Eşin seni çok mu üzüyor.
Mutsuzsan devam ettirmek zorunda değilsin.
Kimse bıçak zoruyla tutmuyodur seni.
Kızınla güçlü olduğun sakin bi hayat kurabilirsin.
Çocuğunu al devlete sığın. Yeeepyeni bir sayfa aç daha çok gençsin. Ne iş olursa yap ama ne babanın ne kocanın ailesinin ağız kokusunu çekme.
Sakın böyle bir şey düşünme bile. Kızın da senin gibi olsun istemiyorsan devlet hastanesinden psikolog randevusu al. Bi git belki bir şeyler değişir. Sonra kızın azıcık daha büyür sen bu arada işe girersin onu da kreşe verirsin. Sonra zamanla ne yapacağına karar verirsin önce bi psikolojini düzelt, sonra işe gir sonra zaten güçlenirsin ve ne yapacağına en doğru şekilde karar verirsin ve sakın tekrar hamile kalma.Disaridaki hayattan korkuyorum gidemiyorum. Yanliz olsam giderdim ama benim yüzümden kizim sürünsün basina bir sey gelsin istemem. Kac kere gidip trenin altina yatmak istedim vazgectim
Bir meslegim bir isim olsaydi hersey cok daha kolay olabilirdi ama bu saatten sonra cok zor.
Ayna nerde ayna sanki bi an kendimi gördümama bacım senin artıların var ne biliyormusun sağlığın yerinde bünün için şükret kocayı babayı çıkar hayatından Ve kızının senin gibi bir hayat yaşamaması için elinden geleni yap
Evliliginde neden mutsuzsun esin de mi dovuyor seni biraz daha anlatir misin
Anneni bebegini al 183 u ara yada kadin siginma yerlerinin bulundugun semtdeki numarasini al git maas bile bagliyorlarMerhaba ben 26 yasinda evli ve yurtdisinda yasayan biriyim. Yillarca babamdan dayak yedim küfür isittim ve hakarete ugradim. Bu ta aklimin erdigi zaman basladi. Niye bilmiyorum ama beni ve kardesimi hic sevmedi. Kardesim derken biz 4 kardesiz 3 kiz 1 oglan. Babam oglan kardesimi hep el üstünde tuttu ve kiz kardesimin birini hep severdi. Annem kac kere dayak yedi gözümün önünde. Bir keresinde ölümden döndü hastanelik oldu. Anneme kac kere nolur ayril bu adamdan desemde beni hic dinlemedi. Simdi cok pisman keske zamaninda ayrilsaydim diyor. Suan 5 senelik evliyim ve cok mutsuzum. Esimin aileside babam sagolsun sayesinde beni cok ezdiler. Daha 26 yasindayim ama yasam enerjim bitti tükendim. 2 yasinda bir kizim var canimdan cok sevdigim o olmasa napardim bilmiyorum. Öyle yanlizim öyle caresizimki gidecek nebir yerim nede param var. Herkes civil civilken hayatini yasar gülerken ben aksama kadar hergün evdeyim. Canim disari bile cikmak istemiyor. Buraya yazarak icimi dökmek istedim cünkü konusacak anlatacak kimsem yok.
Bu saat derken daha 26 yasindasin ya en önemlisi sen bi annesin ne demek bu saat git devlete sığın orda kurslar falan var meslek edindirme neden yapamayasın kızın okula baslayana kadar toparlarsın sende kızına kendi yaşadıklarını yaşatma güçlü ol biraz çare sadece sensinnnBir meslegim bir isim olsaydi hersey cok daha kolay olabilirdi ama bu saatten sonra cok zor.
Anneni bebegini al 183 u ara yada kadin siginma yerlerinin bulundugun semtdeki numarasini al git maas bile bagliyorlar
Ederler büyük ihtimalle atacak değiller yaBen yurtdisinda yasiyorum ve burdaki kadin siginma evlerine güvenmiyorum. Türkiyeye gelsem beni kabul ederlermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?