Giden cocuklugum ve gencligim :(

Lilazen

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
7
4
16
33
Merhaba ben 26 yasinda evli ve yurtdisinda yasayan biriyim. Yillarca babamdan dayak yedim küfür isittim ve hakarete ugradim. Bu ta aklimin erdigi zaman basladi. Niye bilmiyorum ama beni ve kardesimi hic sevmedi.Babam oglan kardesimi hep el üstünde tuttu ve kiz kardesimin birini hep severdi. Annem kac kere dayak yedi gözümün önünde. Bir keresinde ölümden döndü hastanelik oldu. Anneme kac kere nolur ayril bu adamdan desemde beni hic dinlemedi. Simdi cok pisman keske zamaninda ayrilsaydim diyor. Suan 5 senelik evliyim ve cok mutsuzum. Esimin aileside babam sagolsun sayesinde beni cok ezdiler. Daha 26 yasindayim ama yasam enerjim bitti tükendim. 2 yasinda bir kizim var canimdan cok sevdigim o olmasa napardim bilmiyorum. Öyle yanlizim öyle caresizimki gidecek nebir yerim nede param var. Herkes civil civilken hayatini yasar gülerken ben aksama kadar hergün evdeyim. Canim disari bile cikmak istemiyor. Buraya yazarak icimi dökmek istedim cünkü konusacak anlatacak kimsem yok.

Son düzenleme:
Eşin seni çok mu üzüyor.
Mutsuzsan devam ettirmek zorunda değilsin.
Kimse bıçak zoruyla tutmuyodur seni.
Kızınla güçlü olduğun sakin bi hayat kurabilirsin.

Disaridaki hayattan korkuyorum gidemiyorum. Yanliz olsam giderdim ama benim yüzümden kizim sürünsün basina bir sey gelsin istemem. Kac kere gidip trenin altina yatmak istedim vazgectim

Ayna nerde ayna sanki bi an kendimi gördüm ama bacım senin artıların var ne biliyormusun sağlığın yerinde bünün için şükret kocayı babayı çıkar hayatından Ve kızının senin gibi bir hayat yaşamaması için elinden geleni yap

Disaridaki hayattan korkuyorum gidemiyorum. Yanliz olsam giderdim ama benim yüzümden kizim sürünsün basina bir sey gelsin istemem. Kac kere gidip trenin altina yatmak istedim vazgectim
Sakın böyle bir şey düşünme bile. Kızın da senin gibi olsun istemiyorsan devlet hastanesinden psikolog randevusu al. Bi git belki bir şeyler değişir. Sonra kızın azıcık daha büyür sen bu arada işe girersin onu da kreşe verirsin. Sonra zamanla ne yapacağına karar verirsin önce bi psikolojini düzelt, sonra işe gir sonra zaten güçlenirsin ve ne yapacağına en doğru şekilde karar verirsin ve sakın tekrar hamile kalma.

Kimse civil civil değil önce kendine acimayi bırak.. elinde olanlarla en iyi nasıl olursun biraz şartları zorla.. okuyabilirsin mesela.. hersey bu kadar kötü ise duzelmeyecek ise kızına da bu hayatı verme.. mutlaka çıkışlar var ama güçlü olmalısın..

Annenizin şimdiki aklı olsa boşanırmış. Mutsuzmuş çünkü, pişmanmış boşanmadığına.

Siz de şimdiki aklım olsa boşanırdım dememek adına, bir hal çare bulmalısınız.

Ayrıca herkes cıvıl cıvıl değil ya.. Samimiyetsiz bi güleçliğim olacağına hiç olmasın daha iyi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir meslegim bir isim olsaydi hersey cok daha kolay olabilirdi ama bu saatten sonra cok zor.

Koskoca hayatı bu şekilde mi yaşıcaksın? Yapma bence.

Bence otur bir hesap kitap yap.

Devletten çocuk yardımı aylık ne kadar? Nafaka ne kadar alırsın?
Çocuğunu kreşe verebilirsin, ücretsiz. Küçük bir şehre gidersin, kiralar uygun diye. 1 göz oda olur ama kafan sakin olur.

Ne iş olursa çalış bundan iyidir. Fırıncıda çalış, restoranda çalış...bu heriflerin ağız kokusunu çekmekten iyidir diye düşünüyorum.

Gecmis olsun senin neyin var? Cok sükür iyi ki bir kizim var, su hayatta ki tek sansim.

Önce bi ruh halinizin değişmesi lazım. Büyük kararlar almak radikal değişiklikler yapmak şimdiki ruh halinizle size uygun değil. Zaten ürkmüş ve kendine güvensiz bir ruh haliniz var. Öncelik bu noktaları düzeltmek olmalı. İnsanın hayatı bir günde bozulmuyor ki bir günde de düzelsin. O yüzden ufak değişiklikler yaparak başlayın. Önce bu ruh halimi nasıl düzeltip gücümü toplarım ona odaklanın. Kafanız, ruhunuz sağlıklı işlerse eminim içinize umut doğacak ve o zaman işte bişeyleri değiştirme planları yaparsınız.

Anneni bebegini al 183 u ara yada kadin siginma yerlerinin bulundugun semtdeki numarasini al git maas bile bagliyorlar

Bir meslegim bir isim olsaydi hersey cok daha kolay olabilirdi ama bu saatten sonra cok zor.
Bu saat derken daha 26 yasindasin ya en önemlisi sen bi annesin ne demek bu saat git devlete sığın orda kurslar falan var meslek edindirme neden yapamayasın kızın okula baslayana kadar toparlarsın sende kızına kendi yaşadıklarını yaşatma güçlü ol biraz çare sadece sensinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…