- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
7 8 yıl oldu geçmiyor sadece kendimi sakinleştirmeyi öğrendim zamanla
Sakin ol derin derin nefes al temiz havaya çık burnundan al ağzından ver nefesi.
Ben de istiyorum ama zorYapiyorum ama.. ciksin hayatimdan istiyorum
yillar once yakalandim sonra bas etmeyi ogrendim.basima kotu seyler gelince yine yasiyorum ama etkisi cok uzun olmuyor.bu hastaligin tek tedavisi var kendini sakinlestirmeyi ogrenmen.malesef sen yapamadigin surece disardan bi etki gecici sureli oluyor.aylarca cektim bu illeti bilirim nasi zordur simdi yendim cok sukur
Yani o anlarda çok kötü hissediyorsun biliyorum ama kendinle konuşmalısın. "Geçecek,bak hallolacak, her şey geçer." bu şekilde. Kafanı başka şeylere odaklamaya çalış. İyi şeylere. Sevdiğini düşün mesela.
bi yila yakin bende hep boyleydim.lise zamani yasadim.o zamanlar ergenlikten miydi bilemiyorum ama en az haftada bir tekrarlanirdi.universiteye baslayinca biraz duzeldi.ikinci sinifta agir olaylar yasadim uzun sureli panik atak gecirdim.esimle tansitiktan sonra yavas yavas kayboldu bu hastaligim.arada buyuk sorunlar yasarsam gelir ama cok kisa suruyor etkisi.mesela sizi ne tetikliyor ne olunca panik atak siddetleniyorYenmek nedir tam olarak .. gecmiyoki her korku üzüntü aninda geri geliyo
Hahah hayır yani sevdiğiniz insanı düşünün demek istemiştim..Ne sevdigi.. insan hayattan beziyo. Gecse bile hayati felc ediyo. Mutluluk haram oluyo
Hahah hayır yani sevdiğiniz insanı düşünün demek istemiştim..
bi yila yakin bende hep boyleydim.lise zamani yasadim.o zamanlar ergenlikten miydi bilemiyorum ama en az haftada bir tekrarlanirdi.universiteye baslayinca biraz duzeldi.ikinci sinifta agir olaylar yasadim uzun sureli panik atak gecirdim.esimle tansitiktan sonra yavas yavas kayboldu bu hastaligim.arada buyuk sorunlar yasarsam gelir ama cok kisa suruyor etkisi.mesela sizi ne tetikliyor ne olunca panik atak siddetleniyor
Bende yasiyorum zaman zaman. Cidden cok zor ama insan o an panik olunca ataginiz daha cok azitiyor ve uzun suruyor. Ben o durumlarda eşim yanimdaysa onunla konusuyorum veya kafami mesgul edecek oyun vs oynuyorum. Olmadi cikip temiz hava aliyirum, nefesimi kontrol ediyorum. Geciyor. Atak aninda isyanlara girip modunuzu dusururseniz daha kotu gecirirsiniz.
Bende kafami dagitmak istiyirum ama araba kullanirken yogun trafikte tutuyo allah düsmanima vermesin
Ben trafikte o durumu hic yasamadim. Yaşasaydim mumkunse kenari cekerdim herhalde.
Evet öyle yapiyorul bende ama bu sefer her yola cikmadan önce kaygim basliyo. 44 km uzak isim her gun gidip gelmek zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?