Vallaha sevgililer günü deyince benim de aklıma Watsons, Gratis indirimleri falan geliyor, çok mu odunum acabasevgililer günü deyince aklıma oarfümikozmetik vs indirmleri geliyoronun haricinde kutlamayız,romantik ruhumuzu kaybetmişiz sanırım
ee erkekler saolsun,ince bir ruh bıramadılar nebabam ne erkek kardeşim ne eşimVallaha sevgililer günü deyince benim de aklıma Watsons, Gratis indirimleri falan geliyor, çok mu odunum acaba
Ay benim erkek kardeşim de yok, eşim de, hatta sevgilim bile yok. Babam da ince, düşünceli bir adamdır. Sanırım benim sorunum sap olmamdan kaynaklanıyor.ee erkekler saolsun,ince bir ruh bıramadılar nebabam ne erkek kardeşim ne eşim
Ay benim erkek kardeşim de yok, eşim de, hatta sevgilim bile yok. Babam da ince, düşünceli bir adamdır. Sanırım benim sorunum sap olmamdan kaynaklanıyor.
Elin adamlarına poh atmıyım şimdi
ben hep senin güzel bir hatun olduğunu düşünmüşümdür,neden yanlızsınki,seçici birimisin?Ay benim erkek kardeşim de yok, eşim de, hatta sevgilim bile yok. Babam da ince, düşünceli bir adamdır. Sanırım benim sorunum sap olmamdan kaynaklanıyor.
Elin adamlarına poh atmıyım şimdi
Ay sağolben hep senin güzel bir hatun olduğunu düşünmüşümdür,neden yanlızsınki,seçici birimisin?
kesinlikle ask beklenmedik zamanda gelicek ve seni bulucak görüceksin,ben eşime aşık olmadan önce 5,6 sene kimseye aşık olmamıştım herhalde kimse olmıycak hayatımda derken eşim çıktı karşımaAy sağolAvatardandır o.
Çok şükür elim yüzüm düzgün, yok bir sıkıntı. Ben de çok seçici değilim de uygun zaman, uygun adam denklemi oturmuyor bu aralar.
Zamanı gelince olur, nasılsa.
Ah sağol. Vallaha o gelsin de ben beklemiyormuş numarası yaparım, hiç sorun değilkesinlikle ask beklenmedik zamanda gelicek ve seni bulucak görüceksin,ben eşime aşık olmadan önce 5,6 sene kimseye aşık olmamıştım herhalde kimse olmıycak hayatımda derken eşim çıktı karşıma
Bugün Watsonsa baktım hiiç indirim yoktu valla notu sıfır sıfır sıfır.Vallaha sevgililer günü deyince benim de aklıma Watsons, Gratis indirimleri falan geliyor, çok mu odunum acaba
şimdi balkonda sigara tüttürürken düşündüm evlilik aşkı öldürüyor olabilir,e evlenmeyip ne yapıcaksın,zaman acımasızca ilerliyor,gençliğimizi bizden çalıyor çarkın içine giriyorsun bir şekildeAh sağol. Vallaha o gelsin de ben beklemiyormuş numarası yaparım, hiç sorun değil
Vallaha bu pahalılıkta çalışanın cilt bakım çantası da özel günler ve haftalar indirimleriyle doluyor, öğrencilik bitince Boynerin dibine vuracağını sanma yaniBugün Watsonsa baktım hiiç indirim yoktu valla notu sıfır sıfır sıfır.
Gratis işi abartmış ama gittiğim AVM de bulamadım
Sevgililer günü analar günü olmasa nasıl dolar öğrencinin cilt bakım çantasí?
migrosta var canım,ama cilt bakımürünlerinde,kremler tonikler vsBugün Watsonsa baktım hiiç indirim yoktu valla notu sıfır sıfır sıfır.
Gratis işi abartmış ama gittiğim AVM de bulamadım
Sevgililer günü analar günü olmasa nasıl dolar öğrencinin cilt bakım çantasí?
Vallaha cryptic evlilik aşkı öldürür mü bilmiyorum. Bir kere evliliğin eşiğine kadar geldim, olmadı. İyi ki de olmamış, evlenseydik ne olurdu bilmiyorum ama o 3 yıl önceki halimden eser yok şimdi. Muhtemelen yürümezdi ya da biz de diğerleri gibi yuvarlanır giderdik.şimdi balkonda sigara tüttürürken düşündüm evlilik aşkı öldürüyor olabilir,e evlenmeyip ne yapıcaksın,zaman acımasızca ilerliyor,gençliğimizi bizden çalıyor çarkın içine giriyorsun bir şekilde
Vuraydık iyiydi ya boşa mı heves ettim okul bitsin hepisiciğini alırım diye :))Vallaha bu pahalılıkta çalışanın cilt bakım çantası da özel günler ve haftalar indirimleriyle doluyor, öğrencilik bitince Boynerin dibine vuracağını sanma yani
Migros yok buralarda. Gratise gitmeyi düşünüyorum yarın bir şey kalmış olursa alırım malum talan ediyorlar :))migrosta var canım,ama cilt bakımürünlerinde,kremler tonikler vs
Evet, boşuna ümitlendin, üzgünümVuraydık iyiydi ya boşa mı heves ettim okul bitsin hepisiciğini alırım diye :))
Migros yok buralarda. Gratise gitmeyi düşünüyorum yarın bir şey kalmış olursa alırım malum talan ediyorlar :))
hayat bizi tabiiki,erkek kardeşimde 30 yaşında yüksek lisans yapıyor çevresindeki çoğu kişi evlendi oda ask olsun diye evlenmiyor,e ask dediğinde ha deyince olmuyorki,okuldu iş bulmakdı derken zaman akıp gidiyor zatenVallaha cryptic evlilik aşkı öldürür mü bilmiyorum. Bir kere evliliğin eşiğine kadar geldim, olmadı. İyi ki de olmamış, evlenseydik ne olurdu bilmiyorum ama o 3 yıl önceki halimden eser yok şimdi. Muhtemelen yürümezdi ya da biz de diğerleri gibi yuvarlanır giderdik.
30 yaşındayım hayatım hala aman düzgün bir işim olsun, kariyer mi yapsam acaba, bir dil daha mı öğrensem ki, yüksek de yapmak lazım ama, arkadaşlar da evlendi benim daha doğru düzgün bir sevgilim yokla falan geçiyor.
Hayat mı bizi sömürüyor, biz mi onu anlamadım ben.
bri iki parca almalısın mutlaka gratise git bak bu senin kendine sevgililer günü hediyen olucakVuraydık iyiydi ya boşa mı heves ettim okul bitsin hepisiciğini alırım diye :))
Migros yok buralarda. Gratise gitmeyi düşünüyorum yarın bir şey kalmış olursa alırım malum talan ediyorlar :))
Al işte.hayat bizi tabiiki,erkek kardeşimde 30 yaşında yüksek lisans yapıyor çevresindeki çoğu kişi evlendi oda ask olsun diye evlenmiyor,e ask dediğinde ha deyince olmuyorki,okuldu iş bulmakdı derken zaman akıp gidiyor zaten