• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ben tarihi yanlış yazmışım diye hesaplama yanlış sanmıştım :1:

Bence de öyle
O yüzden olmazsa olmaz gözüyle bakmıyorum hiç birşeye
O da bende eşitiz neticede :3:

Öyle tabii, hayatta herşey olabilir, bugün iyiyiz ama yarını bilemeyiz ki.

Çizelgende 1 yıl 3 ay 14 gün yazıyor.

Kesinlikle
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, nasıl ki yarın sağ çıkacağımızın garantisi olmadığı gibi..

Birey olarak öncelikle kendimizi düşünmemiz gerektiğine inanıyorum Kader,

Mesela hayatını eşine yada çocuklarına adayan - adadığını söyleyen kadınlar onlarla ilgili sorun olduğunda çok büyük bir hayal kırıklığı ve depresyon yaşıyorlar, bunun önüne geçebilmek için kendimiz dışındakilerden beklentiyi az tutmalıyız ki hayal kırıklığı yaşamayalım. Hem kendisi mutlu olamayan insan etrafınıda mutlu edemezki :S

Benim annem hayatını bize çocuklarına adamış bi kadın, bir sıkıntımız olsa bizden çok o üzülürdü, sonuç = hastalık sahibi düşük morallien ufak bir şeyde olabilecek en kötü sonucu düşünen negatif düşünceli bir kadın oldu.

Bazen muhabbet ediyoruz
Eşim diyo ki sen olmazsan ben ne yaparım
Ben yokken ne yapıyosan, onu yaparsın diyorum
Yapamam diyo konu uzuyo da neyse işte..

Bence bu herkes için geçerli, O olmazsa yapamam diye birşey yok
Öyle olsa bu yaşa gelemezdik herhalde :1:

Bazen muhabbet ediyoruz
Eşim diyo ki sen olmazsan ben ne yaparım
Ben yokken ne yapıyosan, onu yaparsın diyorum
Yapamam diyo konu uzuyo da neyse işte..

Bence bu herkes için geçerli, O olmazsa yapamam diye birşey yok
Öyle olsa bu yaşa gelemezdik herhalde :1:

aynı şeyi bende söylerim biliomusun.
Tabiki yok, ölümlü dünyada yaşıyoruz, herkes birbiri olmadan yaşıyor.

Birde aşıklar mezarı diye ayrı bi yer yok herkes aynı yerde yatıyor yani.

Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın tabi. AMİN

Birey olarak öncelikle kendimizi düşünmemiz gerektiğine inanıyorum Kader,

Mesela hayatını eşine yada çocuklarına adayan - adadığını söyleyen kadınlar onlarla ilgili sorun olduğunda çok büyük bir hayal kırıklığı ve depresyon yaşıyorlar, bunun önüne geçebilmek için kendimiz dışındakilerden beklentiyi az tutmalıyız ki hayal kırıklığı yaşamayalım. Hem kendisi mutlu olamayan insan etrafınıda mutlu edemezki :S

Benim annem hayatını bize çocuklarına adamış bi kadın, bir sıkıntımız olsa bizden çok o üzülürdü, sonuç = hastalık sahibi düşük morallien ufak bir şeyde olabilecek en kötü sonucu düşünen negatif düşünceli bir kadın oldu.

Aynı fikirdeyiz ( Bkz: Rütbem :9: )

Benim annemde öyleydi hala daha öyle, ben öyle olmak istemiyorum zaten mizacıma da ters.. Bana göre herkes dokuz aylık.. Ne ben kimseden üstünüm ne onlar benden üstün.. Evladım yok o konuda birşey diyemem, belki sevgisi başka sevgilerle ölçülemeyecek birşeydir.. Ancak yine de kendimi tamamen hiçe saymam, bunu biliyorum..

Şu ölümlü dünyaya sadece birinin eşi, birinin annesi olarak gelmedim.. Ben bir bireyim herşeyden önce, ben mutlu olmalıyım ki eşimi de mutlu edeyim.. Evlatlarımız da mutlu büyüsün, kimseleri olmazsa bile annelerine güvensinler mümkünse örnek olarak görsünler.. Özellikle kızım olursa da kimseye eyvallahı olmayacak şekilde yetiştirmek isterim, oğlum olursa da sen paşasın muamelesi göstermem şahsen..

Tamam çilekçim çok sağ ol
Bende bi sorun yokmuş yani :1:

Sen nasılsın yoğun musun , pek görmüyorum seni bu ara ?

