gg den yani nette var ...ben aldım bir satıcı dan ve çok memnunum ...gerçek saç...özelden istersen adını satıcının veririm canım ...Arkadaşlar mrb. İzmirde taksitle gerçek saç çıt çıt satan bi yer biliyo musunuz ??
canım özeline yazdım bilgileri:)ben de çıt çıt istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok
simply__dimple
canım modelleri yok ...hepsi aynı ...sadece cıtcıt ta gram önemliadti değil..8 adet olupta 120 gr olacağına 4 adet olsun 120 gr. olsun ..yani saçın yoğunluğu öenmli...kulakların altında ise uzun alma 40 cm den başlar boyları 70 cm e kadar var ama sana 50 -55 cm yeter canım ...4-5 adet al 110 -150 gr arası ideal,saçının yoğunluğuna göre tabii...gür ise kendi saçların gr fazla olmalı ...fiatla ise ortalama 150 -200 arası bulursun bu gramlarda...ve gerçek saç olmasına çok dikkat et ...karışım olabilir....
gg den yani nette var ...ben aldım bir satıcı dan ve çok memnunum ...gerçek saç...özelden istersen adını satıcının veririm canım ...
canım netten alıcaksan bir yer var önerebileceğim gerçek saç olduğundan emin olduğum aldım ve kullanıyorum zaten ...ben boyadım saçıma uydurmak için ...en kötü ihtimal sende boyar yada boyatorsın kendi saç rengine...ya bende istiorummmmmmmmmmm( ama nasıl güvencem rengi filann nasıl tuttcak tutmaz die korkuorum :çok üzgünüm:
kötü ise almaya değmez umbrela...
bu dediğim satıcıdan aldım ve çok güzel kaliteli,gür de memnun kaldım yaniii..malzemeleri de çok kaiteli ,kuaförüm bile çok begendi... isteyene satıcının adını verebilirim... yada buradaa bir arkadaşımız da satıyor gerçek saç 200 tl 8 parça sanırım yanılmıyorsam adı gulmisal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?