- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Sizinki cok sık tekrarliyor sanirim. Benim atagim genelde boş boş dururken daha cok oluyor. Disarda, trafikte veya herhangi birsey yaparken olmuslugu cok nadirdir. Hayatinizi cok engelliyorsa terapi diyecegim ama biraz inanirsaniz siz ataklarinizi biraz daha bastirabilirsiniz bence
Canım ne gibi belirtiler var sendeBana da iki gündür üst üste geliyor ataklarÇaresini bulan bana da çıtlatsın.
Kızlar bu panik atağın belirtileri nedir . Bende tuhaf şeyler yaşıyorum ama atak mı anlamıyorumbazen bayılacak gibi hissediyorum kaç aydır çok zor bir durumdayım
Allah dusmanima dahi vermesin ilk atagimi annemin vefatindan 1 ay sonra gecirdm adinin panikatak oldugunu dahi bilmiyrdum ölüyorum diye acile gittik ama bisey yok dendi 7 kilo vermistim 6 senedir buyuk degil ama kucuk ataklar yasiyorm hemen yuzumu yikayp balkona atiyorum hayirlisyla cocugumda olursa atlatirim diye dusunuyrum cunku yalnizken kendimi dinleyip daha cok yasiyorum
Bana da iki gündür üst üste geliyor ataklarÇaresini bulan bana da çıtlatsın.
Benimde aynen bayılacak gibi hissediyorum ama bayılmıyorum çok kötü yaCanim kalp carpintisi cok hizli kalp carpiyo kendinden gececek gibi oluyosun ama gecmiyosun ellerde kollarda cenede uyusukluk oluyo . Ölücen saniyosun ama ölmüyosun
Benimde aynen bayılacak gibi hissediyorum ama bayılmıyorum çok kötü ya
Tedavi aldınız mı ya da terapi ? Ben de de yeni başladı yarın gideceğim terapiste , çünkü çok zor , kendi arabam da bile böyle oluyorsan toplu taşımaya hiç binemem ki binmiyorum ..... metrodan en son nasıl indim kaçtım allah biliyor , ikindurak sadece tüm kıyafetim terden ıslandı , bacaklarımla başlayan titreme tüm vücudumu sardı nasıl indim nasıl allahım şifa versin hepimizePsikolojik bi üzüntün yada kayiplariniz oldumu ailede
Tedavi aldınız mı ya da terapi ? Ben de de yeni başladı yarın gideceğim terapiste , çünkü çok zor , kendi arabam da bile böyle oluyorsan toplu taşımaya hiç binemem ki binmiyorum ..... metrodan en son nasıl indim kaçtım allah biliyor , ikindurak sadece tüm kıyafetim terden ıslandı , bacaklarımla başlayan titreme tüm vücudumu sardı nasıl indim nasıl allahım şifa versin hepimize
Tedavi aldınız mı ya da terapi ? Ben de de yeni başladı yarın gideceğim terapiste , çünkü çok zor , kendi arabam da bile böyle oluyorsan toplu taşımaya hiç binemem ki binmiyorum ..... metrodan en son nasıl indim kaçtım allah biliyor , ikindurak sadece tüm kıyafetim terden ıslandı , bacaklarımla başlayan titreme tüm vücudumu sardı nasıl indim nasıl allahım şifa versin hepimize
Eve t, yani ofelya thomas var nette gördüm ona ... bi haftadır bekliyorum iple çekşyorum , sanki anlatınca hepsi geçecek gibiAminnn.. toplu tasimaya bende binmiyirum.. terabi dediginiz psigologa gideceksiniz demi
Evet oğlumu kaybettimPsikolojik bi üzüntün yada kayiplariniz oldumu ailede
Fiziksel şikayetlerim baş dönmesi, göğüs ağrısı, çarpıntı. Bayılacak gibi oluyorum. Hüngür hüngür ağlayasım geliyor.Canım ne gibi belirtiler var sende
Düşmekte olan bir uçakta olduğunu düşün. Beynin tehlikeyi fark eder etmez vücut “kırmızı alarm” moduna geçiyor. Terleme, titreme, çarpıntı, bulanık görme, tıkanma hissi, baş dönmesi, ağız kuruluğu, kas gerginliği, nefes darlığı, vs.. Bu fiziksel belirtilerle birlikte zihin de büyük bir panik dalgasına kapılıyor. Kötü bir şey olacak hissi veya “ölüm” korkusu sarıyor. Kısacası düşmekte olan bir uçakta nasıl hissedeceğini hayal etmeye çalış, işte öyle bir şey.Kızlar tam olarak belirtileri nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?