Ginkgo Biloba?

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
Kızlar aranızda ginkgo biloba içerikli bir ürün kullanan oldu mu hiç? Çayı, kapsülü vs... Araştırmalarıma göre dikkat dağınıklığında, hafızayı güçlendirmede çok etkiliymiş. Kullanıp da yararını gören oldu mu?

Kullanan varsa paylaşırsa çok iyi olur,
iştah kesici özelliği de var diyorlar.
Geçen arkadaşım hafıza için yararını gördüğünü söylemişti.Başka kullananlar varsa paylaşırsa güzel olur..

Benim merak ettiğim etkileri de hafıza ve dikkat için. Neyini kullanmış arkadaşın, kapsülünü mü çayını mı?

Benim merak ettiğim etkileri de hafıza ve dikkat için. Neyini kullanmış arkadaşın, kapsülünü mü çayını mı?

Kapsülü -çayının tesirine nazaran- daha etkiliymiş.
Eczane sorduğunda da kapsülü 1 aydan fazla kullanmaması gerektiğini;
aksi takdirde yan etkileri olabileceğini söylemişler.
Ama her iki kullanımda da hafıza açıcı özelliği bakımından olumlu geri bildirimler aldığını belirtti.

Ben likit ginkgo biloba kullandım en etkilisi o,Doğa Pazarı sitesinden almıştım sınavdan önce oğlum kullanıyor

Ben kapsülünü kullanmıştım. Yararlı oluyor açıkçası. Fakat dikkat dağınıklığı varsa bir doktora görünmek daha iyi olur. Yan etkileri de olabilirmiş zira.

Benim sınıf arkadaşım kullanıyordu, unutkanlık yapmıştı hatırladığım kadarıyla

tebokan kullandim icinde var. bi fayda veya zarar görmedim.dikkat dağınıklığım kullanırken de çoktu hala aynı.

Ginkgo biloba unutkanlık tedavisi için kullanılan bitkisel bir destek, arkadaşının durumu ağırmış herhalde

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

bu nedenle konuyu kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…