sorun şu ki onlar nrmalde bilezik takacaklardı tanesi 15gramdan 2 tane ama benim annem bileklik kunye tarzı bir şey takacağı için onlarda fikir değiştirdi normalde 2 bilezik 2500 lira civarı ama şimdi bana 350 tllik bir künye aldılar onu takıcaklar
Kayınvalidene söyle ben gelinliğimi yaşamak istiyorum hepsini takıp gezicem de sakın verme bir daha zor alırsınsöyle ki ben maddiyata önem veren birisi değilim normalde ama şöyle ki onların fikir değişikliğinin asıl sebebi şu ki kayınvalidem nişandan sonra takıları benim bankadaki kasama koyarız dedi aynı gün akşamda annem kayınvalidemin öğle dediğini bilmiyordu dedi ki nişandan sonra gider bankadaki kasaya koyarız altınları enden çalınabilir dedi bende bu konuyu sevgilime bu şekilde ilettim anlaşmazlık olmasın yanlış anlaşılmalara yol açmayıl en iyisi benim adıma bir kasa kiralıyalım sorun çözülsün dedim aynı zamanda da annemin künye takacağını konuştuk yani kısaca onlar kendi altınların kasalarında duracağı düşüncesiyle bilezik almışlar
bence sana karsi ayip etmisler nisanlinla bunu paylas ama kafana takma nasilsa o bilezikler sana gelicek nisandada takmazlarsa gelinlerinin kollari bos oldugu icin onlar rezil olur sen o gunun tadini cikarmaya bak benim 22 kasimda nisanim var bu tarz sorunlar bende yasiyorum cokta onemsemiyorum onlar utansin ama takmalarini iste alttan alirsan tepene cikarlar en azindan nisanlinla paylas mutlakabu ay içerisinde nişan yapıcaz söyle ki bir tek ben heycanlığım ve benim ailem erkek ardaşım da heyecanın h si bile yok bir de üzerine bizi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. annem dediki nişandan sonra ayıp kolun boş durmasın nişan hedyeni bilezik değilde günlük bir şey alalım dedi bende bunu erkek arkadaşıma söyledim ve akşam annesi beni aradı kızım nişandan sonra kolun boş durmasın günlük takabileceğin bir bileklik alalım dedi ve ondanlar çok önceden nişanda takacakları bilezikleri almışlardı sırf benim annem bilezik takmıycağı için takmıycaklar
ya canim valla okuyunca benimde sinirlerim bozuldu sakin verme takilarini gerekirse biz aliriz evimizi devermem zaten düğün takılarmın planını şimdiden yapmışlar kredi çekip ev alacaklarmış benim takılarlada bozdurup kredi borcunu ödeyeceklermiş bari nişan takılarım benim olsun
bence sen tavrini nisanlina karsi koy kaynana o cesareti veren nisanlin soyle nisanlina seni ezdirmesin yada sen disli ol biraz aldiklarini kullanma bu tarz seylere bizim buralarda kaynana karismaz hele bana hic karisamaz bu ne bicim bi kaynanave zaten söyle bir şey var kadın sırf iyi görünerek sinsi sinsi yapıyor konusu açıldığında bir kaç kez çikolata gondolunu porselen istiyorum dedim hem daha ucuzlar hemde daha güzel duruyorlar ve ben gümüşten nefret ederim bilmesine ragmen sırf inat olsun diye gümüş almışlar ve onunla kombinlemem için iki mumluk beğenmiş sürekli halde evle ilgili hayallerime karışıyor buna boya rengi de dahil ve ogluna ben beğenmedim dediğimde ben anneme laf söyletmem annem haklı deyip susuyor
bence sana karsi ayip etmisler nisanlinla bunu paylas ama kafana takma nasilsa o bilezikler sana gelicek nisandada takmazlarsa gelinlerinin kollari bos oldugu icin onlar rezil olur sen o gunun tadini cikarmaya bak benim 22 kasimda nisanim var bu tarz sorunlar bende yasiyorum cokta onemsemiyorum onlar utansin ama takmalarini iste alttan alirsan tepene cikarlar en azindan nisanlinla paylas mutlaka
bence sen tavrini nisanlina karsi koy kaynana o cesareti veren nisanlin soyle nisanlina seni ezdirmesin yada sen disli ol biraz aldiklarini kullanma bu tarz seylere bizim buralarda kaynana karismaz hele bana hic karisamaz bu ne bicim bi kaynana
bizde kiz tarafi takmaz ben senin yerinde olsam annemin bilezik aldigini soylemem onlara nisanda takmazlar sadece annen takar onlarda rezil olur utanirlar belki nisanin evdemi olcak canimbizim nişanda 22 kasımda annem onları düşündüğü için künye takacaktı nişandan sonra günlük takayım kolum boş olmasın diye zaten şimdi kararını değiştirdi gitti trabzon hasırı bilezik aldı 13 yaşındaki erkek kardeşim taksın diye künye aldı yaptıklarının ne anlama geldiğini anlamaları için
disli ol derken git kaynananla kavga et demiyorum nisanlina goster her tapkini kaynanani pek muhatap alma herseyi nisanlina soylebenim dişli bir yapım yok sakinim tipik bir aslan burcu yutarım yutarım toplu patlarım ben yine saygıda kusur etmem hem öyle yaparsam onlarda utanır
disli ol derken git kaynananla kavga et demiyorum nisanlina goster her tapkini kaynanani pek muhatap alma herseyi nisanlina soyle
bizde kiz tarafi takmaz ben senin yerinde olsam annemin bilezik aldigini soylemem onlara nisanda takmazlar sadece annen takar onlarda rezil olur utanirlar belki nisanin evdemi olcak canim
Paran mı var derdin var. Altınlar takılar hep problem hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?