• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

çok güzel olur bir şarkı söylemen :16:

ben çok isterdim bir yeteneğim olsun güzel sesim olsun ya da bir müzik aleti çalabileyim düğünümde ama olmadı yok öyle birşey :9:

nostalji güzel olabilir düğününün bir konsepti olur :31:

yaa bu hep bir düşünce olarak kaldı bende..hoş düğünüm olur mu bilmiyorum ama ..kocama bir sürpriz olsun isterdim..:28:

:32: :32: :32: :32: :32:

Gelsin şu kınadır düğündür de dökeyimm kurtlarımı, atayım streslerimi dimi ya :9: :9:
Normale dönmeyi istiyorum artık, biliyor musun artık konulara bile yorum yapamıyorum...
Tek yapabildiğim burada sohbet edebilmek... Önceden ne güzel herkese fikirler verir fikirler alırdım... :31:

Amin canım inşallah, Rabbim hayırlısını versin, herşey sorunsuz atlatılsın tek dileğim o...
Allah'tan illa o olsun illa bu olsun gibi takıntılarım yok çok şükür... :16: :16:

ne gıbı takıntılar mesela canım

yaa bu hep bir düşünce olarak kaldı bende..hoş düğünüm olur mu bilmiyorum ama ..kocama bir sürpriz olsun isterdim..:28:

İnşallah olur canım, Allah'ın hazinesi deniz, senin bir isteğin toplu iğne kadar.
O yüzden her zaman en iyisini en güzelini iste...

Ben düğünüm olsun çok istedim, başta biz nikah diye konuştuk...
Ama nasip, Allah en güzelini nasib etti (diyorum sabırlarıma karşı mükafat herhalde:nazar:) yemekli düğün olacak... :16:
Bu kadarını düşünmemiştim doğrusu... :26:

Allah verdimi verir canım... Sen hep en iyisini dile...:16:

:32: :32: :32: :32: :32:

Gelsin şu kınadır düğündür de dökeyimm kurtlarımı, atayım streslerimi dimi ya :9: :9:
Normale dönmeyi istiyorum artık, biliyor musun artık konulara bile yorum yapamıyorum...
Tek yapabildiğim burada sohbet edebilmek... Önceden ne güzel herkese fikirler verir fikirler alırdım... :31:

ben sürekli yerleşik hayata geçeyim artık diyordum :9:

insan bir garip oluyor, bir yere sığamıyor, ciddi birşeyler düşünmek istemiyor :31:

ne gıbı takıntılar mesela canım

Ne bileyim canım benim, bazıları takar kafasına illa şu olacak diye, sabit bir fikri vardır.
O gerçekleşmedi mi mutsuz olur ve o geceyi veya günü kendine zehir eder.
Etrafındakilerin de burnundan getirir mesela... Çok gördüm öylesini...

Bu bana saçma geliyor, ben sabit fikirlilik yapmadım.
Eşyamda da, evde de, düğünde de...
Var olana şükrettim, ama hamd olsun :nazar: :nazar: Allah'ta en iyilerini nasib etti hep... :16: :16:

ben sürekli yerleşik hayata geçeyim artık diyordum :9:

insan bir garip oluyor, bir yere sığamıyor, ciddi birşeyler düşünmek istemiyor :31:

Hayırlısı bakalım ben ne olacağım... Artık balayından dönünce onun muhabbeti baya bi sürer....
Bu stresler bu koşturmacalar bitmez dimi :9: :9:

Ne bileyim canım benim, bazıları takar kafasına illa şu olacak diye, sabit bir fikri vardır.
O gerçekleşmedi mi mutsuz olur ve o geceyi veya günü kendine zehir eder.
Etrafındakilerin de burnundan getirir mesela... Çok gördüm öylesini...

Bu bana saçma geliyor, ben sabit fikirlilik yapmadım.
Eşyamda da, evde de, düğünde de...
Var olana şükrettim, ama hamd olsun :nazar: :nazar: Allah'ta en iyilerini nasib etti hep... :16: :16:

ne mutlu sana ... hep boylemıydın kucuklugunden berı ?

ılkay benım yok nısan soz durumlarım canım ... bgunlerının tadını cıkar valla :)

Back