Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk GG den, izmir ve manisa dan çıtçıt alanlar?

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar gg alışveriş sitesinden izmirden ve ya manisa dan çıt çıt alan ve memnun kalan arkadaşlardan yardım ve bu konuda yorum istiyorum...ben aldım 4 parça ama az geldi 1 parça 15 cm lik daha almak istiyorum... ama,çıtçıtlardaki hile ve düzenbazlıklar çok fazla...bana uygun ve gerçek saç satan bu belirttiğim yerlerden alan ,kullanan ve bilenler yardım ederse sevinirim:1hug:..

bu arada çıtçıtlarımı 1 kereye mahsus boymak durumundayım..çünkü saçımın rengi oturmadı henüz:kedi:boyayıpta sorun yaşayanlar oldu mu,gerçek saç çıt çıtların da?:uhm:

Son düzenleme:
canım eğer saçın gerçek saç olduğundan eminsen rahatlıkla boyayabilirsin. ben ilk çıtçıtımı gerçek diye aldım, kendi saç rengimin bi ton açığına boyamıştım, hani barbie bebeklerin saçını yıkayınca pösürür bi garip olur ya aynı öyle bi şey oldu. meğer sahteymiş. aldığım yere geri verdim bu sefer gerçek saç verdiler. hiç bi yıpranma olmadı.

ama üstüste çok işlem yaparsan yıpratırsın haberin olsun.

bu arada çıtçıtını izmirden aldıysan ne kadara nerden aldın? :)

canım ben siteden aldım arkadaştan ...
bu arada 1 parça daha almak istediğimi gg de bir satıcı var ve %100 yorum almış izmirde ondan almayı düşünüyorum ..

17 cmlik 57 cm boy,60 gr saça 60 tl dedi... bana fazla geldi...ama gerçek saç ve 60 gr işte...

diğer bir satıcıda ise:
17 cm eninde 56-58 cm boyunda var
38 ytl 34 gr
38 tl

ve bir de sahibinden;
8 cm eninde 55 cm boyunda 3 adet gerçek saç 20 tl
hangisi almalıyım sizce?

Son düzenleme:
sonunda aldım kızlar....
15 cm enin de 65 cm boyunda ve 50 gr ağırlığında aldım ...
yarın elimde olur.... satıcı tanıdık allahtan ;)

Son düzenleme:
evet ark lar bende çıt çıt almak istiorum izmirde nerden temin edebilirim bildiğiniz biyer varmı yardımmmmmmmmmmm???*

Arkadaşlar mrb. ızmirde gerçek saç çıt çıt satan bi yer biliyo musunuz ??

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb. İzmirde taksitle gerçek saç çıt çıt satan bi yer biliyo musunuz ??
gg den yani nette var ...ben aldım bir satıcı dan ve çok memnunum ...gerçek saç...özelden istersen adını satıcının veririm canım ...

Çok üzgünüm çoook kemeraltında biyer var ama okdr kötü ki saçlar ve sınırlı çok az var çeşit yok o yüzden hiç almaya gerek yok ordan anca kuaförden yada gg den

kötü ise almaya değmez umbrela...
bu dediğim satıcıdan aldım ve çok güzel kaliteli,gür de memnun kaldım yaniii..malzemeleri de çok kaiteli ,kuaförüm bile çok begendi... isteyene satıcının adını verebilirim... yada buradaa bir arkadaşımız da satıyor gerçek saç 200 tl 8 parça sanırım yanılmıyorsam adı gulmisal...

