Ginera çarpıntı yapar mı?

Liz-zy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
424
320
1.5 yıllık evliyim evliliğimin ilk iki ayında ginera kullanmıştım ama ağlama krizlerim hariç bi etki görmedim (öyle ki çamaşır yıkamayı beceremediğim için ağlıyodum ) sonra hep eşim korundu ama şimdi tekrar hap kullanmaya başldım daha bir ay dolmadı ama her ilacı içtikten yarım saat somra deli gibi çarpıntım oluyo ki uyutmuyo eşim bile farkediyo nooluyo diyo doktora gittim dahiliye tiroid yada kansızlık düşündü ki akdeniz anemisi var kansızım zaten ama değerlerim aslında düşük olsada bana göre normal çıktı... hapların böyle bi etkisini yaşayan oldu mu bunun yanında sivilcelern biri geçiyo diğeri çıkıyo göğüslerime değen sütyen bile rahatsız ediyo yarın sizce kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa dahiliye vs kardiyolojiye mi? Prospektüste çarpıntı yaptığı yazmıyo dahiliyecide bir aydır ginera kullanıyorum bir aydır çarpıntım var diyince çok tınlamadı...

Kısa bir süre ginera kullanmıştım. Doktorum yasmin kullan dediğinden beri ginerayı kötülerim. Bende de çarpıntı ve bulantı yapardı. Yıllardır Yasmin kullanıyorum, hiç yan etkisi yok.

Kısa bir süre ginera kullanmıştım. Doktorum yasmin kullan dediğinden beri ginerayı kötülerim. Bende de çarpıntı ve bulantı yapardı. Yıllardır Yasmin kullanıyorum, hiç yan etkisi yok.
Çarpıntılarım ve bulantılarım çok fazla olunca doktora gittim hatta kardiyolojiyede yönkendirdiler temiz çoktı... jinekoloğum ilacı kesti ilaç kullanma ginera normalde en hafifidir etki etmez yasmini hiç deneme bile ilk doğumdan sonra spirale döneriz dedi artık Allah’a emanet

Doktorunuzu dinlemek en doğrusu. Umarım yenilikleri takip eden, iyi bir hekimdir.

Ben de yaklasik 20 gundur ginera kullaniyorum. Agzimin tadini bozdu. Midem bulaniyor. Kötü kokulu akinti Olustu. Karnimda sislik yapti. Hafif Karin agrisi ve uyku Hali. Tup bebek tedavisi icin kullaniyorum. Bitse de bir kurtulsam su ilactan hayattan sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…