Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin çağlacımm
senin mahkumiyet ne zaman bitiyor bugün için![]()
hosbulduk tatlım.işler yogun oldugu içi 5 te bitiyo kuzum....
kizlar film onerisi olan varmi erkek arkadasimla izleyebilecegimiz uzakta oldugu icin bilgisayardan ayni anda izlemeye karar verdik film bilmiyorum
hmm anladım canım..inşallah evin yakındır işine..gerçi orada çok trafik sorunu yok diye duyduk ama
Allah ım kolaylık versin, su gibi geçsin zaman..başın nasıl oldu?
hosbulduk tatlım.işler yogun oldugu içi 5 te bitiyo kuzum....
saol canım benm hepimize versin o kolaylıgı inşallah....basım gecti hapı bırakınca...cok şükür iyiyim....ev- iş arası 5 dk yürüyerek![]()
ne tür bi film düsünüyosunuz?:26:
görüşmem saatinde biterse bende 6 da çıkacağım :26:
ama bu geç çıktığım son cumartesi olacak, cumartesi yarım gün çalışacağım bir işe giriyorum kızlar, iş değiştiriyorum![]()
inşallah yaklaşıyorum cumartesi tatillerimin olduğu bir işe doğru![]()
![]()
ama bu geç çıktığım son cumartesi olacak, cumartesi yarım gün çalışacağım bir işe giriyorum kızlar, iş değiştiriyorum![]()
![]()
ben de nisanı iple çekiyorum..kurumlardan sonra artıkın bizde gelemeyeceğizz![]()
O zaman ıslatalım bunu
Hayırlı olsun İlkay
![]()
aman çok sevindim
ohh süper iyiymişben de adanaya gelmek istiyomm
![]()
![]()
oyyy ne güzel...darısı bize olsun....bende belediyeye girmek istiyorum ama zor yaaa.....torpil gerekiyo o da yok![]()