Aile Planlaması ginera doğum kontrol hapı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
ginera doğum kontrol hapı kullanan varmı aranızda yan etkisini merak etim bi arkadaşa eczacı tavsiyesi ile başladık ve adet bitti neredeyse bir ay geçti halen lekelenme oluyor ne kadar devam edecek acaba sadece bir ay mı böyle oluyor kullanan arkadaşlar varsa yardım cı olursanız sevinirim şimdiden teşklera.s.

sanırım ara kanama yapıyor.farklı bir doğum kontol hapı denesin....ben öyle biliyorum bana eskiden doktorum demişti ara kanamayaptığında bırakıp farklı bir ilaç deneniyormuş...

sanırım ara kanama yapıyor.farklı bir doğum kontol hapı denesin....ben öyle biliyorum bana eskiden doktorum demişti ara kanamayaptığında bırakıp farklı bir ilaç deneniyormuş...

teşkler arkadaşım deneyen varsa yorum bekliyorum yinede

herkeste aynı etkiyi göstermez...1 ay sürmesi bana pek normal gelmedi...yıllar önce kist tedavisi için bu ilacı vermişti doktor bende de aşırı migren ağrıları,depresyon başlangıcı gibi etkiler gösterdi ve anında kestim...dolayısıyla bu tip hormonal ilaçlar birilerinin tavsiyesiyle kesinlikle kullanılmamalı..bilinçsiz kullanım kötü sonuçlar doğurabilir...dolayısıyla vakit kaybetmeden doktora görünsün arkadaşınız...
sevgiler...

slm. ben ginerayı 1.5 sene kullandım. ve çok memnun kaldım. bebek düşündüğümüz için bıraktım. tekrardan kullanacak olursam onu kullanırım. bana çok faydası oldu. ilk olarak adetlerim düzene girdi. gün hatta saat sekmiyordu. ama yinede doktor tavsiyesi ile almak daha akılane.

arkadaşım bende geçen ay kullandım dedigin gibi arada kahverengi leke yaptı. ama bu sayfalardan birinde yine aynı konu hakkında şöyle yazıyodu. ilk ay normal devam eden aya bakın diyordu. bende 2. kere aldım bu aya bakacagım. en yan etkisizlerden biriymiş. bakalım bu aya....

Back
X