Ghosting mi? Hersey yolunda giderken iletisimin kesilmesi

Ghosting ne demek? Son dönemde hem bu platformda hem farklı sosyal medyada karşıma çıkıyor.

Kesin eşi aldatmıştır
Aynısın yazmaya geldim. Yaralı ceylan ağlamış bir de kıza. Konuyla ilgili bir diğer düşüncem 29yaşında genç bekar bi kadının çocuklu 40 yaşında adamla işi olmamalı diye düşünüyorum.

bu yaşlarda boşanmış erkek psikolojisi yerle bir oluyor siz 29 yaşınızda neden böyle bir sorumluluğun altına giriyorsunuz üstelik (doğruysa) aldatılmış, çok daha kötü. yeniden evlenmeyi de hemen düşünmez zaten. kendinize neden en düşük ilişkiyi layık görüyorsunuz?

Adam boş zaman oyalıyor bence sizle.
Canı sıkılınca yokluyor meşgul zamanlarında ya da ortamı olduğu zamanlarda yazmıyor.
Yani hani birinci mesaj atmamada ne olduğunu anlamadınız ama ikinci uzun süre iletişim kurmadığında hadi bye demeliydiniz.

Bir de hiç evlenmemiş çocuksuzsunuz yaşınız da genç ne diye şimdiden baştan 2-0 sorunlu bir ilişki istiyorsunuz ki.

Ya valla azıcık olgun aklı başında biri olsan, 40 lı yaşlarda, boşanmış, çocuklu adamdan beklentiye girmezsin. Kendi yaşıtlarını gömmüşsün ama bu adamla böyle konuşman bile rezalet bir şey.

29 yaşında gencecik kızsın. Ne işin var boşanmış, 40'lı yaşlarda, çocuklu adamla. Yanlış anlaşılmasın o insanlarsa sevip aşık olabilir, ilişkisi olabilir ama bence davul bile dengi dengine olmalı. Adamın heyecanı kalmamıştır ki biriyle flörtleşecek. Çünkü zaten başından bir evlilik geçmiş. Sizin kadar heyecanlı, aktif olamaz zaten. İşte bi yüzden denginiz değil.
Engelleyen, çıkarın hayatınızdan bu adamı. Sizi düşündüğü falan da yok. Elinin altında arada sırada konuşacağı biri kalsın derdinde sadece. Sizden etkilenseydi, sürekli aklında olsaydınız zaten yanınızda olurdu.

bilmiyorum ya, daha olgun ne istedigini bilen biridir diye dusundum ama sanirim yasca buyukler daha sorunlu oluyor,

Yaşı büyük büyük olduğu için erkeklere ayrı bir akıl paketi yüklenmiyor. Bir insan kaç yaşına gelirse gelsin hep aynıdır. Kendimden biliyorum.

isteseydim bulurdum diyen kişi bulamıyordur.yoksa böyle bir cümle kurmak aklına bile gelmezdi.

Nereden biliyorsun ki dolu dolu yaşadığını? Her evlenip boşanan dolu dolu yaşasaydı ohoo. Hiçbirşey yaşamamış olsan da yaştan gelen bir bıkkınlık oluyor zaten.30 yaş da sanıldığı kadar genç bir yaş değil.heyecanlı meraklı falan filan değilim valla.

Yazık, kıyamam. Bunlar da nedense hep aldatılmış oluyorlar.

bu kısım kırıcı olabilir ama özellikle nihai sonucu daha hızlı ulaşabilecekleri başka bir ihtimalleri varsa elinde erkekler bir diğer opsiyon olan kadını görmezden eğilimine sahipler. bu durumda da nihai sonuç elbette ki seks oluyor onlar için. yüksek ihtimalle çocuğu onunla değil; bir diğer flört ettiği hanım onunla idi.

Her şey yolunda gitmiyormuş ki zaten, bir dolu sıkıntı var

ya tek yas degil, yasitlarimin beklentileri cok fazla oluyor, neden bilmiyorum duzgun birini bulamadim, bu adamdan fiziksel olarak da etkilenmistim

Yaşıtlarının beklentisi nasıl farklı oluyor anlayamadım. Çünkü bende sizinle yaşıt sayılırım hiç öyle farklı beklentileri olan birine denk gelmedim. Ayrıca sırf yaşıtlarının beklentileri yüzünden yaşlı adamlara takılmakta ayrı ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…