Geyiğin Gülleri

ya size bi fıkra anlatimmiii:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:

he nilü mutluluktan ne diyeceni şaşırmış bi vaziyette

nilü sen o haberi alıcna düşünemiyom haa

heycandan küt die bayılırsın heralde

he nilü mutluluktan ne diyeceni şaşırmış bi vaziyette

nilü sen o haberi alıcna düşünemiyom haa

heycandan küt die bayılırsın heralde

glşen bende kendimi düşünemiyorummmmm o an kesinlikle biri olması lasım yanımda bayılmam ama panik atak var bende kesinnn araba felan çarpar bana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

glşen bende kendimi düşünemiyorummmmm o an kesinlikle biri olması lasım yanımda bayılmam ama panik atak var bende kesinnn araba felan çarpar bana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

a.s:roflol::roflol:

beni al yanınaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

tutamam seni ama bayılırsan

annat lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemus

annat lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemus

belki annatmışımdır daha öncee ama yine anlatim az önce aklıma geldi çok güldümm

çocuk hasta olmuş annesi getirmiş doktora doktor tahlill vermiş çiş tahlilii
kadın işetemiyomuş çocuğuu işe olum yok işe olum yokk demiş olum işe sana şeker alcam
çocukta ağlayarak böle ypmışş ozaman mıçımda top al

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

he bunu annatmıştın ama çok komikk :roflol:

anlatacam zaman bi tane gelmiyo aklıma :roflol:

bu güseldi unutmamam lazım :roflol:

glşen nurdan aradında şaşırmış gibi yapaydınnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu benim hemşo temel bir inşaatta gece bekçiliği yapıyormuş ve sabah erken saatte işden dönüyormuş.sıcak bir yaz günü iş çıkışı sahilden eve giderken çok bunalmış bir denize gireyim demiş.denizden çıkmış ki tüm kıyafetlerini çalmışlar birtek fötr şapkası kalmış.oda şapkayla yüzünü kapatıp hızlı hızlı eve dönüyormuş ki meşhur arkadaşı dursun ile karşılaşmış .

dursun: ' ula temel bu he hal nediysun böyle çiplak? o şapkayla niye yüzünü kapattın si... kapatsana ' demiş. temel de bunun üzerine;
temel: ' la beni si... den bir karim tanur ama yüzümü gören herkes beni tanur. deli misin ulaaa '

:roflol::roflol::roflol::roflol:

lülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çişine tükürim onun ben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…