• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

kizlar film onerisi olan varmi erkek arkadasimla izleyebilecegimiz uzakta oldugu icin bilgisayardan ayni anda izlemeye karar verdik film bilmiyorum

ve her cumartesi dinlediğim, duygularıma tercüman olan şarkıııııı geliyorrrr : iisyyyeeeeeeeeeeaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn :24:

hmm anladım canım..inşallah evin yakındır işine..gerçi orada çok trafik sorunu yok diye duyduk ama:31:
Allah ım kolaylık versin, su gibi geçsin zaman..:16: başın nasıl oldu?

saol canım benm hepimize versin o kolaylıgı inşallah....basım gecti hapı bırakınca...cok şükür iyiyim....ev- iş arası 5 dk yürüyerek:1::1:

[video=youtube;MY4YJxn-9Og]http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og[/video]

şimdi dinlediğim parça:31: çok severimmm:17:

hosbulduk tatlım.işler yogun oldugu içi 5 te bitiyo kuzum:50:....

görüşmem saatinde biterse bende 6 da çıkacağım :26:

ama bu geç çıktığım son cumartesi olacak, cumartesi yarım gün çalışacağım bir işe giriyorum kızlar, iş değiştiriyorum :21:
inşallah yaklaşıyorum cumartesi tatillerimin olduğu bir işe doğru :1: :31:

ama bu geç çıktığım son cumartesi olacak, cumartesi yarım gün çalışacağım bir işe giriyorum kızlar, iş değiştiriyorum :21:

ben de nisanı iple çekiyorum..kurumlardan sonra artıkın bizde gelemeyeceğizz:31:

O zaman ıslatalım bunu :27:
Hayırlı olsun İlkay :3:

oyyy ne güzel...darısı bize olsun....bende belediyeye girmek istiyorum ama zor yaaa.....torpil gerekiyo o da yok:14:

aman çok sevindim:31:

ohh süper iyiymiş:29: ben de adanaya gelmek istiyomm:9:

iyi tabi kuzumm..gel sen gel..komsu ol bana:16::16::1::1:

Hayirli olsun allah gonlunuze gore versin bende cumartesi calisiyorum

yok ilkaycım çalışmayacağım kısmetse:17:

çağlacım zaten yakınmış müstakbel kv in evi sana uğrar gelirim hemencik:10::29:

Back
X