Ben yeni başladım glukofene pco var bir de bende onunla gebe kalan duymadım hiçKızlar bende insulin direnci var hafif seviyede ama sekerim normal lhhormonun az yüksek di doktor gilofor verdi böyle hamile kalan varmı bu ilacı kulanan
Ben de glucone biraz midebulantisi yaptı bı kaç hafta adet düzensizliğim var kg vermeme yardımı oldu uamrim güzel sonuçlar alırızBen yeni başladım glukofene pco var bir de bende onunla gebe kalan duymadım hiç
Hamile kalmak için kullanılmıyor diye biliyorum şeker seviyesini normal düzeyde tutmak için kullanılan bı ilaçKızlar bende insulin direnci var hafif seviyede ama sekerim normal lhhormonun az yüksek di doktor gilofor verdi böyle hamile kalan varmı bu ilacı kulanan
Yaa bende bilemedimBen yeni başladım glukofene pco var bir de bende onunla gebe kalan duymadım hiç
yumurtlamaya yardımı oluyor diye duydum bendeHamile kalmak için kullanılmıyor diye biliyorum şeker seviyesini normal düzeyde tutmak için kullanılan bı ilaç
Seninde li yüksek mi canimBen yeni başladım glukofene pco var bir de bende onunla gebe kalan duymadım hiç
Vücutta ki şişliği indiriyor baya dikkat ettiğin sürece verirsin cnm bende en çok mide bulantısı ishal bi de ilaçtan 2 saat sonra felan soğuk ter dökme oluyoBen de glucone biraz midebulantisi yaptı bı kaç hafta adet düzensizliğim var kg vermeme yardımı oldu uamrim güzel sonuçlar alırız
Değil 5 di en sonSeninde li yüksek mi canim
Dr bana düzene sokabilir dedi verdiği hastalarda hep böyle olduğunu söylediyumurtlamaya yardımı oluyor diye duydum bende
Yumurtlamayı düzene sokmaya da yardımcısı oluyormuş yani gebe kalmayada olur canm şeker zaten düzensizlik yapıyo vücuttaHamile kalmak için kullanılmıyor diye biliyorum şeker seviyesini normal düzeyde tutmak için kullanılan bı ilaç
merhaba hemşire olarak görüşümü söylemek istiyorum .Kızlar bende insulin direnci var hafif seviyede ama sekerim normal lhhormonun az yüksek di doktor gilofor verdi böyle hamile kalan varmı bu ilacı kulanan
Hamile kalmak için kullanılmıyor diye biliyorum şeker seviyesini normal düzeyde tutmak için kullanılan bı ilaç
Bana doktorum yumurta kalitesine destek olucak dedi ilacın hamile kalmama destek olucak yani ben böyle anlıyorummerhaba hemşire olarak görüşümü söylemek istiyorum .
glikor şeker ilaçı bununla hamile kalınmaz . fakat glıfor kilo vermenize yardımcı olur . kilo vermeniz yumurtalıklarınız daha iyi çalışmasını sağlar ve gebelik kolaylaşır
Ilaci ne kadar önce kulandınız aşılamadanBende de insülin direnci var, hem de bu ilaç yumurtlamaya yardımcı olduğu için kullaniyordum sabah akşam 1'er tablet. 7 yılın sonunda aşılama tedavisi ile hamile kaldım.
Bide kusura bakmayın sorun neydi sizin de özel degilseBende de insülin direnci var, hem de bu ilaç yumurtlamaya yardımcı olduğu için kullaniyordum sabah akşam 1'er tablet. 7 yılın sonunda aşılama tedavisi ile hamile kaldım.
Benim yumurtlama sorunum varBide kusura bakmayın sorun neydi sizin de özel degilse
Ilaci ne kadar önce kulandınız aşılamadan
Ben 5 yıl önce doğal yoldan ikiz gebelik yaşadım.ancak gelisimleri durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında genetik testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi. Yumurta rezervim düşüktü ve kürtajdan sonra rahim icindr yapışıklık oluşmuş. Geçen sene histereskopi ile yapışıklık açıldı. Bir süre ilaç tedavisi gördüm, mart'ta da asilamam yapıldı.Bide kusura bakmayın sorun neydi sizin de özel degilse
Ilaç tedavisinde gilofor varmiydiBen 5 yıl önce doğal yoldan ikiz gebelik yaşadım.ancak gelisimleri durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında genetik testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi. Yumurta rezervim düşüktü ve kürtajdan sonra rahim icindr yapışıklık oluşmuş. Geçen sene histereskopi ile yapışıklık açıldı. Bir süre ilaç tedavisi gördüm, mart'ta da asilamam yapıldı.
Evet tabii vardı.Ilaç tedavisinde gilofor varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?