- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NE GÜSEL SÜPPİS yapıyo sana hala bazen gıcıklık ediyosun bazen ona
yarın akşam güllüye oturmaya gidicesssss patates haşlaması istedim ondan canım istiyo çokkk
yarın bide kaşlarımı aldırmam lasımm soraaa hediye bakmam lasım uff çok işim var
daha apoya almadık düğün için bişiii
yarın akşam güllüye oturmaya gidicesssss patates haşlaması istedim ondan canım istiyo çokkk
yarın bide kaşlarımı aldırmam lasımm soraaa hediye bakmam lasım uff çok işim var
daha apoya almadık düğün için bişiii
cuma günü bi düğme yüzünden birbirimize girdik
forumdayız gömleğinin 2 düğmesi açık dedim kapat birini tutturdukii imam gibi oluyom ozaman
dedim ozaman benim yakam açık oluncada karışma bana
dedikii benim memişlerim yok ....... :roflol:
dedim öylemiiii seninde kılların var
açmaa
kapatmadı bende naptım montomu çıkardım aldım elimee giy dedi dedimki giyememmmm
salına salına yürüyünce kapattı düğmeyi barıştık :roflol: :roflol:
aaa lülü biz damatlığı aldık buarada cumartesi gördük begendik sarardan aldıkk çok yakıştıı papyon takcazz
ben de gelmek istiyom mafoldumben mafoldumben mafoldumben
benim yerime de eğlenin mafoldumben mafoldumben
çok işin var kuzum yavaş yavaş yap, sen dayanamazsın şimdi hepsi bitsin diye yorarsın kendini boshayallersmile
ahh ahh evlenince değişiyiii hepsiiiiiii boshayallersmile
benimki değişmesine gerek yok zaten diyoo ban diyo evlenince sadece evlilik yıldönümünü bilirim tamamııı
nişan yıldönümü, doğum günü, sevgililer günüüü bunlar biterrr evlilik yıldönümünü kutlarızzz diyo :roflol:
NE YALAN SÖLİM evlendikten sora sevgililer günü hiç kutlamadıkk bi doğum günü birde evlilikyıldönümü
saten sevgililer günü aponun doğum günü bide evlilik yıoldönümü çok yakın birbirine bayıyo
baştan anlaşmayı yapmış bak kaydirigubbakcemile3
aaa hiç kımse yazmamış benden sonra
ben çıkıyorum canım sıkıldı
mercimek köftesi istedi canım gidim yapimde yiyim barim
ağşamada ezelcik var zaten
haydın görüşeerizzzzolumunekankayizsmile