Ghosting mi? Hersey yolunda giderken iletisimin kesilmesi

Hala evli olabilir.

Pek inandırıcı gelmedi ama yine de siz bilirsiniz.

Hemen cinsellik isteyenler denk geliyor olabilir onu kastediyor sanırım.

Burada anlatılanlara göre siz karşınızdaki için çok bir şey ifade etmiyorsunuz.
Adam daha yeni boşanmış sayılır, anlatılanlara göre de travmalı bir ayrılık 6 ay gibi bir sürede bu travmayı atlatıp yeni bir kadınla neden evlenmek istesin. Bence bunun için daha zamana ihtiyacı olmalı bu kadar zaman kısa bir süre.

Yaş farkınızı ve yaşanmışlıklarınızı da göz önüne alırsak bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz tabi buna ilişki denirse

Evet erkek isterse yapar ben bu ülkede aldatıldım diyen erkeklerin çoğuna inanmıyorum ya oralar bana sallamış gibi geldi boşanmamış bile olabilir

Hemen cinsellik isteyenler denk geliyor olabilir onu kastediyor sanırım.

Bazı erkekler bunu iyi gizlesede hepsi cinsellik istiyor. Zaten konuyu dikkatli okuduğumuzda bu adamda aynısını istiyor hemde bu yaşında. Üstelik ciddi de düşünmüyor. Arada konu sahibi aynı yerde mi diye yokluyor, aynı yerde olduğunu görünce tekrar ortadan kayboluyor.

Deccal bu erkekler

Boşandıktan sonra ben olsam boşanma dosyasındaki nedene bakardım söylediklerinden emin olmak için,çünkü bazı erkekler boşandıktan sonra kadını çok rahat karalayabiliyorlar.

Bir dediği bir dediğine uymuyor dengesiz en nefret ettiğim davranış. Önemli bir işi olur ya da morali bozuktur konuşmak istemez ama öyle bir durumda dahi sizi bilgilendirmesi lazım. Ayrıca karşınızdaki kişi denginiz değil bu iş olsa dahi ilerde problem yaşamanız büyük olası. Ve bence karşınızdaki kişi evli benim de başıma geldi maalesef. Bazı günler hiç yazmazdı günler geçtikten sonra dönerdi. Tam olarak ghosting olmuyor.

Bir de neden boşandıktan sonra maddi olarak zorlanmış ,acaba evliliğinde her şeyi karısından beklediği için ya da aldığı için de olma ihtimali var mıdır.Adam ne söylüyorsa ağzından çıkan her şeye inanılmamalı.

neden inandirici gelmedi, bana da soyleyin lurfen
Bu kart horoz, kusura bakmayın kart horoz diyorum çünkü aranızda 11 yaş fark var, biraz böyle cool görünmek adına birtakım palavralar uydurmuş gibi gözüküyor. Yok karısı aldatmışta bilmem ne, belki o kadını aldattı da boşandılar. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Ayrıca bugün eski karısının arkasından atıp tutan bir adam, yarın öbür gün ayrılırsanız sizin arkanızdan atıp tutacaktır. Bu benim şahsi görüşüm tabi.

Çocuklarının annelerine kolay iftira atıyorlar. Ahlak sahibi bir insan olsa sevgilisine zaten böyle bir bilgi vermez yaşasa bile bunu.
Evet bir de yaş medeni hal detayı var saçmalık yani.

evet biraz oyleymis, cocuk bakimini ben ustlendim, karimin kariyerini hep destekledim gibi laflar da etti

Çocuklarının annelerine kolay iftira atıyorlar. Ahlak sahibi bir insan olsa sevgilisine zaten böyle bir bilgi vermez yaşasa bile bunu.
Evet bir de yaş medeni hal detayı var saçmalık yani.
Sevgilisi bile değil tam, öyle yeni konuştuğu biri. Ne ayıp. Çocuğunun annesinin arkasından konuşan sizi harcar işte direkt red flag adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…