Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende diyom ösge öle gitmesdi veda etmedennnnŞeniz
şekeri aradım sesi gayet güsel geliyodu dinleniyomuşş pazartesi başlayacak işe düşünceleri çok güsel hayırlısı buymuş diyo çok mutlu oldum onu öle pozitif duyuncaa
ösgem foruma gittik akşam TEN iç çamaşırcı açılmışş arkdaşımda orda çalışıyodu girdimm öle bi indirim varki çokta güsel şeyler vardı sana gecelik baktımmm kaydirigubbakcemile3 böle üstüsünün sabahlısıda varrr hep büyük bedenler kalmıştı ne beden alcamı bilemedim bilmiyorumkismile
günaydın dıcem ama hiç aymadı günüm akşam teyzem para istedi 150 lira benımde öğrenım param var kenarda 3 ayda bır yatırıyom ya tmm teyze dedim ondan 150 vercem akşam cebıme koydum sabahda pontolu giydim teyzem aşağıda beklıyodu indim 50 m. yürüdük köşeye kadar ordan ayrılcaz bn işe gelcem teyzem dersaneye gitcek parayı çıkardım ama benımparam 120 lira fatura parası 150 lira yooooooooooooooooooook allahım ara ara ara uçtu gitti para dönduk geri yollara baktık apartmana baktık eve baktık yok çok canım sıkıldı yaa öğrenım parasıydı napcam bılmıyom teyzemde üzüldü benım yuzumden oldu dıye offfffffffffffffffffff
aaaaaaaaa huylum geçmiş olsun canımm nasıl oldukiiii cebine koydun yok uçtumuuuuu alla allaaa ne tuhaff olsun üzülme sağlık olsun cana gelmesin yeterkii