GIDA INTOLERANSI

teşekkür ederim umarım sana faydası olur
Emin olun son yıllarda kırk tane doktor gezdim dahiliye genel cerrah kbb psikolog kalp damar
Bir Allah’ın kulu demediki bağırsaktan olabilir diye.
3 haftadır normal insan gibi sağlıklı yaşıyorum ve kilo veriyorum.
Sanada şifa olur inşallah

hanımlar merhabalar ben de yaklaşık 1 ay önce york test yaptırdım. sonuçlarım geleli 15 gün oldu ve hala neyin yerine neyi koyacağımı bilemediğimden diyetime başlayamadım . O kadar çok şeye intoleransım çıktı ki ve hepsi de gündelik hayatımda o kadar sık kullandığım şeyler ki ne yapacağımı şaşırdım . kırmızı sütunda olan maddeler şöyle:
süt
maya
gluten
ayçiçeği çekirdeği ve ayçiçek yağı
yumurta
armut
erik
buğday

yumurta kahvaltılarımın vazgeçilmezi, hadi yumurtanın yerine peynir koyarım dedim ama maya ve süt intoleransımdan dolayı olmuyor, bi meyveli yoğurt yapsam ara öğün için hem süt hem maya var içinde o da olmaz, ekmek zaten kesinlikle tüketemiyorum hem maya hem buğday , iyi de içinde ayçiçek yağı olmayan yemeği nasıl bulucam ? böyle çok sayıda maddeye intoleransı olan var mı aranızda , bu arada ben geçmeyen kabızlık şikayetiyle yaptırdım bu testi :KK43:

hanımlar merhabalar ben de yaklaşık 1 ay önce york test yaptırdım. sonuçlarım geleli 15 gün oldu ve hala neyin yerine neyi koyacağımı bilemediğimden diyetime başlayamadım . O kadar çok şeye intoleransım çıktı ki ve hepsi de gündelik hayatımda o kadar sık kullandığım şeyler ki ne yapacağımı şaşırdım . kırmızı sütunda olan maddeler şöyle:
süt
maya
gluten
yumurta
armut
erik
buğday

yumurta kahvaltılarımın vazgeçilmezi, hadi yumurtanın yerine peynir koyarım dedim ama maya ve süt intoleransımdan dolayı olmuyor, bi meyveli yoğurt yapsam ara öğün için hem süt hem maya var içinde o da olmaz, ekmek zaten kesinlikle tüketemiyorum hem maya hem buğday , iyi de içinde ayçiçek yağı olmayan yemeği nasıl bulucam ? böyle çok sayıda maddeye intoleransı olan var mı aranızda , bu arada ben geçmeyen kabızlık şikayetiyle yaptırdım bu testi :KK43:
Pinnertest mi yoksa yorktest mi yaptırdınız?

süt
maya
gluten
yumurta
armut
erik
buğday

Henüz test yaptırmadım ne yazıkki ama kabızlığınız için bol kardiyo yapsanız ve ev yoğurdu tüketseniz hergün mutlaka. Ben bu şekilde çözdüm problemimi.
Süt de var listede ama deneseniz keşke, yoğurdu mayasız yapacaksınız zaten.

Henüz test yaptırmadım ne yazıkki ama kabızlığınız için bol kardiyo yapsanız ve ev yoğurdu tüketseniz hergün mutlaka. Ben bu şekilde çözdüm problemimi.
Süt de var listede ama deneseniz keşke, yoğurdu mayasız yapacaksınız zaten.
Çık teşekkürler deneyeceğim mutlaka sevgiler

Listeniz bana biraz abartılı geldi.
Ben tedavi için biorezonans yaptırmayı düşünüyorum
Sizde araştırın isterseniz
scio terapi diye bişey duydum biorezonansla aynı mantıkta sanırım , 1 seans yaptırdım hiç değişiklik göremedim siz de muhakkak çok kapsamlı araştırın , bunlar biraz pahalı tedaviler olduğundan yaptırıpta yarar sağlayamayınca daha da sinirlerim bozuldu

X