Hakkaten sinan ne diyo bu isekonudaki eksiklik beni şaşırttı..
Siz cok gittiyseniz miami'ye bilgilendirin beklerimEkim Kasım gibi yer doluyormuş da şimdiden sorması gerekiyormuş azıcık isabetli at, hiçbir tur şirketinde öyle bişey olmaz.Sen şuna bu yaz buraya gelip fark fakir takılıp tatil havası atamadım da geç kaldım bu bahaneyi buldum desene
Anne-kiz tatil yapalim dedik annecigime jest olsun. Sinanla izinleri denklestirmemiz zor oluyor zatenSevgili Aysenaz sakin gelme buralar cok tehlikeli. Okyanusdaki kopek baliklari sehre indi yetmedi gollerdeki timsahlar bahcelerde....yetmez gibi latinler var bir de, latinler yerler seni Aysenaz cok fenalar:)
Bu arada insan hatirlamadigi yeri nasl ozler Aysenaz:)))
Sinan nerede bu arada :)))))
Anne-kiz tatil yapalim dedik annecigime jest olsun. Sinanla izinleri denklestirmemiz zor oluyor zaten
Anneannemle gitmistim annecimle degil.Aysenaz Miami'nin nesini ozluyorsun mesela, cidden merak ettim. Annen hatirliyordur zaten, beraber gidecekseniz o sana yarenlik eder. Tur sirketi nereden cikti hem Himalaya'lara tirmanmiyorsun ki ya da safariye gitmiyorsun ki tur sirketi ariyorsun. Hotels.com dan otel bulup, cat diye geliyorsun:) ama dikkat et once vize al olur mu.
Anneannemle gitmistim annecimle degil.
O gunleri, yolculugumuzu, ananemi ozluyorum belki de bilmiyorum...
Pasaportumu yeniletmeye gerek yok herhaldeSiz sadece vizeyi yeterli mi biliyordunuz yoksa?
Sen oyle gittiysen... DogrudurEvet Aysenaz. vizeyi kafana basiyorlar, ulkeye kafani okutarak giriyorsun