• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ginera yardim lutfen ...

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Ginera kullanmaya basladim bugun 5. Gunum kendimi cok halsiz hissediyorum sanki dovulmus gibi agriyor hertarafim ve uykum geliyor cok bu durumlari yaşayan oldumu acaba ?

ben kullandım 2 ay kadar...bende öyle bir etkisi olmadı ama bünyeden dolayı farklılık gösterebilir...bünyene ağır gelmiş olabilir..Birkaç güne geçer geçmezse dr una söyle değiştirsin..

ben birkaç yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım ama prospektüste yan etkileri yazar ordan bakıp doktorunuza danışın yada başka marka deneyin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Ginera'yı 2. doğumumu yapan doktorum önermişti...Ben 6 sene kadar kullandım....Hiç bir sorunum yoktu...Bir gün aşırı kanamam başladı ve tam 1 ay sürdü...Ben bu arada 10 kilo verdim...Hapı veren doktoruma gittim muayene etti ve hapı hemen bırakmam gerektiğini yoksa ölebileceğimi söyledi...Hap vücuduma çok kuvvetli gelmiş ve sol yumurtalığa giden kanal kopmak üzereymiş...Ben hapı bıraktım ve tedavi oldum...Daha sonra Yasmin içmeye başladım...Size de dikkatli olmanızı tavsiye ederim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda daha önce bende kullandim bu hapi hic boyle bir etkisi yoktu bende 3 ay ara verdikten sonra tekrar basladim acayip halsizim uykulu geziyorum hep bisey yapacak gucum yok gibi cok fenayim yan etkilerde de yaziyor zaten ins cabuk gecer bu durum

Back