gideceğimiz hastane ne kadar uzaklıkta olmalı?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
981
80
arkadaşlar ben kartalda oturuyorum. g2.5 aylık hamileyim gittiğim doktordan memnun değilim, çok araştırdım fakat yakınımda iyi bir bayan doktor bulamadım. nene hatun hastanesine gitmek istiyorum ama orasıda uzak olur diye tereddütteyim. sizce hastanenin en fazla ne kadar uzaklıkta olması gerekir? sanırım tek vesaitle gidilemiyor burdan oraya, eşimde herzaman beni getirip götürebilirmi? otobüsle gitmemde sorun olurmu? çok kafam karışık.. bana fikirlerinizi yazın lütfen...

canım bende 4 aylık hamileyim darıcada oturuyorum ama ümraniyeye gidiyorum akraba doktorumuz doğuma nasıl yetiştirecekler diye düşünüyorum ama kartalda hastanesi varmış ii doktorlar var dediler.ama tam olarak bilmiyorum otobüsle birşey olmaz sanmıyorum benim annem izmitte oturuyo ben sık sık otobüsle 1 saatlik yola gidiyorum çok şükür sorun olmadı sadece elini yukarıya uzatmazsın tutunmak için ona dikkat et yeter bide teker üstüne oturma canım.

benım hastane ewıme mınıbusle 10 dk suruyo taksıyle 5 dk da gıdebılırız... zaman ılerledıkce esın senle gelemedıgı zamanlarda tek basına gıderken zorlanabılıyosun. ben sahsen zorlanıyorum su anda bıle. o yuzden yakın bı hastane sectım cunku tek basıma gıdıp gelıyorum sureklı. dogum ıcınde acıl bı durumda en cok 15 dk ıcınde hastanede olabılırım...

zaten bikaç seçeneğim olsa tabiki yakın olanı tercih ederdim ama sırf yakın olsun diyede içime sinmeyen doktora gitmek istemiyorum. şimdi gittiğim hastaneyi evime yakın diye seçtim, çünkü ozaman bulantılarım vardı. iyi doktorlar var ama ben bayan doktor olsun istiyorum. 3 aydır araştırdım bulamadım yakınımda biryer. ayda birkaç kez eşim getirebilir hastaneye ama son aylarda daha sık gitmem gerekecek, ozaman bazen kendim gitmek zorunda kalabilirim. iki minibüs değiştirmem gerekecek yalnız gidersem.doğumdada herhalde sancı birden kesintisiz gelmiyor, yavaş yavaş olduğu için yetişirim diye düşünüyorum..

Ben ilçede yaşıyorum ve doğum yapacağım hastane il merkezinde ve ilçeye 1 buçuk saat uzaklıkta. :)

benimkide oturduğum yere yaklaşık taksiyle 1 saat şükürki arabamız var gece bile sancılansam en azından hemen evden çıkabilcem allaha dua ediyorum inşallah eşim evde olunca sancılanırım yoksa işte falan olursa eve gelmesi 45 dk sonrada hastane çok zor olur o zaman

ben de kiliste oturuyorum şu an antebe gidiyorum hastaneye, özel arabayla 50 dk felan sürüyor ama

benim evimlede hastane arası 45 dakika sürüyor ama allahtan eşim gündüzleri evde gece çalışıyor bende gece annemlerde kalıyorum hastaneyede hep eşimle gidiyorum herhangi bir sancım falan olsa yanlız değilim gündüz eşim gece annemler sürekli yanımda o yüzden pek bir sorun olmaz herhalde

arkadaşlar ben kartalda oturuyorum. g2.5 aylık hamileyim gittiğim doktordan memnun değilim, çok araştırdım fakat yakınımda iyi bir bayan doktor bulamadım. nene hatun hastanesine gitmek istiyorum ama orasıda uzak olur diye tereddütteyim. sizce hastanenin en fazla ne kadar uzaklıkta olması gerekir? sanırım tek vesaitle gidilemiyor burdan oraya, eşimde herzaman beni getirip götürebilirmi? otobüsle gitmemde sorun olurmu? çok kafam karışık.. bana fikirlerinizi yazın lütfen...

arkadaşım kartalın içinde oturuyorsan maltepede güzel hastaneler var,ben bir kaç kere gitmiştim çok memnun kaldıma.s
kartal maltepe arası 15 dk falan olması lazım
maltepe tarafını düşünebilirsin,
a.s

hep araştırdım ama maltepeye giden hiçkimse yok çevremde oyüzden bir fikrim yok maltepedeki doktorlar hakkında. maltepe yakın tabi oradan iyi bir doktor bulsam memnuniyetle orayı tercih ederim. senin tavsiye edebileceğin hastane ve doktor ismi varsa yazarsan sevinirim. benim gittiğim doktor çok geçiştiriyor, 5 dk.da muayene edip hemen gönderiyor, soracaklarımı bile unutuyorum. üstten anlatıyor hep. ben doktorumun ayrıntılı herşeyi anlatmasını istiyorum, soru sorduğumdada mantıklı güzel şekilde açıklasın kafamda soru işareti kalmasın.

ben önceden maltepede oturuyordum ve birkaç kere maltepe üniversitesi hastanesine gittim(eski adı marmara hast.) dr.berna hn.vardı çok memnun kalmıştım.
ama zaten oradaki bayan dr ların hepsi çok iyi diye duydum.
çocuk ve kadın hast. için ayrı binası var hastanenin çok kapsamlı yani.

X