GIDA INTOLERANSI

Aryasko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
1
1
41
Arkadaşlar, Merhabalar,

Gıda intoleransı testi yaptıran, yarar gören veya bilgisi olan var mı?
Marka ve fiyat bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim bulduklarım
pinner test
ıggpro
Cambridge
York
İmupro

Arkadaşlar, Merhabalar,

Benim bulduklarım
pinner test
ıggpro
Cambridge
York
İmupro

Ben pinner teste sordum 940 tl dedi ama karar veremedim bir türlü...

Arkadaşlar, Merhabalar,

Benim bulduklarım
pinner test
ıggpro
Cambridge
York
İmupro
Ben İzmir'de medipol hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum sizin neye karşı var

Merhaba,

3 tüp bebek denemesi sonucu 4,5-5 kilo aldım. öncesinde de 3-4 kilo almıştım. oldu mu 8-9 kilo fazla. yeni bir tüp bebek denemesi öncesi bu kiloları vermek isteğiyle diyetisyene gittim. onun önerisi ile testi yaptırdım. diyet programları geçici oluyor. ancak bu testi ömür boyu kullanacağımı düşünerek yaptırdım.

ağustosun son haftası uygulamaya başladım. programa önce bana hiç dokunmayan kilo yapmayan yiyeceklerle başladım. ekimin ilk haftası tartıldım 4,8 kilo verdim. tabi arada bayram tatili nedeniyle kaçamaklarım oldu ama abartmadım.

bugün itibariyle 64,5 kg dan 59,5 kiloya düştüm.

hiç aç kalmadım zorlanmadım. benim şansıma muz, elma, dut, muz, balıkların çoğu ve kırmızı et kilo yapmayan gruptaydı.

ayrıca gaz problemim kalmadı. daha dinç uyanıyorum ve daha enerjik hissediyorum. 5-6 yaş daha gençleştim. yediklerimiz bizi ne kadar yoruyor ve enerjimizi alıyormuş onu farkettim.

Neye karşı var peki ve nerede kaça yaptırdınız

Neye karşı var peki ve nerede kaça yaptırdınız

Benim kırmızı bölgemde : buğday dolayısıyla buğday unu, bezelye, barbunya, kola, fındık, antep fıstığı, kaju, yumurta beyazı var

Testi diyetisyenim yaptı 1200 tl'ye. Anlaşmalı laboratuvara gönderdi. Lab ismi hipokrat. belki doğrudan yaptırabilirsiniz.
sadece besin listesine dikkat edin. ben incelediğimde bazısında incelediği besin miktarı az.

Ben yaz aylarında pinnertest yaptırdım.
Şunu söyleyebilirim ki hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Benim karın kısmımda göbek diye nitelendirdiğim bir şişkinlik vardı. Normalde zayıf bir insan olmama rağmen karnımı içime çekerek dolaşmak sorunda hissediyordum. Testi yaptırdıktan ve intoleransım olan gıdaları hayatımdan çıkatdıktan sonra anladım ki şişkinliğimin sebebi yanlış gıdaları tüketmemmiş. Ayrıca cildimde akne problemlerine de faydalı olduğunu belirtmek isterim. Ben sonuçlardan çok memnun kaldım.
Kuzenim almanyada yaşıyor. Onada bulunduğu yerde bu tarz bir test bulup yaptırmasını önerdim. Onlarda devlet sadece süt intoleransının bakılmasının parasını karşılıyormuş. Bedavadan süt intoleranısı olup olmadığını araştırdı. Ancak o kadar gıda içerisinde sadece süte bakılsa nolucak. Bu arada süte intolernsı çıkmadı.
Başka gıdalarıda araştırmak istedi ancak gıda başı almanlar yaklaşık 300 Tl istiyorlarmış.
Sonra kuzenim Türkiyeye geldiğinde pinnertest yaptırdı. Aynı şekilde o da sonuçlardan oldukça memnun kaldı. Kısacası başka ülkelerden bu testi yaptırmak için insanlar ülkemize geliyor. Ben yaptırmakyı düşünen herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Ne kadar ve nerede yaptırdınız

merhaba arkadaşlar
bende iki hafta önce testi yaptırdım sonuçlarını bugün aldım. uzun yıllar araştırdım karar verdim yaptırdım pişman değilim.
neden derseniz alerjim olan gıdaları bugün denemek için yedim ve fenalaştım. gerçekten ciddi boyutta alerjim var.
yarın sabah itibariyle diyete başlıyorum
iyi geleceğini inanıyorum.
merak edenler takipte kalabilir

Merhaba arkadaşlar
Pinnertest sonucunda buğday,dana eti, biber ve lahana intoleransım çıktı
Bugün diyetimin 3.günü bitti. Gerçektende intoleransım olan gıdaları kesince bağırsaklarım rahatladı. 7/24 Kıvrandıran gaz ve şişkinliğim geçti.
Tek sorun buğdayın alternatifleri
Ciddi manada zorlanıyorum. Aç değilim mutsuz değilim ama günde sadece 1 dilim yediğim ekmeğin yerine bişey koyamadım.
Glutensiz un aldım sevmedim karabuğday aldım sevmedim Mısır ekmeği ağır geldi.
Bakalım araştırmaya devam

pinner teste alternatif olabilecek hastanelerde yapılan başka testler var mı?

pinner teste alternatif olabilecek hastanelerde yapılan başka testler var mı?
Merhaba
Evet var daha uygun fiyata bende yaptırdım 6 sene önce ama çıkan sonuçlar nasıl biliyormusun
Sen son günlerde ne yediysen onlar intolerans olarak çıkıyor.
Benim sonucumda aklına gelebilecek bütün gıdalar çıkmıştı.
Maya,pirinç,bulgur,şeker,bal,laktoz vs
Maya diyince mayalanmış olan herşey ekmek yoğurt peynir....
İki ay dayanabilmiştim diyete.
Bana sorarsan tavsiye etmem

pinner test en garantisi mi yani sizce?
Ben pinnertest e inanmak için 10 yıl bekledim
Hep bi oyun olduğunu düşündüm. Piyasadan silinirler dedim. Eskiden ismi yorktest di. Şimdi Pinnertest ama aynı şey sadece daha ileri teknoloji.
Ben sonuçtan memnunum
Bende şunu merak ediyorum gerçekten 6 ay sonra intoleransım olan gıdaları yiyebilecekmiyim.

intoleransın olan gıdaları sanırım az yemek koşuluyla yiyebiliyorsun ama emin değilim tabi. sen ne zaman yaptırdın nerde ve kaç paraya?

intoleransın olan gıdaları sanırım az yemek koşuluyla yiyebiliyorsun ama emin değilim tabi. sen ne zaman yaptırdın nerde ve kaç paraya?
Kırmızı sütundaki gıdaları 6-9 ay hiç yemiyorsun.
Sarı sütundakileri az yiyorsun.
Benim sarı sütunda bir şey çıkmadı.
Hiç yemememem gıdalar çıktı.
3 hafta oldu hiç yemedim. 6 ay dolunca azar azar deneyip bakıcam hala devam ederse 6 ay daha devam
Benim diyetisyenim bana biraz uyguna yaptı burda yazmam doğru olmaz

yani herhangi bir hastanede veya diyetisyende yaptırabilir miyiz ille internetten sipariş vermeye gerek yok öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…