- Konu Sahibi ankadilara
Konu ile ilgili baska bir baslık daha acmıstım ama bu daha farklı bir sorun gibi geliyor bana , oglum konusamıyor 3-4 kelime dısında,19 aya girdi işte. anne baba mama dede gibi kelimeler soyluyor ama bazan arada bişeyler goreniyor tek tük kelimeler (babaannesinden amin demeyi ogrenmişti mesela) fakat o kelimeyi bir sure sonra tekrar unutuyor, bizim ona sık sık tekrarlatmamıza ragmen.Kelime dagarcıgı gelişecegi yere dahada geriyemi gidiyor diye endişeleniyorum?
bir diger meselede herkesta nasıl bilmiyorum ama kelimeleri dogru yerinde kullanmıyor gibi mesela baba sına baba demiyor anne diyor bazan baska bişey yada dede kelimesininin dedesiyle alakalı oldugunu bilmiyoruz rastgele soyluyor. anne yi ve mama yı soyluyor birsey yemek icmek istediginde okadar.kelimeleri eslestirememesi baska bir sorun olabilir mi? yoksa daha erken mi?
hep deniyor baska cocuklarla kıyaslamayın diye ama kendienden 1-2 ay kucuk cocuklar var apartmanımızda ve masallah cumle kuruyorlar resmen buna uzuluyorum malesef bende
(
bir diger meselede herkesta nasıl bilmiyorum ama kelimeleri dogru yerinde kullanmıyor gibi mesela baba sına baba demiyor anne diyor bazan baska bişey yada dede kelimesininin dedesiyle alakalı oldugunu bilmiyoruz rastgele soyluyor. anne yi ve mama yı soyluyor birsey yemek icmek istediginde okadar.kelimeleri eslestirememesi baska bir sorun olabilir mi? yoksa daha erken mi?
hep deniyor baska cocuklarla kıyaslamayın diye ama kendienden 1-2 ay kucuk cocuklar var apartmanımızda ve masallah cumle kuruyorlar resmen buna uzuluyorum malesef bende
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)