonra amann be bu olsun yeter düşündüğüm dedim..iyide demişim ya:dance:

giriş:conquest of paradise

dans:yonca lodi emanet(akustik)

pasta:tarkan adımı kalbine yaz

Çok güzel bir seçim hemen kopyaladım. Teş.ederim gercekten tam benlık

dans müziğimiz seferad seni ne çok sevdiğimi bir ben bir ALLAH bilir çalmıştı
pasta müziğimiz alors on dance
kuşak müziğimizde kazım koyuncu işte gidiyorum(kuşak bizde düğün salonunda bağlanıyor)
giriş müziğimizde slow yabancı bir parçaydı ama şuan ismini hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…