1-2 gün hastanedeydim canım onun dışında buralardaydım aslında ama haftasonu herkes dağılıyor yaa denk düşemedik bir türlü

Aynı fikirdeyiz ( Bkz: Rütbem :9: )

Benim annemde öyleydi hala daha öyle, ben öyle olmak istemiyorum zaten mizacıma da ters.. Bana göre herkes dokuz aylık.. Ne ben kimseden üstünüm ne onlar benden üstün.. Evladım yok o konuda birşey diyemem, belki sevgisi başka sevgilerle ölçülemeyecek birşeydir.. Ancak yine de kendimi tamamen hiçe saymam, bunu biliyorum..

Şu ölümlü dünyaya sadece birinin eşi, birinin annesi olarak gelmedim.. Ben bir bireyim herşeyden önce, ben mutlu olmalıyım ki eşimi de mutlu edeyim.. Evlatlarımız da mutlu büyüsün, kimseleri olmazsa bile annelerine güvensinler mümkünse örnek olarak görsünler.. Özellikle kızım olursa da kimseye eyvallahı olmayacak şekilde yetiştirmek isterim, oğlum olursa da sen paşasın muamelesi göstermem şahsen..

Mesajın süperr, ben kendimi seviyorum :) işin yolu kendinle barışık olmaktan geçiyor zaten.
Evet anne değiliz o sevgiyi bilemeyiz belki ama haklısın söylediklerinle düşüncelerim aynı.
Kız olsun erkek olsun, insan önce kendine güvenecek gerisi ayrıntılar bence.

aynı şeyi bende söylerim biliomusun.
Tabiki yok, ölümlü dünyada yaşıyoruz, herkes birbiri olmadan yaşıyor.

Birde aşıklar mezarı diye ayrı bi yer yok herkes aynı yerde yatıyor yani.

Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın tabi. AMİN

Amin

Bir de herşey sürekli böyle gidecek diye de birşey yok
Ölüm olamasa bile ayrılık olabilir
Her ihtimali göz önünde bulundurabilmeli bence insanlar, körü körüne bağlanmamalı hayatının merkezi yapmamalı kimseyi

Bazen gazate olsun , birinin aracılığıyla olsun aldatma mevzusu da geçiyo mesela
Bende diyorum, birgün öyle birşey yaparsan sakın eve gelme. Ben seni kovmadan sen kendin git..
Hiç olur mu öyle şey diyo
Bilmem diyorum, garantisi yok netice de sen fikrimi bil de olur olmaz orasını şu an kimse bilemez
Ha bende öyle bi adilik yapsam, bende eve gelmem yani midem kaldırmaz zaten..

Amin

Bir de herşey sürekli böyle gidecek diye de birşey yok
Ölüm olamasa bile ayrılık olabilir
Her ihtimali göz önünde bulundurabilmeli bence insanlar, körü körüne bağlanmamalı hayatının merkezi yapmamalı kimseyi

Bazen gazate olsun , birinin aracılığıyla olsun aldatma mevzusu da geçiyo mesela
Bende diyorum, birgün öyle birşey yaparsan sakın eve gelme. Ben seni kovmadan sen kendin git..
Hiç olur mu öyle şey diyo
Bilmem diyorum, garantisi yok netice de sen fikrimi bil de olur olmaz orasını şu an kimse bilemez
Ha bende öyle bi adilik yapsam, bende eve gelmem yani midem kaldırmaz zaten..

öyle tabi,, gönül ister herşey yolunda olsun ama hayat elma şekeri değil ne yazık ki bazen tatlı diye yediğimiz biberler acı çıkabiliyor.
Ağzımız yanacak acısını su içerek kendimiz gidermeliyiz o durumda da. İnşallah bizim nesil erkek egemen hayatları ortadan kaldıracak. : ) Kadınların emekçi olması şükür yaygınlaştı.

Bizim bir tanıdık 30 yıllık evli idi, hatta torunları bile vardı bir hevesle yeni ev yaptırdılar öyleki yeni gelin gibi çeyizler yaptı kadın, neyse eve taşındılar 8 - 9 ay sonra boşandılar, sebep adamın ihaneti, işte akıl plan yapmış kader ona gülmüş. Mutlu olsak da temkinli olmayı elden bırakmamalıyız.

Son düzenleme:
Back
X