Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilikte gezmek mi? Yok artık daha neler.Kizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba
Hepsini seviyorumGezmek dediğiniz nedir
Yani içini doldurun
Örneğin sokakta vitrin bakmak mı
Yurtdışında ülke görmek mi
Pikniğe gitmek mi
Kafede oturmak mı
Kültür turu mu yaz içim plaj kış için kayak mı
Konser mi sinema mı
Şimdi ne tarz geçiyorsunuz hayalinizdeki gezme ne
Eğer siz çalışmıyorsanız ve eşiniz çalışıyorsa akşam iştem gelip çarşı pazar gezmek istemez muhtemelen
Neden kiiEvlilikte gezmek mi? Yok artık daha neler.
hay ağzın bal yesin koptumBizden gezen koca bulmamızı mı istiyorsun, açık konuş.
Inşallahevlendikten sonra bekarken gezemediğim çoğu yeri gezdim, gezmeye de devam. eşini gezmeyi sevengillerden seçersen sorun olmaz
Kizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba
Süper bende böyle olmak istiyorumEşim bekarken cok gezmiyormuş ama sevgili donemi+evliligimizde cok gezdik,geziyoruz. Yaz geldiginden beri haftasonu cumartesi, pazar full, bazen haftaiçi aksamlari da dolduruyoruz.
Sadece cafe gezmek degil tarihi yerleri de gidip goruyoruz, doğa parklarina cikiyoruz. Civar sehirlere de gunu birlik yada sadece haftasonu gidebiliyoruz. Bu sene 1 deniz tatili, bir de olursa kultur gezisi dusunuyoruz.
Kuzum ben sana bir şey diyeyim mi '' Evlenince gezemezsin '' falan hikaye. Evlenince çok daha güzel gezersin. Tabii ki kafadengi sana ayak uydurabilecek biriyle birlikte olursan. Kiiii zaten öyle olmayan biriyle de sen anlaşamazsın muhtemelen. O yüzden gönlünü ferah tutKizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba
o şekil 2 aile tanıyorum, 20 yıllık evliler...onlar gezmekten yorulmuyor, biz onların gezmelerini duymaktan yoruluyoruz...akılları fikirleri, sürekli bir yerlere gidelim derdindeler...Kizlar gezmeyi cok seviyorum. Evlenince gezer miyiz gezmeyi seven birini bulmam gerek galiba