mrb kızlar bnde çıt çıt almak istiorm netten biraz bakiim dedim modeller fln war büsürü ama ben aralarında bi fark göremedim acaba model dediği rengimi?:uhm: yardımcı olursanız sewinirim..çok uzun olunca yapay durur bende birden o kadar uzun saç ne kadarlık almam gerekio kaç parça oluo?son bi soru daha bnm yandaki saçlarım kulakların biraz altında, çıt çıt takarsam tuhaf dururmu ki? bitti bu kadar kaydirigubbakcemile3

simply__dimple

canım modelleri yok ...hepsi aynı ...sadece cıtcıt ta gram önemliadti değil..8 adet olupta 120 gr olacağına 4 adet olsun 120 gr. olsun ..yani saçın yoğunluğu öenmli...kulakların altında ise uzun alma 40 cm den başlar boyları 70 cm e kadar var ama sana 50 -55 cm yeter canım ...4-5 adet al 110 -150 gr arası ideal,saçının yoğunluğuna göre tabii...gür ise kendi saçların gr fazla olmalı ...fiatla ise ortalama 150 -200 arası bulursun bu gramlarda...ve gerçek saç olmasına çok dikkat et ...karışım olabilir....

simply__dimple

canım modelleri yok ...hepsi aynı ...sadece cıtcıt ta gram önemliadti değil..8 adet olupta 120 gr olacağına 4 adet olsun 120 gr. olsun ..yani saçın yoğunluğu öenmli...kulakların altında ise uzun alma 40 cm den başlar boyları 70 cm e kadar var ama sana 50 -55 cm yeter canım ...4-5 adet al 110 -150 gr arası ideal,saçının yoğunluğuna göre tabii...gür ise kendi saçların gr fazla olmalı ...fiatla ise ortalama 150 -200 arası bulursun bu gramlarda...ve gerçek saç olmasına çok dikkat et ...karışım olabilir....

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için a.s. bnm saçlarım az ve ince, burda okuyunca gg den baktım izmirli bi satıcı war hep olumlu yorumlar yazılmış hem de baya uygun orda 108grlık wardı o uygun bana o zman dimi?CADIARZU

özelden msg atamadığım için burdan yaziim dedim. çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan bu konuda pek biligim yok ta güwenilir bi yerden almam ii olur yoksa kandırırlar wala beni:) tekrardan teşekkür ederim çok saol canım..

önemli değil canım ...o kadar para veriliyor bunlara ucuz şeyler değiller...
umarım istediğin gibi alabilirsin ..resmini koyarsın sonra:)...birara bende koyarım ..
benim mesela saçlarım gür olduğu için 160 gr kullanıyorum ve birde saçlarım omzumdan 3 parmak altta...çok uzun alma boyunu 55 cm maxımum yeter...ben kestireceğim mesela...bende 65 cm biri boyunun diğerleri 60 ve 55 cm ...55 ideal zaten saçın uzun değilse çok uzun eğreti durur..
gram olayı çok önemli sayısın bakma sakın ...dediğim yerden alacaksan zaten gerçek saç mı die düşünme kalitesini de aynı şekilde... istersen sen kendine özel de yaptırabilirsin oradan atıyorum bana 55 cm boyunda 120 gr lık 4 parça yapın de...en ideali...(saçını çor gür ise 140 -160 gr arası )

ya bende istiorummmmmmmmmmm :(( ama nasıl güvencem rengi filann nasıl tuttcak tutmaz die korkuorum :çok üzgünüm:

ya bende istiorummmmmmmmmmm :(( ama nasıl güvencem rengi filann nasıl tuttcak tutmaz die korkuorum :çok üzgünüm:
canım netten alıcaksan bir yer var önerebileceğim gerçek saç olduğundan emin olduğum aldım ve kullanıyorum zaten ...ben boyadım saçıma uydurmak için ...en kötü ihtimal sende boyar yada boyatorsın kendi saç rengine...

kötü ise almaya değmez umbrela...
bu dediğim satıcıdan aldım ve çok güzel kaliteli,gür de memnun kaldım yaniii..malzemeleri de çok kaiteli ,kuaförüm bile çok begendi... isteyene satıcının adını verebilirim... yada buradaa bir arkadaşımız da satıyor gerçek saç 200 tl 8 parça sanırım yanılmıyorsam adı gulmisal...

selam pandora.ben çıtçıt alıcam ve güvenilir bir yeden almam gerekiyo sen gayet memnun olduğunu söylüyosun.nerden aldığını bana mesajlarsan sevinirim.

Back