Gıdı liposuction mı çeneye yağ enjeksiyonu mu?

morlahana1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
3
2
26
Merhaba herkese, 26 aralıkta kombine ameliyat olacağım. İşlemlerden biri meme büyütme. Ancak diğeri için başlangıçta gıdı vaser liposuction düşünmüştüm. Gıdım çok çok fazla yok aslında ama genetik olarak biraz var. 173 boyum ve 61 kiloyum. Ama doktorum gıdımın çok az olduğunu asıl sorunun çenemin küçük olması olduğunu bu sebeple gıdı lipo yerine çeneye yağ enjeksiyonu önerdi. Meme büyütme ve çeneye yağ enjeksiyonu olarak anlaştık. Ama araştırınca çeneye yağ enjeksiyonunda yağın hep eridiği, boşa para verdiğinden şikayetçi açılan konularda insanlar. O kadar acıya katlanıp boşa da para vermek istemiyorum. Sizce gıdı lipo yaptırıp daha sonrasında birkaç cc çene dolgusu mu yaptırmalıyım yoksa gıdıya hiç dokunmayıp sadece çeneye yağ enjeksiyonu mu yaptırmalıyım?
20241006_163002.jpg

Merhaba herkese, 26 aralıkta kombine ameliyat olacağım. İşlemlerden biri meme büyütme. Ancak diğeri için başlangıçta gıdı vaser liposuction düşünmüştüm. Gıdım çok çok fazla yok aslında ama genetik olarak biraz var. 173 boyum ve 61 kiloyum. Ama doktorum gıdımın çok az olduğunu asıl sorunun çenemin küçük olması olduğunu bu sebeple gıdı lipo yerine çeneye yağ enjeksiyonu önerdi. Meme büyütme ve çeneye yağ enjeksiyonu olarak anlaştık. Ama araştırınca çeneye yağ enjeksiyonunda yağın hep eridiği, boşa para verdiğinden şikayetçi açılan konularda insanlar. O kadar acıya katlanıp boşa da para vermek istemiyorum. Sizce gıdı lipo yaptırıp daha sonrasında birkaç cc çene dolgusu mu yaptırmalıyım yoksa gıdıya hiç dokunmayıp sadece çeneye yağ enjeksiyonu mu yaptırmalıyım? Eki Görüntüle 3519526

Merhaba,yağ enjeksiyonu isine kalkısmayın.Ben yaptırdım ve 2 ay hayatım durdu.Psikolojimi söylemiyorum bile sen düsün.Acısı ayrı, görüntüsü ayrı kötü oluyor ve oturduktan sonra da acıkcası jawline ve cene ucu dolgu yaptırmanın daha mantıklı oldugunu düsündüm.O acıyı cekmeye gercekten değmez .

Cene ucu dolgusu gerekli sana ve belki cene ucundan sonra jawline ile desteklenebilir.Ceneni şöyle geriye sıktıgında gıdı varsa gıdı lipo+dolgu derim.Yoksa önce dolguları yaptır sonra gıdı icin düsün.

Merhaba,yağ enjeksiyonu isine kalkısmayın.Ben yaptırdım ve 2 ay hayatım durdu.Psikolojimi söylemiyorum bile sen düsün.Acısı ayrı, görüntüsü ayrı kötü oluyor ve oturduktan sonra da acıkcası jawline ve cene ucu dolgu yaptırmanın daha mantıklı oldugunu düsündüm.O acıyı cekmeye gercekten değmez .

Cene ucu dolgusu gerekli sana ve belki cene ucundan sonra jawline ile desteklenebilir.Ceneni şöyle geriye sıktıgında gıdı varsa gıdı lipo+dolgu derim.Yoksa önce dolguları yaptır sonra gıdı icin düsün.
Peki siz ne zaman yaptırmıştınız ve kaç cc enjekte ettiler size? bir de çoğunluğu eriyor olarak hep yorum yapılıyo ya sizde de öyle mi oldu baştaki ile arada çok bir fark kalmadı mı

Peki siz ne zaman yaptırmıştınız ve kaç cc enjekte ettiler size? bir de çoğunluğu eriyor olarak hep yorum yapılıyo ya sizde de öyle mi oldu baştaki ile arada çok bir fark kalmadı mı
Mayıs ayında yaptırdım.Cc olarak sormadım acıkcası bariz bir fark yok.Yaptırdıktan 3 ay sonra cene ucuna ilave yaptırdım zaten.Cene ucu icin sert dolgu lazım yag enjeksiyonu etkili degil.İlk 2 ay öyle bir sisiyorsun ki yüzün insan icine cıkmayı bırak aynada bakınca bile mahvediyor psikolojiyi sana özelden gönderebilirim o görüntümü😂 Doktorlar icin tabiki bu yontem daha iyi cunku dolgu masrafı yok, kendi yağımızdan alıyor enjekte ediyor tertemiz masrafsız hizmetinin bedelini alıyor.Keske lipo yaptırsaydım diyorum mesela,bende de az yag var demisti ama o alınmadan cene destegi istedigimiz görüntüyü vermiyor.

Mayıs ayında yaptırdım.Cc olarak sormadım acıkcası bariz bir fark yok.Yaptırdıktan 3 ay sonra cene ucuna ilave yaptırdım zaten.Cene ucu icin sert dolgu lazım yag enjeksiyonu etkili degil.İlk 2 ay öyle bir sisiyorsun ki yüzün insan icine cıkmayı bırak aynada bakınca bile mahvediyor psikolojiyi sana özelden gönderebilirim o görüntümü😂 Doktorlar icin tabiki bu yontem daha iyi cunku dolgu masrafı yok, kendi yağımızdan alıyor enjekte ediyor tertemiz masrafsız hizmetinin bedelini alıyor.Keske lipo yaptırsaydım diyorum mesela,bende de az yag var demisti ama o alınmadan cene destegi istedigimiz görüntüyü vermiyor.
Ay çok merak ettim çok sevinirim gönderebilirseniz 😂 Ya ben zaten ilk giderken gıdı için gittim de çeneye yağ enjeksiyonu doktorun önerisiyle oldu şimdi gün yaklaştıkça biraz daha panik olunca tekrar gıdıya yönleniyorum. Ki ben sadece 10 gün evde durabileceğim sonrasında işe devam etmem gerek 2 ay vs. benim için çok zor zaten. Çok teşekkür ederim yorumlar için biraz daha içim rahatladı 🥰

X