Gidisin olsun gelisin olmasin panik atak..

Evet ilacsiz atlatmaya calisiyorum. Cunku biliyorum beynimin bi oyunu bu

Allah dusmanima dahi vermesin ilk atagimi annemin vefatindan 1 ay sonra gecirdm adinin panikatak oldugunu dahi bilmiyrdum ölüyorum diye acile gittik ama bisey yok dendi 7 kilo vermistim 6 senedir buyuk degil ama kucuk ataklar yasiyorm hemen yuzumu yikayp balkona atiyorum hayirlisyla cocugumda olursa atlatirim diye dusunuyrum cunku yalnizken kendimi dinleyip daha cok yasiyorum

Kızlar bu panik atağın belirtileri nedir . Bende tuhaf şeyler yaşıyorum ama atak mı anlamıyorum bazen bayılacak gibi hissediyorum kaç aydır çok zor bir durumdayım

Bana da iki gündür üst üste geliyor ataklar Çaresini bulan bana da çıtlatsın.

Kızlar bu panik atağın belirtileri nedir . Bende tuhaf şeyler yaşıyorum ama atak mı anlamıyorum bazen bayılacak gibi hissediyorum kaç aydır çok zor bir durumdayım

Canim kalp carpintisi cok hizli kalp carpiyo kendinden gececek gibi oluyosun ama gecmiyosun ellerde kollarda cenede uyusukluk oluyo . Ölücen saniyosun ama ölmüyosun

Aminnn. Rabbim düsmanima vermesin. Bende yogun stres altinda kaldigim dönem tutuldum.

Canim kalp carpintisi cok hizli kalp carpiyo kendinden gececek gibi oluyosun ama gecmiyosun ellerde kollarda cenede uyusukluk oluyo . Ölücen saniyosun ama ölmüyosun
Benimde aynen bayılacak gibi hissediyorum ama bayılmıyorum çok kötü ya

Psikolojik bi üzüntün yada kayiplariniz oldumu ailede
Tedavi aldınız mı ya da terapi ? Ben de de yeni başladı yarın gideceğim terapiste , çünkü çok zor , kendi arabam da bile böyle oluyorsan toplu taşımaya hiç binemem ki binmiyorum ..... metrodan en son nasıl indim kaçtım allah biliyor , ikindurak sadece tüm kıyafetim terden ıslandı , bacaklarımla başlayan titreme tüm vücudumu sardı nasıl indim nasıl allahım şifa versin hepimize

Aminnn.. toplu tasimaya bende binmiyirum.. terabi dediginiz psigologa gideceksiniz demi

Evet su an düsük doz bi ilac kullaniyorum. Doktorum bitkisel dedi. Ama bende terapi dusunuyorum yani konusan psikolog. Ilacsiz

Kızlar tam olarak belirtileri nelerdir?
Düşmekte olan bir uçakta olduğunu düşün. Beynin tehlikeyi fark eder etmez vücut “kırmızı alarm” moduna geçiyor. Terleme, titreme, çarpıntı, bulanık görme, tıkanma hissi, baş dönmesi, ağız kuruluğu, kas gerginliği, nefes darlığı, vs.. Bu fiziksel belirtilerle birlikte zihin de büyük bir panik dalgasına kapılıyor. Kötü bir şey olacak hissi veya “ölüm” korkusu sarıyor. Kısacası düşmekte olan bir uçakta nasıl hissedeceğini hayal etmeye çalış, işte öyle bir şey.

Tek fark gerçek hayatta uçak düşer ve ölürsün ama panik atak öyle bir illet ki bazen her gün ölüyorsun.

bende de anksiyete bozukluğu var. kendimi stres anına sokmamaya çalışıyorum yoksa hastalık tetikliyor. ne zaman üzüleceğim bişey olsa umursamamayı öğrendim. kim ne yaparsa yapsın umrumda değil modundayım. ha sağlık durumuna umursamamazlık yapamıyorum yalan değil. f.ck the system deyip yoluna devam edecen başka türlü zor

kızlar bende de başladı hemen nasıl geçer gçecek moduna giridm çok araştırdım..
saraçoğlunun ıspanak maydonoz tere kürüne başladım, elimden geldiğince içecem bir ay kadar...
hemen terapist aradım bugğn gideceğim, o an kendime verdğim telknler işe yarmaıyor sanki, vücudum çoktan titreme moduna girmiş oluyor,
siz neler yapıyorsunuz geçirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…