Arkadaşlar, Merhabalar,
Gıda intoleransı testi yaptıran, yarar gören veya bilgisi olan var mı?
Marka ve fiyat bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim bulduklarım
pinner test
ıggpro
Cambridge
York
İmupro
Ben İzmir'de medipol hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum sizin neye karşı varArkadaşlar, Merhabalar,
Gıda intoleransı testi yaptıran, yarar gören veya bilgisi olan var mı?
Marka ve fiyat bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim bulduklarım
pinner test
ıggpro
Cambridge
York
İmupro
Neye karşı var peki ve nerede kaça yaptırdınızMerhaba,
3 tüp bebek denemesi sonucu 4,5-5 kilo aldım. öncesinde de 3-4 kilo almıştım. oldu mu 8-9 kilo fazla. yeni bir tüp bebek denemesi öncesi bu kiloları vermek isteğiyle diyetisyene gittim. onun önerisi ile testi yaptırdım. diyet programları geçici oluyor. ancak bu testi ömür boyu kullanacağımı düşünerek yaptırdım.
ağustosun son haftası uygulamaya başladım. programa önce bana hiç dokunmayan kilo yapmayan yiyeceklerle başladım. ekimin ilk haftası tartıldım 4,8 kilo verdim. tabi arada bayram tatili nedeniyle kaçamaklarım oldu ama abartmadım.
bugün itibariyle 64,5 kg dan 59,5 kiloya düştüm.
hiç aç kalmadım zorlanmadım. benim şansıma muz, elma, dut, muz, balıkların çoğu ve kırmızı et kilo yapmayan gruptaydı.
ayrıca gaz problemim kalmadı. daha dinç uyanıyorum ve daha enerjik hissediyorum. 5-6 yaş daha gençleştim. yediklerimiz bizi ne kadar yoruyor ve enerjimizi alıyormuş onu farkettim.
Neye karşı var peki ve nerede kaça yaptırdınız
Ne kadar ve nerede yaptırdınızBen yaz aylarında pinnertest yaptırdım.
Şunu söyleyebilirim ki hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Benim karın kısmımda göbek diye nitelendirdiğim bir şişkinlik vardı. Normalde zayıf bir insan olmama rağmen karnımı içime çekerek dolaşmak sorunda hissediyordum. Testi yaptırdıktan ve intoleransım olan gıdaları hayatımdan çıkatdıktan sonra anladım ki şişkinliğimin sebebi yanlış gıdaları tüketmemmiş. Ayrıca cildimde akne problemlerine de faydalı olduğunu belirtmek isterim. Ben sonuçlardan çok memnun kaldım.
Kuzenim almanyada yaşıyor. Onada bulunduğu yerde bu tarz bir test bulup yaptırmasını önerdim. Onlarda devlet sadece süt intoleransının bakılmasının parasını karşılıyormuş. Bedavadan süt intoleranısı olup olmadığını araştırdı. Ancak o kadar gıda içerisinde sadece süte bakılsa nolucak. Bu arada süte intolernsı çıkmadı.
Başka gıdalarıda araştırmak istedi ancak gıda başı almanlar yaklaşık 300 Tl istiyorlarmış.
Sonra kuzenim Türkiyeye geldiğinde pinnertest yaptırdı. Aynı şekilde o da sonuçlardan oldukça memnun kaldı. Kısacası başka ülkelerden bu testi yaptırmak için insanlar ülkemize geliyor. Ben yaptırmakyı düşünen herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Merhabapinner teste alternatif olabilecek hastanelerde yapılan başka testler var mı?
Ben pinnertest e inanmak için 10 yıl bekledimpinner test en garantisi mi yani sizce?
intoleransın olan gıdaları sanırım az yemek koşuluyla yiyebiliyorsun ama emin değilim tabi. sen ne zaman yaptırdın nerde ve kaç paraya?Ben pinnertest e inanmak için 10 yıl bekledim
Hep bi oyun olduğunu düşündüm. Piyasadan silinirler dedim. Eskiden ismi yorktest di. Şimdi Pinnertest ama aynı şey sadece daha ileri teknoloji.
Ben sonuçtan memnunum
Bende şunu merak ediyorum gerçekten 6 ay sonra intoleransım olan gıdaları yiyebilecekmiyim.
Kırmızı sütundaki gıdaları 6-9 ay hiç yemiyorsun.intoleransın olan gıdaları sanırım az yemek koşuluyla yiyebiliyorsun ama emin değilim tabi. sen ne zaman yaptırdın nerde ve kaç paraya?
Benim diyetisyenim bana biraz uyguna yaptı burda yazmam doğru olmazintoleransın olan gıdaları sanırım az yemek koşuluyla yiyebiliyorsun ama emin değilim tabi. sen ne zaman yaptırdın nerde ve kaç paraya?
yani herhangi bir hastanede veya diyetisyende yaptırabilir miyiz ille internetten sipariş vermeye gerek yok öyle mi?Kırmızı sütundaki gıdaları 6-9 ay hiç yemiyorsun.
Sarı sütundakileri az yiyorsun.
Benim sarı sütunda bir şey çıkmadı.
Hiç yemememem gıdalar çıktı.
3 hafta oldu hiç yemedim. 6 ay dolunca azar azar deneyip bakıcam hala devam ederse 6 ay daha devam
Benim diyetisyenim bana biraz uyguna yaptı burda yazmam doğru olmaz
Evet pinnertest uygulayan çok yer varyani herhangi bir hastanede veya diyetisyende yaptırabilir miyiz ille internetten sipariş vermeye gerek yok öyle mi?
teşekkür ederim umarım sana faydası olurEvet pinnertest uygulayan çok yer var