• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gireceğim sınavlar adet günüme denk geliyor

lolita19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
489
0
116
slm kızlar korktuğum başıma gelicek galiba. Cumartesi 2 sınava gircem ve o tarih adet günüme geliyo. :84: adet dönemim ağrılı geçiyo hemde baya ne yapıcam yaaa :43: kaç gündür karnım şiş ağrıyo offfffffff off

Gerçekten önemli bir sınav ise geciktirici kullanabilirsin. Yalnız kararını ver bugün başlaman lazım. Geciktirici hapları sürekli kullanmak filan doğru değil ama böyle hayatta bir kere olacak birşey için kullan bence. KPSS'ye gireceksin sanırım. Sonuçta karın ağrısı birkaç soru kaçırtabilir. Şiddetli regl ağrısı çeken biri olarak anlayabiliyorum seni.

aynı sınava bende girmiş aynı olay başıma gelmişti ama ben bir ay kalarak doktora gidip istemiştim etkisinide gördüm bende cumartesi günü giricem çok şükür atlattım ama sana tavsiyem eğer ilaç alamazsan kesinlikle kas gevşetici kullanma dikkatin dağılır ağrı kesici falan al birde adet gününden önce bol bol meyve ye ama asitli meyveler değil soda kola gazoz gibi içeceklere sınav sonrasına kadar mola ver kesinlikle içme asitli hiçbir şey tüketme tatlıyı aşırı yeme bunların hepsi ağrını artıran şeyler bide aktara gidip bitkisel çaylardan alabilirsin oda yardımcı olur allah hepimizin yardımcısı olsun zor bir sınav

saolun kızlar geciktirici alayım bari, ya ilginç olan kaç gndr karnım şiş belirtilerde var ancak bi türlü olmadı stresten galibaaa :18: şiddetli ağrım oluyo ve ben o ağrıyı unutmak için uyuyorum o kadar yani, inşallah sınavım iyi geçer bide bütün gün sınavda olucam :50:

Canım o gün bir ağrı kesici al. Özellikle adet sancılarına iyi gelen ağrı kesiciler var. Bir de sana küçük bir ayrıntı yazayım. İlacı ağrın başlamadan al ki etkisini çok daha iyi göstersin. Bu da bana doktor tavsiyesiydi. Canım şimdiden sana sınav için bolca şans ve başarı dilerim:34:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Ayrıca konu başlığınız içeriği yansıtacak şekilde değiştirildi,lütfen dikkat edelim.

Canım o gün bir ağrı kesici al. Özellikle adet sancılarına iyi gelen ağrı kesiciler var. Bir de sana küçük bir ayrıntı yazayım. İlacı ağrın başlamadan al ki etkisini çok daha iyi göstersin. Bu da bana doktor tavsiyesiydi. Canım şimdiden sana sınav için bolca şans ve başarı dilerim:34:

canım bence de ağrı kesici al sancın başlamadan önce. geciktirici alma. ben birkaç kez tatile gitmek için kullandım, kullandıktan sonraki adet feci ağrılı oluyor...hem vücut da patladı patlayacak gibi oluyor geciktirici kullanırken. vücuduna eziyet etme derim. çünkü hormonal bir ilaç geciktirici...hormonlarının dengesini bozar.

Back