beter olursun çocukla anan baban ne kadar yanında kalacak kadının yeri kocasının yanı vs ben huzuru terk etmiş gibi suçlanıyorum
Haklarını asla ödeyemem annem benim yaşadıklarımı görünce nasıl dayandın sen bu adam seni bitirmiş kendine gel dedi her türlü arkandayım ama ben çok seviyorum dayağına hakaretine katlanirim dersen kal burda ben gider üzülürüm dedi bu adamdan olmaz keşke olacak tarafı olsa da otur evinde kızım desem dedi ben snei sokakta bulmadım son nefesime kadar da arkandayım dedi bin kere Allah razı olsunAnne babayı nasıl ikna ettiniz ne iyi insanlarmış
Harikasınız! Yolunuz açık olsun, ailenizle mutluluk ve huzur dolu yepyeni bir sayfa olsunTayinim Tekirdağın bir ilçesine çıktı oğluşum annem babamla birlikte yeni hayatımı kurmaya gidiyoruz
Narsist eş kişisi beni kandırma peşinde ama özür yok üstten üstten beter olursun çocukla anan baban ne kadar yanında kalacak kadının yeri kocasının yanı vs ben huzuru terk etmiş gibi suçlanıyorum hayatınızda narsist ya da bencil biri varsa bırakıp gidin kendinizi tüketmeden
Burda bana paylaşımlarima yorum yapıp destek veren herkese teşekkür ederim
Tekirdağda olan arkadaşlarla tanışmak kadın dayanışması yapmak isterim iyi günler
Siz gittiniz mi tayin yerinizeÇok güzel. İnşallah çok mutlu olursunuz.
Yolunuz açık olsun,inşallah oglusunuzla huzurlu günler sizi bekliyordur yeni hayatınızda.Tayinim Tekirdağın bir ilçesine çıktı oğluşum annem babamla birlikte yeni hayatımı kurmaya gidiyoruz
Narsist eş kişisi beni kandırma peşinde ama özür yok üstten üstten beter olursun çocukla anan baban ne kadar yanında kalacak kadının yeri kocasının yanı vs ben huzuru terk etmiş gibi suçlanıyorum hayatınızda narsist ya da bencil biri varsa bırakıp gidin kendinizi tüketmeden
Burda bana paylaşımlarima yorum yapıp destek veren herkese teşekkür ederim
Tekirdağda olan arkadaşlarla tanışmak kadın dayanışması yapmak isterim iyi günler
Evet. Alışmaya çalışıyoruz.Siz gittiniz mi tayin yerinize
Pzt seminer haftası,sonraki hafta okul başlıyor derken hiç anlamazsiniz bile çarçabuk alisirsiniz.Allah kolaylık versinEvet. Alışmaya çalışıyoruz.
Amin. Teşekkürler.Pzt seminer haftası,sonraki hafta okul başlıyor derken hiç anlamazsiniz bile çarçabuk alisirsiniz.Allah kolaylık versin