Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
video konabiliyor. ben koymuştum.taksim gezi parkı yerinde başlayacak olan avm inşaatını protesto etmek için toplanan gruba hiçbir şey yapmadıkları halde biber gazıyla saldıran polisin görüntüleri kameraya böyle yansıdı. bu olaylar sırasında orada olan bir reuters muhabiri de yakın dönemin en iyi fotoğraflarından birini yakalamış ve fotoğraf reuters'in facebook sayfasında header olmuş.
Alıntıdır.
Şunun videosunu bir izleyin gözü dönmüş resmen, link paylaşmak yasak mı bilmiyorum koymuyorum o yüzden. Bir de silah veriyorlar bunlara. Polis bizi korurdu eskiden, şimdi kim bizi polisten koruyacak?
olsun canım. hiç önemli değil...aaa canım bu haber varmış baktım ama görememiştim kusura bakma, gerçi benim ki haber ajanslarına eleştiri
Valla malesef ülkemin her yerinde budamayı böyle yapıyorlar, budandı diyorlar, gerçekten iyi buduyorlar, zavallı ağaçlar bir daha sürgün vermeyip kuruyup gidiyor.
Biliyorsunuz İstanbul'a 3. Köprü yapılıyor, hayırlı uğurlu olsun, kesilen ağaçlara da Allah'tan rahmet dilerim, Kaz dağlarını birçok kişi bilir, hani oksijen deposudur, Dünya çapında bilinir falan, altın arama sebebiyle kesilen ağaçlara da Allah'tan rahmet dilerim.
Daha çok rahmet dileyeceğim ağaç var, onlara da içimden diliyorum.
Ben ağaç gördüm, şükür kızımda ağaç nedir biliyor, gelecekteki torunlarıma göstermek için birkaç ağaç fotoğrafı çekip albüme koysam iyi olacak.
Valla malesef ülkemin her yerinde budamayı böyle yapıyorlar, budandı diyorlar, gerçekten iyi buduyorlar, zavallı ağaçlar bir daha sürgün vermeyip kuruyup gidiyor.
Biliyorsunuz İstanbul'a 3. Köprü yapılıyor, hayırlı uğurlu olsun, kesilen ağaçlara da Allah'tan rahmet dilerim, Kaz dağlarını birçok kişi bilir, hani oksijen deposudur, Dünya çapında bilinir falan, altın arama sebebiyle kesilen ağaçlara da Allah'tan rahmet dilerim.
Ben ağaç gördüm, şükür kızımda ağaç nedir biliyor, gelecekteki torunlarıma göstermek için birkaç ağaç fotoğrafı çekip albüme koysam iyi olacak.