Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Gezmeye gittim..Aldım geldim...:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

glaze_butterfly

yenigelinmutfakta.blogspo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.818
26
158
Kütahya
$01-groupon-yatak-01.webp$634522397244148438.webpSonunda uzun süredir kafamı kurcalayan eşyalarımı aldım geldim...

$fabiano-salo-takimi-01.webp$osla-kose-koltuk-takimi-3.webp$osla-kose-koltuk-takimi-1.webp

Çok zor arkadaşlar düğünüme 5 ay var ama yinede benim için mobilyalar sıkıntıydı inegölden aldım hepsini hem çok avantajlı hemde bir sürü kumaş seçeneği buluyorsunuz beğendiğiniz koltuk takımlarını istediğiniz kumaşla değiştirebiliyorsunuz benim için en büyük avantajda bu oldu bakalım beğenicekmisiniz...

Köşe koltuk takımımı biraz daha acık füme rengi tay tüyü kumaşla değiştirdim kırlentlık kumaşlarıda ona göre oldu

Salon takımımın kumaşlarını tamamıyle değiştirdim gül kurusu üzerine pembe vizon açık kahve karısımı bi renk oldu

diğerleri böyle işte rabbim herkesin gönlüne göre versin...

topiklerde köşe takımı görünce çok hoşuma gidiyor oldum olası zaafım var :21: açık renkle değiştirmen de iyi olmuş çok güzelmiş :nazar: iyi günlerde kullan :nazar:

Çok teşekkür ederim...Yemek odamdaki sadece konsol,masa sandalye ve kaşıklık aldım diğerlerini almadım

Köşe takımımda beni cezbeden taraf bazalı ve yataklı kullanımı olması malum aileden uzak şehirde yaşayacağız yatılı misafir çok olur.tv ünitesi yerinede decortie'den piu moduler mobilyayla hem tv ünitesi hem kitaplık yaptık umarım huzurumuzda bol olur...:)

Herkesin içine sinen mutlu huzurlu bir evde oturması dileğiyle

çok güzel hepsi çok beğendim ama salon koltuk takımın çok güzel rengarenk yastıkları var insanın içi açılıyor harika bir kombin olmuş güle güle otur içinde canım:nazar:

köşenle yatak odan çok güzel hele köşene bayıldım ama yemek odan bunlara kıyasla biraz daha yaşlı işi olmuş bence ama sonuçta sen kullanıcaksın. allah güle güle eskitmeyi nasip etsin inşallah :30:

Çok teşekkür ederim...Yemek odamdaki sadece konsol,masa sandalye ve kaşıklık aldım diğerlerini almadım

Köşe takımımda beni cezbeden taraf bazalı ve yataklı kullanımı olması malum aileden uzak şehirde yaşayacağız yatılı misafir çok olur.tv ünitesi yerinede decortie'den piu moduler mobilyayla hem tv ünitesi hem kitaplık yaptık umarım huzurumuzda bol olur...:)

Herkesin içine sinen mutlu huzurlu bir evde oturması dileğiyle

Bazalı ve yatak olması çok iyi olmuş. Her zaman lazım oluyor, özellikle misafir geldiğinde hiç yer sorunu olmuyor. Eşyalarını da bazasında derli toplu koyabiliyorsun. Ben de yenilerken bazalı alacağım kesinlikle. Şimdi hiç memnun değilim :(

köşenle yatak odan çok güzel hele köşene bayıldım ama yemek odan bunlara kıyasla biraz daha yaşlı işi olmuş bence ama sonuçta sen kullanıcaksın. allah güle güle eskitmeyi nasip etsin inşallah :30:

İnan hiç bu açıdan düşünmemiştim :) ne biliyim sadelikten yanayım hep yakından baya güzel görünuyordu salon takımımın rengini değiştirdiğim için uyum sağladı kirada oturacağım için küçük mobilyalar seçtim nasip artık teşekkür ederim herkesin gönlüne göre sağlık ,huzur dolu evlilikler geçirmesi temennisiyle...

