Gidilmemesi Gereken Doktorlar

MadameBovary81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
5
1
35
Merhaba ,gördüğüm için yazmak istedim. Soner Sezer Sezgi ile ilgili yorumları gördüm ve yazmak istedim. Kendisine gittim hiç tavsiye etmem. Narsistik ve oldukça ilgisiz bir doktor. Kilo takibi,annenin rahatsızlığı gibi konuları umursamamakta ve riskli gebelikler ilgili çok rahat ve hakkında çok fazla dava var. İnstagramdaki sempatik tavırları tamamen paravan. Sakın gitmeyin anneler !

Üzüldüm sizin adınıza Allah iyileri çıkartsın Her zaman karşımıza inşallah

İnşallah. Kadındoğumcu bulmak çok zor mesele. Ancak çok temel şeyleri bile bilemedi. 39 haftalık bebegim SONER SEZGİ yüzünden sebepsiz öldü. Dikkat edin lütfen
Allah sabır versın inşallah yaşadığınz şeyler çok zor Rabbim bidaha böyle bi acıyı size ve hiç kimseye yaşatmasın inşallah

İnşallah. Kadındoğumcu bulmak çok zor mesele. Ancak çok temel şeyleri bile bilemedi. 39 haftalık bebegim SONER SEZGİ yüzünden sebepsiz öldü. Dikkat edin lütfen
ben de pendikteyim. pendikte doktor bulmak çok zor. sizin adınıza üzüldüm. 39 hafta çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…