Gezmiş görmüş hanımlar ..

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
Hanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.

bende aynı dertten muzdarip biri olarak takipteyim.

bu arada en iyi oteller hep alanyada :KK43: bana yine alanya yolu göründü

Ayvaliga gectigimiz agustosta gittik esimle gercekten donduk suyu cok soguk. Ondan önceki yaz antalya ve marmarise gittik.antalyanin plaji/kumu marmarisin suyu güzeldi.Bu mayista is sebebi ile tekrar antalyaya tatile gidecegiz ama buyuk bir otel.

Yani buyuk otellere gidecekseniz cok sikınti olmuyor gezmekten eglenmekten vakit bulamiyorsunuz. Ama bende butik otelleri daha cok seviyorum kalabalik olmayan. Fethiyeye gitmedim ama marmarisi cok begendim

Aynen ultra herşey dahil enfes oteller var daha uygun fiyata aynı ücrete saydığım bölgelerde biraz zor ama bıktım antalya ve etrafından artık:110:
çok haklısınız ben de bıktım ama diyorum ki bir sene çalışıyorum bari 1 hafta kendimi böyle ödüllendireyim diye yine dönüp dolaşıp antalya-alanya 'ya gidiyorum :KK43: burada güzel tavsiyeler gelirse sizin dediğiniz bölgelere bana da yardımcı olur en azından, konunuz çok iyi olmuş :KK52:

Kemere gidebilirsiniz, butce olarak alanyadan daha uygundur ama tek erkek alan oteller var onlardan uzak durun. Hem yesil hem deniz benim antalyadaki favori mekanim kemer. Deniz tastir, berraktir. Side cok sicak olur deniz sig ve kumdur cocuklu aileler tercih eder kalabalik olur.

Fethiye bolgesi guzeldir ama plajlari yok halk plajlari veya servisle gidiliyor. Ben dogasini sevdim gezilecek cok yeri var.

Marmarise bir kere lisedeyke gitmistim begenmistim.
Aslinda nereyi tercih ederseniz edin sikayet sitelerinden kontrol edin. Yazilan sikayetlere ve iceriklere gore analiz yapin.
Simdiden iyi tatiller..

Marmarisi tavsiye ederim. denizi çok güzel ve harika koyları var ama suyu biraz soğuk şimdiden söyliyim:)

Biz eşimle voyage ya da maxx royal ı tercih ediyoruz. Geçen sene voyage torba ya gittik. Pek begenemedim torba yı. Ama vogue Bodrum kesinlikle tavsiye ederim. O da torba civarında.
Birde çocuk yoksa voyage Bodrum da az odalı ve çok memnun kaldığımız bir otel...

Yazdığınız yerlerin hepsinde tatil yaptım hepsi çok güzel ama denizi sıcak olsun deyince bi durdum, Ege sıcak olmaz. Antalya denizi gibi bekliyorsaniz hayal kırıklığı olur.

Temmuzu ortası sıcak eylülün başlangıcı iyidir bence ama tatil deyince istanbulda yaşayanların aklınada hemen ege kısmı geliyorya acaip sinir oluyorum bu duruma sanki başka deniz yok varsa yoksa izmir ve civarı gazetelerde öyle,dergilerde,tv de
koskocaman ülkede sadece orası varmış algısı beni sinir ediyor tıkılıp 5 yıldızı hotele tatil yaptık diye hava atmaları acaip acınası bir durum bence

Bende konunuzu takipte yim.

Hanımlar bende Antalya Kaş A gitmeyi çok istiyorum.
Nasıl orası kalabalık mı?
Tur şirketleri ile mi gitmeliyiz Vs vs
Erken rezervasyon mu yaptırmak lazım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayvaliga gectigimiz agustosta gittik esimle gercekten donduk suyu cok soguk. Ondan önceki yaz antalya ve marmarise gittik.antalyanin plaji/kumu marmarisin suyu güzeldi.Bu mayista is sebebi ile tekrar antalyaya tatile gidecegiz ama buyuk bir otel.

Yani buyuk otellere gidecekseniz cok sikınti olmuyor gezmekten eglenmekten vakit bulamiyorsunuz. Ama bende butik otelleri daha cok seviyorum kalabalik olmayan. Fethiyeye gitmedim ama marmarisi cok begendim
Evet antalyada hep büyük ve iyi otellere gittik ama antalyadan gıda geldi artık bana bekarkende çok gitmiştim.Fethiye de iyi otel seçeneği az gibi marmarisle bodrum arasında kararsızım

Hanımlar hep kafamda bir sorularım olsa size danışıyorum.Malum erken rezervasyonlar başladı .Her sene olduğu gibi sizden fikir alayım dedim .Hiç gitmediğim bodrum,fethiye ,marmaris bölgesi var hiç bir fikrimiz yok gidenler tatil yapanlar illa ki vardır sizce bölge olqrak neresi daha güzel eşimle güzel vakit geçireceğim denizi sıcak kum plaj olan bir yer istiyorum geçen sene temmuzun ortasında ayvalığa gittik tüm aile donduk resmen burnumuzdan geldi eylül de alanyaya gittim deniz sıcaklığı 32 dereceydi.Gideceğim tarihi yine temmuzun ortası kızlar.
Ege denizi hangi mevsim olursa olsun sıcak olmaz Ağustos ayında Çanakkale Ayvalık taraflarında girdik donduk resmen bence sıcak deniz istiyorsanız Akdeniz özellikle Antalya taraflarını öneririm en çok merak ettiğim Fethiye- Marmaris seçeneklerinizin arasında ben olsam denizi Antalya'ya göre biraz daha serin olsa da oraları seçerim :KK37:

Kesinlikle Bodrum. Özellikle Yahşi civarı. Eğer maddi sıkıntı yoksa Göcek de tavsiye ederim. Fethiye içi ve Marmarisi asla tavsiye etmem. Alanya da aile tatili için güzel ama biraz sıkıcı bana göre. Ama Dim çayı mağaralar bölgesi harika o tip yerleri seviyorsan. Kemer de tavsiyelerim arasında. Hem tarihi yerler çok fazla, hem gece hayatı hareketli ama çok fazla turist var. Ama dediğim gibi Bodrumu tek geçerim. Denizi sıcak ve temizdir. Havası da bunaltmaz.

çok haklısınız ben de bıktım ama diyorum ki bir sene çalışıyorum bari 1 hafta kendimi böyle ödüllendireyim diye yine dönüp dolaşıp antalya-alanya 'ya gidiyorum :KK43: burada güzel tavsiyeler gelirse sizin dediğiniz bölgelere bana da yardımcı olur en azından, konunuz çok iyi olmuş :KK52:
Haklısınız bir de para veriyorum hizmet iyi olsun diyoruz o da antalya ve civarında fazla bende sürekli antalya bölgesine bakıyorum ama bu sene netim gitmiycemmmm:KK9:

bodrum :KK36:
hatta açık açık otel adı da vereyim.
bodrum park resort. bayıldımmm:KK68::KK68:

X