Bazalı ve yatak olması çok iyi olmuş. Her zaman lazım oluyor, özellikle misafir geldiğinde hiç yer sorunu olmuyor. Eşyalarını da bazasında derli toplu koyabiliyorsun. Ben de yenilerken bazalı alacağım kesinlikle. Şimdi hiç memnun değilim :(

evet aynen canım sırf bu yüzden köşe koltuk takımı almayı düşünmüyordum ama bunu görünce fikrimiz değişti kullanınca fikirlerimi yazarım daha var ama :)

çok güzel özellikle köşe takımın süper bende çok begeniyorum, daha önce almadıgımada çok pişmanım yeni evimde hiç düşünmeden almak istiyorum ama resimdeki renkte harikaymış.

Yatak odasını birkaç mağazada gördüm fiyatları arasında bayağı fark vardı sadece yatak odasına ne kadar verdiniz? bu arada hepsine bayıldım huzurla, sağlıkla oturmak nasip olur inşallah :)

ben 3000 liraya aldım ama şimdi mağazada 2680 düşmüş :) oda benim şansıma artık
2100 koltuk takımlarım
2500 köşe takımım
2400 yemek odam da o fiyata geldi

aslında hepsi 1200 lira tutmustu pazarlık yapa yapa bu fiyata aldık daha guzelleri senin olsun arkadasım gönlüne göre esyalarda oturman dileğiyle..

hepsı cok guzel gule gule kullan, bende bır sey sormak ıstıyorum bunları pesın mı aldınız yoksa taksıtle mı? bızım mobılyalarımızı aılelerımız ortak alacak ve taksıt lı odeyecekler cunku pesın para ne onlarda var ne bızde dugun ıcın harcanıyor eldekıler, o yuzden sordum arastırıyorum bıraz bıraz

tatlım 2000 peşinat verdik sonra 500 500 taksitlendirdik ama elimizde paramız var
herşeyi kendimiz yaptığımız için biraz garantiye alalım dedik extra bi masraf cıkmazsa düğünden sonra hepsini ödeyeceğiz merak etmeyin taksit yapıyorlar fakat bastan cok iyi konusup anlaşmak lazım çünkü inegölde bazı mobilyacılar insanları kandırabiliyorlar benim daha önce arkadaşım buradan alışveriş yaptığı ve memnun kaldığı için tercih ettik eğer esyalar istediğimiz gibi teslim edilmezse diğer kalanları ödemeyeceğimizide belirttik yanı bastan senet felan yapmayın mal teslimine kadar sonrasında halledersiniz..

tatlım 2000 peşinat verdik sonra 500 500 taksitlendirdik ama elimizde paramız var
herşeyi kendimiz yaptığımız için biraz garantiye alalım dedik extra bi masraf cıkmazsa düğünden sonra hepsini ödeyeceğiz merak etmeyin taksit yapıyorlar fakat bastan cok iyi konusup anlaşmak lazım çünkü inegölde bazı mobilyacılar insanları kandırabiliyorlar benim daha önce arkadaşım buradan alışveriş yaptığı ve memnun kaldığı için tercih ettik eğer esyalar istediğimiz gibi teslim edilmezse diğer kalanları ödemeyeceğimizide belirttik yanı bastan senet felan yapmayın mal teslimine kadar sonrasında halledersiniz..

anladım cok dogru soyluyorsunuz, bız ınegole kadar gıdemeyız mugladan, ızmıre bakacagız, bızde 1500 pesınat verırız gerısını 500 er taksıt yaptırırız dıyoruz bızımkılerı aıleler odeyecek o yuzden pesın odeyemıyorlar bende daha calısmıyorum yenı mezunum, o yuzden taksıt ısı cok onemlı ve tabıkı aldıgımız yer, gıdıp alıp memnun kalan tanıdık arastırmak lazım anlasılan

Back
X