Geyik Muhabbeti / Off-Topic

bende başlarda hiç vakit ayıramamıştım tırnak kesmeye, en sonunda iş yerine tırnak makasımı getirip odamda kestim

Benimde sulu yemeklerle pek aram yok, yaparım ama çok sevmem..

Hamur işini seve seve yaparım , löpür löpür götürürüm

maşallah yarasın
neler var hamur işi olarak çeşitler ne, ya benim aklıma pek bişi gelmiyor akşam yemeğinde hamur işi olarak :26:

Bir sefer patatesli gül böğreği yapmıştım, hazır yufkadan.
Kuzenime arkadaşları gelecekti ertesi gün yesinler diye yapmıştım...
Fazla doldurmuşum yufkaların içini ama götürmüşler bütün börekleri valla...
Bana tadımlık kalmamıştı...

Bana hazır olan herşeyi verin (milföy hamuru, yufka, hazır hamur gibi) bişiler yaparım illa iyi veya kötü...
Fakat hamur karmak konusunda ne kadar becerikliyim bilemicem.. denemedim daha :26:

Kızlar düğün fotolarımdan bir çoğu hala yok, çünkü hem fotoğrafçıdan almadık hem bilgisayara fotoğrafları atmadık...
Ama var olan bir tanesini paylaşayım :)))

Çok belli olmuyor tabii bu fotoğrafta ama, iş yerinden arkadaşın çektiği fotolardan

Gelin çiçeğim canlıydı çok güzel yapmışlar.
2 kez fırlattım gelin çiçeğimi.. 1 sefer evden çıktığımda, öyle bir adet var dedi kızlar.
Sonrasında ise düğün bitince... En son alanda kaldı çiçeğim

Evet ama tam kol değil.
Sadece omuzlarımı kapatacak kadar...
Kusurlarım belli olmasın diye...

Ama aksilik aksilik üstüne oldu. Tam gelin almaya gelecekler, arabaların kornaları duyuluyor, gelinliğim yırtıldı...
Tamda o omuzdan... Allah'ım dedim napıcaz, veee benim babam terzi... Durun dedim ya...
Evde terzi var, babamı çağırın... Babam ama heyecandan kendisi de birşey yapamadı...
Neyseki yengem vardı o da terzi, o dikti... fakat iğne kırıldı bu sefer...

Sonra nazar okudular falan filan... Neyseki diktiler halloldu..
Ama düğünde gene yırtıldı o ayrı konu

Fakat hiiiçç takmadım kafama,,, bol eğlendim bol güldük... Çok güzel bir düğündü...

ben canlı kullanmadım internetten sipariş verip yaptırdım düğün sonunda attım eşimin bi arkadaşı tuttu ama tutmamış bildiğin dağıtmış çiçeğimi
onda kalmadı ben geri aldım canlı olsaydı bırakırdım .. düzeltmeye çalıştım ama ilk hali gibi değil tabi çiçeğim .. salonumda şimdi

Ay çok alemsin, tamam ben sana sulu yemek yapmaya geleyim, sende bana hamur işi yapmaya gel....

Olur
Eşim milföy hamurunu pek sevmez, ben yufkadan yaparım ya da poğaça yoğururum

maşallah yarasın
neler var hamur işi olarak çeşitler ne, ya benim aklıma pek bişi gelmiyor akşam yemeğinde hamur işi olarak :26:

Sağol
Zaevklerinize bağlı, ben kısır ve yanına börek yaparım çayla beraber yeriz bazen..
Yeni börek tarifi deniyceksem özellikle, yapar Ous'u kobay olarak kullanırım

nazar çıkmış bence iyiki de kafana takıp düğünde canını sıkmamışsın tatlım görmezden gelip deliler gibi oynamak en güzeli

Zaevklerinize bağlı, ben kısır ve yanına börek yaparım çayla beraber yeriz bazen..
Yeni börek tarifi deniyceksem özellikle, yapar Ous'u kobay olarak kullanırım

evet bazen börek olabilir akşamları eşim patatesli börek sevmez bende ona bayılırım o yüzden heralde hiç yapasım gelmiyor peynirli börek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…