Giresunlu erkekler sizce nasıl

Annesi göçmen, babası Giresunlu ise nasıl Giresunlu atfettiniz çocuğu? Karakteri kayıtlı olduğu kütük mü belirliyor?

Annesi göçmen, babası Giresunlu ise nasıl Giresunlu atfettiniz çocuğu? Karakteri kayıtlı olduğu kütük mü belirliyor?
Boş yorum yapmak için yapmasanız daha iyi bilenlerden fikir istedim ben

Giresunluymuş doğuluymuş batılıymış fark etmiyor artık.. Ailesinin nereden geldiği nereli olduğu değil, ne gördüğü önemli.

Anlat nasıl valla iyi olur
Tanıdığım en ukala insan diyebilirim öncelikle, çok tutumlu, asık suratlı, aşırı tutucu, her şeyin en iyisini o bilir ve o yapar ama kafası zehir gibi çalışır. Hiç eğitim almadığı halde şu anda oturdukları evin projesini kendi çizdi ve koca dört katlı apartman dikti. Teyzeme hep üzülüyordum ama o da alışmış artık, 40 küsür yıllık evliler sonuçta. Teyzem de gamsız bir insan zaten, çok umurunda değil gibi. Tek olumlu yönü çocuklarına aşırı düşkün, üç kızı var ve hepsine birer daire verdi yaptığı apartmandan. Kimseyi ayırmadı yani, ailesi kıza ev verilir mi diye çok eleştirdi ama hepsine rest çekti. Sanırım bu yönü diğerlerini örtüyor. Her ilin, her milletin iyisi de var kötüsü de, o yüzden ön yargılı olmamak lazım bu tür konularda.

Biri var annesi göçmen babası Giresunlu. Haliyle Giresunlu oluyor erkekleri nasıl sizce bilginiz var mı ?
Karadeniz erkeklerinden uzak durmak gerektiğini biliyorum ama genellemenin doğru olmayacağını da biliyorum :) İyisi mi sen kişiyi kendi özelinde değerlendir

Doğum haritasını atsan bir şeyler söyleyebilirdim de memlekete göre yorum yapmak biraz şey sanki 😂

En basiti baba ve amcalar bile birbirine benzemeyebiliyor, aynı evde yetiştikleri halde. Soru baştan hatalı arkadaşım.

Eşim üç erkek kardeş. Aynı evde büyümüşler. Üçü de bambaşka insanlar. Asla benzemiyorlar. Aynı evde büyüyenler benzemezken bir il içinde doğmaya göre nasıl yorum yapalım?
Oğlum benim şehrimde benim kültürümde doğdu, 7 yaşına gelmek üzere bir kere bile Karadeniz’deki memleketine gitmedi görmedi. Babanne dedeyi senede 15 gün anca görüyor. Şimdi ileride görmediği bir memleketli mi sayılacak. Kusura bakmayın ama annesinin kültürüyle büyür çocuk ve daha çok o kültürdendir.

eğer giresunda yaşıyorsa giresunludur bence. dışarıda büyüdüyse çok giresunlu özellikleri göstermeyebiliyor 😂 genelleme yapmak yanlış olsa da, genel olarak iyi değiller. geneli alkolik, sacma sapan insanlar. erkek, kadın da farketmez yani. üniversitede 2 giresunlu arkadasim vardı, ikisi de hayatımı kararttı, sorunlu tiplerdi. ama dediğim gibi ben sadece tecrübe ettiğim kadarıyla yorum yapıyorum. esim de 6 yıl giresunda görev yaptı ve bir daha ölsem giresuna ayak basmam der 😂 ama dediğim gibi dışarıda yaşadıysa toplumdan etkilenmemistir seninki, karakte nereli olduğundan cok, nasıl bir ortamda yasadığına göre şekilleniyor

Şey diyorlar eşiniz de var mı cimri, kendini beğenmiş, kendini öven , paragöz , tutucu , alkol içen, dalgacı , sözlerini pek tutmayan
Yani bunların hiç biri benim eşimde yok çok şükür ama böyle olan insanlar var tabi çevrede :) bunu yine de memlekete bağlayamayız insanın içinde olur bazı şeyler

Erkek bulduk Giresunlusu mu kaldı ?
Şeyi en az 3 metre ,gecede en az 5 kere ,yataniginizdaki sadık ve itaatkâr şövalye,zariflik, ilgi, alaka ve anlayış konusunda da doktora yapmis desek ; inanacak misiniz.. 🤔

Komik mi olduğunu zannettin
Tam aradığın cevap bence. 28 yaşına gelmiş koca kadın, burada evet öyle deseler bir şehrin bütün erkeklerinin cimri, kendini beğenmiş, kendini öven , paragöz , tutucu , alkol içen, dalgacı , sözlerini pek tutmayan olduğuna inanacak.

Eşim üç erkek kardeş. Aynı evde büyümüşler. Üçü de bambaşka insanlar. Asla benzemiyorlar. Aynı evde büyüyenler benzemezken bir il içinde doğmaya göre nasıl yorum yapalım?
Oğlum benim şehrimde benim kültürümde doğdu, 7 yaşına gelmek üzere bir kere bile Karadeniz’deki memleketine gitmedi görmedi. Babanne dedeyi senede 15 gün anca görüyor. Şimdi ileride görmediği bir memleketli mi sayılacak. Kusura bakmayın ama annesinin kültürüyle büyür çocuk ve daha çok o kültürdendir.
bunu söylemeye gelmiştim.

2 erkek kardeşim aynı evde, aynı anne babadan.
Birbirleriyle hiç benzemezler.
memleket fazla geniş filtre

Biri var annesi göçmen babası Giresunlu. Haliyle Giresunlu oluyor erkekleri nasıl sizce bilginiz var mı ?
Tanıdığım bütün müteahhitler Giresunlu ve yamuk yumuk evler yapıyolar. 🙄 fındığı varsa da her yaz fındığa gidersin onun da bir dünya b*ku püsürü var.

X