Gezmek?

Gezmek dediğiniz nedir

Yani içini doldurun

Örneğin sokakta vitrin bakmak mı

Yurtdışında ülke görmek mi

Pikniğe gitmek mi

Kafede oturmak mı

Kültür turu mu yaz içim plaj kış için kayak mı

Konser mi sinema mı

Şimdi ne tarz geçiyorsunuz hayalinizdeki gezme ne

Eğer siz çalışmıyorsanız ve eşiniz çalışıyorsa akşam iştem gelip çarşı pazar gezmek istemez muhtemelen

Gezmek dediğiniz nedir

Yani içini doldurun

Örneğin sokakta vitrin bakmak mı

Yurtdışında ülke görmek mi

Pikniğe gitmek mi

Kafede oturmak mı

Kültür turu mu yaz içim plaj kış için kayak mı

Konser mi sinema mı

Şimdi ne tarz geçiyorsunuz hayalinizdeki gezme ne

Eğer siz çalışmıyorsanız ve eşiniz çalışıyorsa akşam iştem gelip çarşı pazar gezmek istemez muhtemelen
Hepsini seviyorum

evlendikten sonra bekarken gezemediğim çoğu yeri gezdim, gezmeye de devam. eşini gezmeyi sevengillerden seçersen sorun olmaz

Paralı ve yaşlı olursa neden olmasın anacım :D

Tövbeler tövbesi.

Markette gezen tavuk yumurtasını artık zor buluyorum,evlilikte gezmeyi hele hele hiiiçç bulamazsın
Ya bekar kalıp gezeceksin
Ya da evlenip evde oturacaksın
Karar senin
:))

Eşim bekarken cok gezmiyormuş ama sevgili donemi+evliligimizde cok gezdik,geziyoruz. Yaz geldiginden beri haftasonu cumartesi, pazar full, bazen haftaiçi aksamlari da dolduruyoruz.

Sadece cafe gezmek degil tarihi yerleri de gidip goruyoruz, doğa parklarina cikiyoruz. Civar sehirlere de gunu birlik yada sadece haftasonu gidebiliyoruz. Bu sene 1 deniz tatili, bir de olursa kultur gezisi dusunuyoruz.

Eşim bekarken cok gezmiyormuş ama sevgili donemi+evliligimizde cok gezdik,geziyoruz. Yaz geldiginden beri haftasonu cumartesi, pazar full, bazen haftaiçi aksamlari da dolduruyoruz.

Sadece cafe gezmek degil tarihi yerleri de gidip goruyoruz, doğa parklarina cikiyoruz. Civar sehirlere de gunu birlik yada sadece haftasonu gidebiliyoruz. Bu sene 1 deniz tatili, bir de olursa kultur gezisi dusunuyoruz.
Süper bende böyle olmak istiyorum

Asosyal bir kocan olmazsa, az buçuk maddi durumun da iyi olursa gezersin. Ama burada akşam yemeğini bile dışarıda yemeyen adamları da okuyoruz. Öyle adam gezer mi?

Kizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba
Kuzum ben sana bir şey diyeyim mi '' Evlenince gezemezsin '' falan hikaye. Evlenince çok daha güzel gezersin. Tabii ki kafadengi sana ayak uydurabilecek biriyle birlikte olursan. Kiiii zaten öyle olmayan biriyle de sen anlaşamazsın muhtemelen. O yüzden gönlünü ferah tut

Kizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba
o şekil 2 aile tanıyorum, 20 yıllık evliler...onlar gezmekten yorulmuyor, biz onların gezmelerini duymaktan yoruluyoruz...akılları fikirleri, sürekli bir yerlere gidelim derdindeler...

Back
X