Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben bir çok kez bulaştırmamayı başarmıştım, yüzüme maske takardım, yüzünü yüzüme hiç değdirmezdim, ellerimi sık sık yıkardım, her gün kıyafetlerimi, pijamalarımı değiştirirdim, ayrıca emzirirken anne sütünden grip virüsü bulaşmaz el temizliğine daha fazla dikkat etmek gerekiyor sadece a.s
2 ay önce çok kötu grıp oldum ve kızıma bulastırmamayı basardım babası grıp oldu 20 gun önce falan yıne gecırmemeyı basardık ama dun kızım hastalandı ablamın kızından gecmıs olmalı cunku oda 3 yasındaanlamıyo ben arkamı dönduğum an onu öptu bı kaç defa onu kırmak ıstemedım hıc ama kızım hasta oldu
bende kızım 25 günlükken grip olmuştum. şu anda 52 günlük. anne sütü önler diyorlar. ama ben yinede ellerimi sık sık yıkadım. annemde yanımdaydı. emzirme haricinde pek kucağıma almadım.evi sık sık havalandırdım. pijamalarımı da sık sık değiştirdim. çok şükür kızıma geçmeden bende iyileştim.
teşekkür ederim hepinize gırip olcak gibi oldum ama olmadım kırgın heryerim emziritorum çok şükür ama insan ya olrsamda nasıl korusam diye telaş yapıyp işte