• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gideceğiniz restorantı hangisine göre seçersiniz?

Gideceğiniz restoranı hangisine göre seçersiniz?

• Mönüsünün zenginliğine

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Gideceğiniz restorantı hangisine göre seçersiniz?

Son düzenleme:
anket olmamış bu ama söyliyim ben :

biz öncelikle temizliğine ve kullandığı malzemeye göre restorant seçeriz. lezzet temizlikten daha önemli değil bizim için..

Temiz ve yemekleri ile isim yapmışsa düşünmeden giderim.Yeni yerler denemeyi sevmem geçenlerde öyle bir hata yaptım yemekleri berbattı ve temiz biryer değildi tek kaarım hayatımda gördüğüm en güzel tavus kuşunu görmüş olmaktı.

yemeklerin lezzetine aldim ama ilk önce aslinda temizlik gelir ve sigara icilmeyen bir ortam olmasi daha da güzel olur yani bunlari dikkate aliyoruz..................

temizligine onem veririm tabiki,temiz olmiyan bi yerin yemekleri ne kadar leziz olabilirki,
ilk once temizlik
sigara icimiyen bi bolum
ve sakin bi kose....:kahve:

Yemeklerin lezzeti cok onemli ve tabiki temizlik....ortamin guzelligi....

yemeklerin lezzetine cok seciciyim zaten damak zevkime hitap etsin vede temizlik hijyende önemli gerci malesefki mutfagin halini ve nasil pisirildigini görmüyoruz ama ...

Yemeklerin lezzetine tabii ki, mekan istediği kadar güzel olsun, kayış gibi et, çamur gibi ot, kararmış deniz ürünleri, taş gibi pizza hamuru, hamurlaşmış ve sosu uyduruk bi makarna neye yarar...

Yemeklerin lezzetine tabii ki, mekan istediği kadar güzel olsun, kayış gibi et, çamur gibi ot, kararmış deniz ürünleri, taş gibi pizza hamuru, hamurlaşmış ve sosu uyduruk bi makarna neye yarar...

aslında bunlara ek olarak birde ortam ve ilgi ve alaka diyebiliriz.

Back